Tejuska da spavala je pa je bio zabrinut a i na jednom dijelu je bio suzen, imala sam popodne ctg i bio je super. Sad ce jos preko noci mjeriti. Hvala ti, samo da sve prode u redu i bit ce super. 😍
Ja sam napravila fejs, moze link? :)
https://www.facebook.com/groups/4428582623936648/?ref=share
Bok svima 🤗
Zana sretno ❤️
Tejuska kako si ti, kako je u novom stanu?
Nas nekoliko ćemo se dopisivati, sto sad 🤷🏻♀️
Još uvijek mislim i da će nam se i Arsancres vratiti 😅
Kod mene se nešto mooozda počelo događati 😮 Mislim da sad znam sta je sluzni čep 😬 Večeras i još jedan put prije tog kad sam išla na wc osjetim da se nešto razvlači i vidim to sluzavo da je izašlo, ali nije puno. Sutra ujutro imam pregled pa ćemo vidjeti jel se sta pokrenulo. Jao kako me odmah panika uhvatila, nisam ja još spremna za to 😱
Zana drago mi je da je sad popodne bilo sve super ♡
Katja ma odlicno je,bas se lijepo privikavamo,deckima naravno jako nedostaje baka ali u tih 8 dana vec su i 2x spavali kod njih 😄😄.
I meni je danas komadicak izasao,dug kao mali prst i tanak i smeđkaste boje 🤷♀️ pa je valjda to to haha 😄 bas sam dala krasan opis hahaha
Ti si svakako blize kraju 🤩 sretno ti sutra na pregledu i da sve prode odlicno 🤗♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Pozdrav svim borilicama, dugo Vas sve pratim.. I sada mi je potrebna vaša pomoć. Naime, 7 godina pokušavamo dobiti dijete, prošli smo 16 blastocista I niti jedna trudnoća nije se ostvarila.. Prošli mjesec sam ostala prirodno trudna, ali imamo problem. Plod je smješten u lijevom rogu maternice, još uvijek je unutar maternice, nije vanmatericna trudnoća, ali doktor je zabrinut da bi moglo doći do spontanog... Naime, najveći problem je što od sinoć mi se pojavljuje jako jako svijetlo smeđi iscjedak, nikakvih bolova nemam. Dali je netko od vas imao slično iskustvo sa smještenim plodom i sa iscjedkom ? Sinoć smo išli na hitnu i nažalost ništa nismo saznali, samo da dodjemo u utorak kod doktora kako je već prije dogovoreno. Molim vas za vaša iskustva, nakon ovolike borbe sad kad smo uspjeli nemogu vjerovati da opet nešto nije u redu
Dijagnoza policisticni jajnici, ostalo sve ok, svi mogući nalazi napravljeni
Imamo 39, 5 godina i ja i suprug
8 transvera, ukupno 13 blastocista i 2 trodnevna embrija.. Niti jedna trudnoća, čak ni biokemijska
Ja vas citam od pocetka ali u pocetku nisam bila aktivna od straha prvog tromjesecja, kasnije nisam htjela upadati i skrsila me je korona pa opet strah za dijete i tako dalje. Na fb ne bih, ali ako me primate ovdje rado cu tipkati 😃 .
Naime,37+1 sam danas i imam katastrofa strah od porodjaja. Od pocetka trudnoce samo o porodu mislim i strahujem. Upijam vasa iskustva.
Imam nizak prag tolerancije na bol i tesko sam zacela ovu bebicu.
Ako me Tejuska zeli staviti na listu, imam uzv i ctg 8.4. Te cekamo curicu koja ce se zvati Zita.
Zaboravila sam napisati da sam trudna 6 - ti tjedan i plod je 4.1 mm
Dijagnoza policisticni jajnici, ostalo sve ok, svi mogući nalazi napravljeni
Imamo 39, 5 godina i ja i suprug
8 transvera, ukupno 13 blastocista i 2 trodnevna embrija.. Niti jedna trudnoća, čak ni biokemijska
Zana bolje da su te ostavili i da prate, barem ćeš biti mirnija ☺️❤️
Katja brzo će i kod tebe bebica 😊 Sretno sutra na pregledu 🤞
Tejuska drago mi je da si obavila kupovinu na sajmu i da si zadovoljna 😊 brzo će i tvoja curka 😊💞
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Pozdrav svim borilicama, dugo Vas sve pratim.. I sada mi je potrebna vaša pomoć. Naime, 7 godina pokušavamo dobiti dijete, prošli smo 16 blastocista I niti jedna trudnoća nije se ostvarila.. Prošli mjesec sam ostala prirodno trudna, ali imamo problem. Plod je smješten u lijevom rogu maternice, još uvijek je unutar maternice, nije vanmatericna trudnoća, ali doktor je zabrinut da bi moglo doći do spontanog… Naime, najveći problem je što od sinoć mi se pojavljuje jako jako svijetlo smeđi iscjedak, nikakvih bolova nemam. Dali je netko od vas imao slično iskustvo sa smještenim plodom i sa iscjedkom ? Sinoć smo išli na hitnu i nažalost ništa nismo saznali, samo da dodjemo u utorak kod doktora kako je već prije dogovoreno. Molim vas za vaša iskustva, nakon ovolike borbe sad kad smo uspjeli nemogu vjerovati da opet nešto nije u redu
Sandra, nisam upucena u taj smjestaj ploda ali krvarenje moze biti bezazleno ili opasno ovisno o uzroku. To ces na uzv saznati ( ima li hematoma, mioma, drugih fizickih uzrocnika) . Ne znam sta sa ti kazem osim da ti zelim najbolji moguci ishod i da se trudnoca odrzi 🙏
Nadam se da ce ti se netko javiti s iskustvom tako smjestenog ploda, a imas i podtemu potpomognuta oplodnja vol 7 gdje mozes postaviti isto pitanje 😍
Maya kako ste vas dvoje? 🍀💚
Lindsay naravno ♡ kako te ne bih dodala.
Drzim fige da ti prode porod svakako cim bezbolnije,svakome je eto iskustvo drugacije. Mozda bas bude brzo,svakako neka te misli vode ka tome da ces konacno u narucje primiti dugo ocekivanu bebu ♥️
Sandra cestitam od ♥️ na trudnoci i zaista se nadam da ce sve proci dobro,nisam upucena u to ali zaista drzim velike 🤞 da bude sve super!!!
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji