Lindsay dobro nam došla i sretno u nastavku trudnoće 😊❤️ što se straha od poroda tiče, probaj se ne opterećivati..sada nakon što sam rodila, mogu samo reći da samu sebe nisam prepoznala kada su krenuli trudovi 😁 mi žena stvarno imamo tu neku teško opisivu snagu za koju vjerojatno nikada prije nismo niti znale da je imamo ❤️
Sandra nemam nekog znanja što se tvoje situacije tiče, ali od ❤️ ti želim uspješnu trudnoću i porod 🤞🙏
Katja pametno ti je to što si se uredila 😁🤭 meni je vodenjak puknuo taman dan prije termina i odlaska u dnevnu na pregled, tako da sam skroz nespremna stigla u rodilište i oni tamo me "depilirali", užas na što je to izgledalo 🤣
Tejuska mi smo super, za sada 🙈 ja nemam nikakvih problema, bolova itd. A malac je super beba ☺️ budi se na svaka cca 3-4 sata, patronažna je zadovoljna sa napredovanjem u gramaži, samo što smo na sisanju plus dohrana 💙 pupak mu je otpao u prošli ponedjeljak i odmah nam je lakše, tj. meni 😁 od one kopče koje stavljaju na pupak sam imala fobiju 🙄🙈
Sretno danas na pregledu tko ima ❤️
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Sandra vrlo slicnu situaciju sam imala ja, naime prokrvarila sam u otprilike 5.tjednu i na uzv je receno da je plod smjeste vise prema desnom rogu maternice. Doktor me upozorio da je moguce da ce zavrsiti kao vanmaternicna i objasnio mi simptome koji se dogode kod rupture roga maternice... Na srecu, kako je vrijeme prolazilo pokazalo se da je sve ok i da je smjestaj ploda uredan, ali u 11.tjednu trudnoće pronađeni su ostatci hematoma koji je bio u maternici i koji je bio uzrok krvarenja, a ne smjestaj ploda.
To je stanje koje se mora pratiti i velika je sansa da ti zavrsi bas sve na dobro. Zelim ti puno srece i stvarno ce to biti prekrasna prica, nakon toliko godina, transfera i svega sto ste prosli dolazi vasa srećica prirodnim putem ❤️
32🙋♀️endometrioza,neprohodni jajovodi, amh 8
31👨🦱 sve ok
6mj/21 1.ivf 2 js, 2 zametka, jedan odustao, drugi smrznut za FET
7mj/21 FET 1.beta 245, 2.beta 400, hematom do 11 tjedna, Nifty sve ok dolazi nam naša djevojčica 🥰
Elle jel zeza malena 🙈🤗
Maya bas mi je drago da sve prolazi odlicno🤗jooj doista je puno lakse kada pupak otpadne😁kako ste ga tretirali vi novopecene mame? Sa J sam prasak a sa N vise prasak nisu dali vec Octenisept🤷♀️pa kakvo je sada pravilo?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Katja kako je prosao pregled?
Tejuska kod nas zagovaraju prasak uz objasnjenje da je octenisept ipak tekucina a on se treba susiti . Ja sam uzela oboje, vidjet cu sta kazu cure ovdje i patronazna.
Ja vas citam od pocetka ali u pocetku nisam bila aktivna od straha prvog tromjesecja, kasnije nisam htjela upadati i skrsila me je korona pa opet strah za dijete i tako dalje. Na fb ne bih, ali ako me primate ovdje rado cu tipkati 😃 .
Naime,37+1 sam danas i imam katastrofa strah od porodjaja. Od pocetka trudnoce samo o porodu mislim i strahujem. Upijam vasa iskustva.
Imam nizak prag tolerancije na bol i tesko sam zacela ovu bebicu.
Ako me Tejuska zeli staviti na listu, imam uzv i ctg 8.4. Te cekamo curicu koja ce se zvati Zita.
Hej draga! Mi obje sitno brojimo 🤭 tvoja curka Zita moja Rita 😉
Ja sam za vaginalni ako je moguce, jer to sam prosla pa znam sta me ceka... sami porod mi je u ok sjecanju ostao. Boli ali izdrzi se ja nisam ni drip ni epidur imala skroz natural. A ne daj Boze komplikacija nek ju vade kak god znaju i umiju..
Budes ti to uspjela jake smo mi zene.
Btw ja sam usla na fejs ali vam nisam tipkala htjela sam ipak biti malo anonimna. A vasi savijeti su mi dobrodosli...medutim izbacile ste me jer nisam tipkala...a vidim da ni tu bas ne tipkate zato se nisam ni javljala.
Ugl cestitam svim mamicama i sretno nama koje sitno brojimo.
🌸🌸🌸
Ja vas citam od pocetka ali u pocetku nisam bila aktivna od straha prvog tromjesecja, kasnije nisam htjela upadati i skrsila me je korona pa opet strah za dijete i tako dalje. Na fb ne bih, ali ako me primate ovdje rado cu tipkati 😃 .
Naime,37+1 sam danas i imam katastrofa strah od porodjaja. Od pocetka trudnoce samo o porodu mislim i strahujem. Upijam vasa iskustva.
Ako me Tejuska zeli staviti na listu, imam uzv i ctg 8.4. Te cekamo curicu koja ce se zvati Zita.
Ja sam za vaginalni ako je moguce, jer to sam prosla pa znam sta me ceka… sami porod mi je u ok sjecanju ostao. Boli ali izdrzi se ja nisam ni drip ni epidur imala skroz natural. A ne daj Boze komplikacija nek ju vade kak god znaju i umiju..
Btw ja sam usla na fejs ali vam nisam tipkala htjela sam ipak biti malo anonimna. A vasi savijeti su mi dobrodosli…medutim izbacile ste me jer nisam tipkala…a vidim da ni tu bas ne tipkate zato se nisam ni javljala.
🌸🌸🌸
Pozdrav draga Anchy, mi smo stare poznanice 🥳
Evo mozemo tu tipkati ako budes htjela i stigla 😍
Rita i Zita tjedan dana razlike 🥳🥳🥳
Kako si? Je li ti tesko?
Ja sam za vaginalni ako je moguce, jer to sam prosla pa znam sta me ceka… sami porod mi je u ok sjecanju ostao. Boli ali izdrzi se ja nisam ni drip ni epidur imala skroz natural. A ne daj Boze komplikacija nek ju vade kak god znaju i umiju..
Btw ja sam usla na fejs ali vam nisam tipkala htjela sam ipak biti malo anonimna. A vasi savijeti su mi dobrodosli…medutim izbacile ste me jer nisam tipkala…a vidim da ni tu bas ne tipkate zato se nisam ni javljala.
🌸🌸🌸
Kako si? Je li ti tesko?
Da stare forumasice 🤭
Pa zacudo meni je lakse nego u 7 ili 8 mj trudnoce. Bas sam poletna , cistim, perem idem na kave i koristim ove zadnje dane na max 🤗
Mislim ja da nece ona ubrzo. Nit Bh kontrakcija niti mi sluzni ispada niti imam nekakve bolove ma kakvi...
Kak si ti, imas li kakvih tegoba?
Elle jel zeza malena 🙈🤗
Maya bas mi je drago da sve prolazi odlicno🤗jooj doista je puno lakse kada pupak otpadne😁kako ste ga tretirali vi novopecene mame? Sa J sam prasak a sa N vise prasak nisu dali vec Octenisept🤷♀️pa kakvo je sada pravilo?
Samo Octenisept i prije nego je otpao i sada. Mora ga još patronažna očistiti, ali uglavnom samo je rekla da špricam Octenisept i sa gazicom tapkam da se osuši
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
🌸🌸🌸
Kako si? Je li ti tesko?
Da stare forumasice 🤭
Pa zacudo meni je lakse nego u 7 ili 8 mj trudnoce. Bas sam poletna , cistim, perem idem na kave i koristim ove zadnje dane na max 🤗
Mislim ja da nece ona ubrzo. Nit Bh kontrakcija niti mi sluzni ispada niti imam nekakve bolove ma kakvi…
Kak si ti, imas li kakvih tegoba?
Moze biti potpuno bez najave da pukne vodenjak, tako da nikada ne znas 😊 samo ti ocekuj "neocekivano" 😊
Meni je tesko. Ja sam uzivala u drugom tromjesecju. A sad me boli,zateze,žiga, imam bh ako setam duze od 10 minuta. Na dane imam pritisak i iznenadne bolove zadnjih 2 tjedna mislim evo to je to 🤣 i krenu grcici kao menstrualni ali onda ipak stanu. Iz kreveta se dizem kao nasukani kit a nisam dobila ni puno kg (11) od pocetka.
Ona je procjenjena kao manja beba( mada znamo koliko vjerujemo tim mjerenjima 🤣)
Nisam ni ja dobila puno od pocetka, al sam krenula sa viskom kg u T tak da dobro da nisam natukla previse za sad 9 kg.
Meni je na zadnjem pregledu 2720 g procjenjena, u sri idem prvi put u TA pa cemo vidjeti sto tamo kazu. Ali znam da znaju dosta fulati u tome tak da se ne sekiram.
Spremna sam pa ona kad odluci doci neka dode 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji