Mene su naručili u 11h, stignem jest, a mislim da u to vrijeme nema ni gužve.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Bok cure, nesanica me ubija kao i svaku noć pred jutro 🤦♀️
Antonela98 čestitke na curici ❤️ uživajte i mazite se!
Ostalim curkama sam čestitala na fejsu 💙💙💙
Tejuška joj ni ja nikako dočekat svoj pregled, i meni je sad stavio na 3 tjedna, a onda ide na još rijeđe 🤞 Sad će mi raditi bris na streprokok, to mi je najavio. Blago ti se za sajam, da sam barem blizu... Čula sam da će ove godine biti dobri popusti. Ja sam ulovila babybjorn bouncer online u Bebe store na 20%. Mislim da nikad nisam vidjela da je babybjorn na vecem popustu od 15,20%. Inače, mi smo skoro sve nabavili. Fale mi još neke sitnice iz ljekarne i čekam još neke kompletiće posteljine. Robica mi je oprana, opeglana i složena. Sve drugo isto spremno. Ja volim sve na vrijeme ☺️
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Tejuška hvala za link!;)
Demi i ja sam gledala babybjorn i mislim si pa kao jel bzvz da ga sad uzimamo.. a mozda si u pravu. Sad je vjerojatno najveći popust što bi mogao biti..🤨
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Dobro jutro cure, jel bila koja jučer u WG na Danima beba, ima li što? Spremam se danas pa da se znam pripremit
Tejuška hvala za link!;)
Demii ja sam gledala babybjorn i mislim si pa kao jel bzvz da ga sad uzimamo.. a mozda si u pravu. Sad je vjerojatno najveći popust što bi mogao biti..🤨
A evo i ja sam se dugo razmišljala jer nije nimalo jeftin, ali ipak sam se odlučila iz više razloga. Prvo jer je na akciji, logično 😂 Drugo, čula sam od poznanika samo riječi hvala za to i da im je to jedna od najboljih investicija za bebu. A treće, vidim da se polovne prodavaju bez problema kao lude i to za jako dobru cijenu. Npr. ja sam kupila jučer za 1200 kn, a na njuškalu su polovne 800-1100 kn, tako da mislim se ako mi ne bude odgovarala ili kad ju prestanem koristit, lako ću je prodat
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Dobro jutro cure, da se i tu javim, malo sam zapostavila forum.
Nama je pregled prosao super, okrenut je glavom dolje i dalje, kaze doktor da je duzinom i tezinom veci za jedno 1-2 tjedna, blago meni. Buduci da nemam secer i dobila sam dosad samo 6kg smatra da je to jer smo i muz i ja izrazito visoki. Radio je i bris na streptokok, sad cekam nalaze.
Tejuska iduci pregled mi je 13.04 i to je zadnji prije TA.
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Tejuška hvala za link!;)
Demii ja sam gledala babybjorn i mislim si pa kao jel bzvz da ga sad uzimamo.. a mozda si u pravu. Sad je vjerojatno najveći popust što bi mogao biti..🤨
A evo i ja sam se dugo razmišljala jer nije nimalo jeftin, ali ipak sam se odlučila iz više razloga. Prvo jer je na akciji, logično 😂 Drugo, čula sam od poznanika samo riječi hvala za to i da im je to jedna od najboljih investicija za bebu. A treće, vidim da se polovne prodavaju bez problema kao lude i to za jako dobru cijenu. Npr. ja sam kupila jučer za 1200 kn, a na njuškalu su polovne 800-1100 kn, tako da mislim se ako mi ne bude odgovarala ili kad ju prestanem koristit, lako ću je prodat
Isto tako su ju svi i meni nahvalili, da im je bila spas za obaviti sitnice po kući/tuširanje/WC dok je beba u tome i da se sama zabavlja kasnije jer se sama odguruje. Da nije štetna ako se koristi umjereno.. ono da nije po cijele dane u tome tako da mislim da si me prelomila da i ja uzmem!🤭🙈 A gledala sam i ja malo bi li polovni uzela ali bilo mi je prerano još tada i nisu imali ok boje. Mislim da ću ići na neutralnu bež/sivu. Koju si ti? I imaš točno link? Tnx🤗
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Demi tako sam i ja sa prvim,sve na vrijeme do 30tt sve kupila a do 33tt sve slozila 🤣 sad kasnim,ali opet nikamo nisam zakasnila,ne postoji nista sta MM ne moze kupiti i obaviti umjesto mene ♥️🤗 robicu sam svu rjesila...
Uglaavnom kupili smo kolica 🎉🎉 Peg Peregova puder/roze boje 🤩🎀 bila je -20% , platili smo 6,500kn na popustu 😁 te kadicu i postolje za kadicu i jos 1001 dodatak 🤣🤣 nasetala sam se ali sam si sad sretna i u miru da docekam svoju krasoticu 🥰🥰 jos malo pa ce mi i robica za izlazak stici 🍀
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dobro jutro cure, da se i tu javim, malo sam zapostavila forum.
Nama je pregled prosao super, okrenut je glavom dolje i dalje, kaze doktor da je duzinom i tezinom veci za jedno 1-2 tjedna, blago meni. Buduci da nemam secer i dobila sam dosad samo 6kg smatra da je to jer smo i muz i ja izrazito visoki. Radio je i bris na streptokok, sad cekam nalaze.
Tejuska iduci pregled mi je 13.04 i to je zadnji prije TA.
Heej,super za pregled 🥰 drago mi je da je sve oke.
Drzim 🤞 za dobar nalaz
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Amelie iz nekog razloga ti ne mogu kopirati link ovdje, ali uzela sam BabyBjörn Balance Soft ležaljka - Beige/ Grey u BebaStore. Pa ako ti se da uđi u njihov web shop i nađi taj model. Mogu ti reći da mi je trebalo dugo da odlučim, a uvjet mi je bio da je materijal 100% pamuk, pa sam onda odmah eliminirala ove modele s poliesterom.
Tejuška joooj roza kolica 😍😍 Dočekala ti jednu curicu nakon 2 hahara 🤗
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Sortiraj odgovore
Najstariji