Tejuska bravo za kupnju 👌🏻🎉 Sad je curka spremna 🥰
Babybjorn postao luksuz 😮 Ja sam ga točno prije dvije godine platila malo vise od 100 eura. Drago mi je čuti da se dobro prodaje 🤣
Amelie ja nemam pojma kakve su preporuke za AD ovdje. U bolnici sam dobila sto nekih letaka i knjižica o tome kako dojiti, to je “bijelo zlato” kažu 😆
Uzivajte u vikendu i sretno na porodima 🤗🤗
Demi hvala, ja sam nasla na babycentru, ali pogledam i ove tvoje. Sad sam vidjela da i FreeON luxury ležaljku i ona je upola jeftinija.. ne znam jel ima smisla to uzimati.
Katja ma jasno, dojenje je zakon, ali sam mislila uzeti jednu kutiju adaptiranog kao just in case. Ali sve mi mame kažu da nema potrebe, da stignem to uvijek uzeti.
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Demi hvala, ja sam nasla na babycentru, ali pogledam i ove tvoje. Sad sam vidjela da i FreeON luxury ležaljku i ona je upola jeftinija.. ne znam jel ima smisla to uzimati.
Katja ma jasno, dojenje je zakon, ali sam mislila uzeti jednu kutiju adaptiranog kao just in case. Ali sve mi mame kažu da nema potrebe, da stignem to uvijek uzeti.
Još je jeftinije na BebaStore. U Baby Centru je 15%, a u Beba Store 20% pa baci oko 😊
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Još je jeftinije na BebaStore. U Baby Centru je 15%, a u Beba Store 20% pa baci oko 😊
Kupljeno🤭😉 Hvala za info za taj dućan!!:)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Jutro cure ♡ kako ste?
Zana sretnoo danas na CTG ♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro.. Ugodna i mirna nedjelja svima!
Ovaj popis sa pregledima se baš skratio. Što je sa ostalim curama čiji su termini upisani??
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ja sutra imam prvi pregled u trudničkoj, termin 29.04, 😎 Zapravo se baš veselim češćim pregledima
Ja sutra imam prvi pregled u trudničkoj, termin 29.04, 😎 Zapravo se baš veselim češćim pregledima
Sretnoo 🤞🤞
Jutro.. Ugodna i mirna nedjelja svima!
Ovaj popis sa pregledima se baš skratio. Što je sa ostalim curama čiji su termini upisani??
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Evo da se javim, mene su danas ostavili u bolnici da me bolje poprate. Vjerojatno cu do kraja ostati sada, vidjet cemo. 😏
Evo da se javim, mene su danas ostavili u bolnici da me bolje poprate. Vjerojatno cu do kraja ostati sada, vidjet cemo. 😏
Ajooj drag,drzi mi se,svakako jos malo imas 🤞 opet je beba spavala?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji