Antonela čestitam!:) Nadam se da će neugoda i bolovi brzo proći!:) Super da beba dobro doji;))
Vi još niste ni stigle do Westgate-a a ja sam odradila online shopping😄🙈 Zapravo nisu neki ekstra popusti, ali barem će mi paket doći doma i ne moramo nikud ići jer ja moram mirovati. Nadam se da će vam svima biti uspješan ulov na slatke stvarčice!;)
SekaFrida to ima više smisla da mjere pokrete hehe.. hvala!:) Nadam se da će sve bebe biti budne da pregledi brzo prođu.
Od vas koje ste išle u Petrovu u TA.. tamo sam još prije vidjela papir da se od 38.tj ide na CTG i to sve. Da li to ovisi o ginekologu kad se kreće u TA ili svaka bolnica ima svoju politiku?
Mame iz Njemačke, baš sam htjela pitati znate li koje se formule adaptiranog mlijeka kod vas najčešće koriste? Mislila sam nabaviti kutiju u slučaju da će dojenje štekati.. vidim da većina mojih prijateljica koristi Novalac/Aptamil. Kako je kod vas vani?
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Tejuska mi trudnice idemo u 7 ujutro i tad te pristekaju, ne mozes poslije jer doktor radi u TA odredeno vrijeme i onda ide dalje tak da nemam pojma. Otkucaji srca su normalni izmedu 140 i 160, kazu da je suzen ctg. Znaci oni mene snimaji 20 min i sad ona bas u tih 20 min mora biti budna da oni vide pokrete. Ja vec znam kad je budna, oko koliko sati otprilike. Znaci zabrinuti su jer nije aktivna tijekom snimanja pa su rekli da pratim pokrete kod kuce. Ja doslovno izasla iz TA rekoh idem se prosetat pojesti jos nesta i popiti ona luduje, cim ja legnem na stol i okrenem se na bok ona se malo migolji i namjesti i zaspe i ti nju mozes tresti i buditi ona jednostavno spava 😅😅😅
Rekli su da ctg pokazuje da spava a sad ja se u to nista ne kuzim, radio je uzv i kaze sve normalno. 🤷🏼♀️
Zana da kuzim... 😶 a ne mozes nista ako ona spava .. spava.. ako ti nju poslije dobro osjetis i oni vide na uzv da je sve oke,nema mjesta panici ♥️
Amelie ja idem u TA u Petrovu i biti cu tocno 38tt kad cu doc tamo. Narucila sam se sa tocno 35tt i tada su mi dali termin.
Prosle 2 trudnoce sam vodila tamo,1 od pocetka a 2 od pola vec skoro tako da je i meni ovo sada novo 😄😄
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cao curke tu sam nova,zanima me jel još koja u 39 tt otvorena 3 prsta jel se šta desava kod vas,ja imam bolove u jajnicima i leđima i baš nemogu šetati stolicu imam svako malo ...
Cao curke tu sam nova,zanima me jel još koja u 39 tt otvorena 3 prsta jel se šta desava kod vas,ja imam bolove u jajnicima i leđima i baš nemogu šetati stolicu imam svako malo …
Znaci da ces uskoro roditi :) prati trudove da li su ti pravilni,ako jesu spremna si za porod.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cao curke tu sam nova,zanima me jel još koja u 39 tt otvorena 3 prsta jel se šta desava kod vas,ja imam bolove u jajnicima i leđima i baš nemogu šetati stolicu imam svako malo …
Znaci da ces uskoro roditi :) prati trudove da li su ti pravilni,ako jesu spremna si za porod.
nemam trudove samo kontrakcije nije me sad strašno tako boli da nemogu se makniti nego kad setam i to nadam se da će puniti plodna voda onda sam sigurna hahah
Tejuška hvala!:) Nisam ni znala da se treba naručiti.. haha.. samo bih ušetala😄🙈
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Tejuškahvala!:) Nisam ni znala da se treba naručiti.. haha.. samo bih ušetala😄🙈
Evo link draga,nisam ni ja znala pa mi je Coksa napisala 🤗
https://www.kbc-zagreb.hr/trudnicke-ambulante.aspx
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tejuska vidit cemo u nedjelju opet 😅😅😅 probat cu jesti 5 min prije ctga, idem u pola 8 🤞🏻
Tejuska vidit cemo u nedjelju opet 😅😅😅 probat cu jesti 5 min prije ctga, idem u pola 8 🤞🏻
Probudi se ti u 5 pa kreni jesti hahhahahha
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji