Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sandra2710
    03. Travanj 2022. 21:32

Lindsay

Sandra2710

Pozdrav svim borilicama, dugo Vas sve pratim.. I sada mi je potrebna vaša pomoć. Naime, 7 godina pokušavamo dobiti dijete, prošli smo 16 blastocista I niti jedna trudnoća nije se ostvarila.. Prošli mjesec sam ostala prirodno trudna, ali imamo problem. Plod je smješten u lijevom rogu maternice, još uvijek je unutar maternice, nije vanmatericna trudnoća, ali doktor je zabrinut da bi moglo doći do spontanog… Naime, najveći problem je što od sinoć mi se pojavljuje jako jako svijetlo smeđi iscjedak, nikakvih bolova nemam. Dali je netko od vas imao slično iskustvo sa smještenim plodom i sa iscjedkom ? Sinoć smo išli na hitnu i nažalost ništa nismo saznali, samo da dodjemo u utorak kod doktora kako je već prije dogovoreno. Molim vas za vaša iskustva, nakon ovolike borbe sad kad smo uspjeli nemogu vjerovati da opet nešto nije u redu
    Sandra, nisam upucena u taj smjestaj ploda ali krvarenje moze biti bezazleno ili opasno ovisno o uzroku. To ces na uzv saznati ( ima li hematoma, mioma, drugih fizickih uzrocnika) . Ne znam sta sa ti kazem osim da ti zelim najbolji moguci ishod i da se trudnoca odrzi 🙏
    Nadam se da ce ti se netko javiti s iskustvom tako smjestenog ploda, a imas i podtemu potpomognuta oplodnja vol 7 gdje mozes postaviti isto pitanje 😍

Je je vidjela sam tu podgrupu, godinama sam u noj, kako smo bili na ivf prije tako da sam ih pratila, hvala puno puno 😘😘😘😘

Dijagnoza policisticni jajnici, ostalo sve ok, svi mogući nalazi napravljeni
    Imamo 39, 5 godina i ja i suprug
    8 transvera, ukupno 13 blastocista i 2 trodnevna embrija.. Niti jedna trudnoća, čak ni biokemijska

• Sandra2710
    03. Travanj 2022. 21:36

Tejuska♡

Maya kako ste vas dvoje? 🍀💚Lindsay naravno ♡ kako te ne bih dodala.
    Drzim fige da ti prode porod svakako cim bezbolnije,svakome je eto iskustvo drugacije. Mozda bas bude brzo,svakako neka te misli vode ka tome da ces konacno u narucje primiti dugo ocekivanu bebu ♥️
    Sandra cestitam od ♥️ na trudnoci i zaista se nadam da ce sve proci dobro,nisam upucena u to ali zaista drzim velike 🤞 da bude sve super!!!

Hvala ti draga puno puno, joj nakon toliko godina, još i prirodno stvarno se nadam kao nikad da ćemo uspjeti... Hvala puno na podršci

Dijagnoza policisticni jajnici, ostalo sve ok, svi mogući nalazi napravljeni
    Imamo 39, 5 godina i ja i suprug
    8 transvera, ukupno 13 blastocista i 2 trodnevna embrija.. Niti jedna trudnoća, čak ni biokemijska

Lindsay
    03. Travanj 2022. 21:53

Ima li netko ovdje da je prosao i vaginalni i carski porod da nam usporedi ? 😊😊

• _Katja_
    04. Travanj 2022. 01:43

Hvala cure ❤️
    Ispao još jedan komadić i ništa se ne dogadja vise… Ja oprala kosu, izdepilirala se cijela, da budem spremna u svakom slučaju 😅
    Tejuska bas lijepo da imate dečke i kome ostaviti, to meni fali u životu, baka u blizini 😆  
    Dobrodošle nove cure 🤗 
    Sandra želim ti svu sreću svijeta s trudnoćom ❤️ Nadam se da će održati to malo čudo nakon toliko pokušaja 🙏🏻
    Lindsay evo ja čekam drugi porod i nije mi svejedno mogu ti reci 😊 Ali ne daj da te taj strah blokira, bas sam neki dan pričala s babicom koja mi rekla da porodi puno brze i lakse prodju kod žena koje dodju s pozitivnim stavom prema tome svemu. Tako da samo hrabro 💪🏻

Lindsay
    04. Travanj 2022. 02:25

Katja hvala na savjetu 😊
    Drzim ti fige da i tebi prodje sto manje traumaticno i sto manje bolno 😊

Tejuska♡
    04. Travanj 2022. 06:46

Katja zaista je...I baku i dedu i prabaku i tetu s kojima su nauceni zivjeti te u svakom trenutku ih imam na udaljenosti od 10-15min autom ♥️ imamo i drugu baku blizu ali nece tamo spavati jer nisu nauceni ali da nesto bude dakako da i oni mogu uskociti. 
    I ja se jucer izdepkala i sredila 🤣🤣🤣 ostaje nam samo cekanje hahaha

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    04. Travanj 2022. 06:46

LISTA PREGLEDA 💚👶🎀

_Katja_ - 04.04
    Lovely_ - 06.04
    Omerta - 06.04
    Dani30 - 08.04
    Lindsay - 08.04
    Demi30 - 13.04
    Tejuska - 13.04
    Luck - 13.04
    EvaKB - 13.04
    Amelie - 14.04
    Anchika - 14.04

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

LucK
    04. Travanj 2022. 08:04

Jutro i sretno danas 💕
    Dobrodošle nove cure ☺️

31👩‍❤️‍💋‍👨38

anchika
    04. Travanj 2022. 09:08

Katja sretno na pregledu!🥰
    Sandra nitko ti ne moze dati ispravan odgovor,cesta su krvarenja i smedarenja u tim tjednima. Nemoj gubiti nadu i vjeruj da ce sve biti ok, to je jedino sto mozes.sretno!
    Lindsay dobrodosla! Strah od poroda imamo sve, neke vise, neke manje.. Ali na kraju gledaj to kao potpuno prirodnu stvar, u tom trenu ce ti strah nestati i odradit ces sve to bez problema😀
    Tejuska naviknut ce se klinci, drago mi je da ste konacno svoj u svome😁

elle 🙋‍♀️
    04. Travanj 2022. 09:16

Dobro jutro cure 🌞
    Evo i mene nazad nakon par dana odmora od foruma i fb.
    Bio mi je prijeko potreban uz moju kreštavicu 😁
    Kako ste? Trudnice? Mame? Kome je veselije? 🤣

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.