Tejuska ma malo nas zeza ali to tako mora biti. 😆
Ja sam za pupak bila kupila i prašak.Patronažna mi je rekla da ga slobodno koristim kad ga već imam. Tak da eto iskoristile smo ga bile ali kao po novom nije potreban.
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Eh da, zaboravila sam za pupak napisati. Možete kak vam srce želi, nećete pogriješiti ako stavljate samo Octenisept ili ako stavljate prvo Octenisept pa onda Tyrosur. Prije će vam se posušiti od Tyrosura. Mi i njega stavljamo iako kao ne treba ali neće škoditi, to je par dana. To vam je kao i široko povijanje, netko povija, a netko ne. Mislim da je na nama samima kak ćemo raditi, najbolje je onako kak vam instinkt govori da je nabolje zaa vašu bebu, tad nećete pogriješiti. Nama je otpao pupak 🥳 i kupali smo se napokoooooon, mislim da će voljeti vodu 🤭
Bokić curke.....nisam s ove teme al primjetila sam da jedino vi nemate temu proljetne mame i bebe. jesenske, zimske i ljetne imaju. Zakaj ju ne otvorite? Onda ne bi pisale na fejsu iskustva kad rodite nego tu na forumu. Eto savjet ak želite....sretno✌️🙌🤱
Sandravrlo slicnu situaciju sam imala ja, naime prokrvarila sam u otprilike 5.tjednu i na uzv je receno da je plod smjeste vise prema desnom rogu maternice. Doktor me upozorio da je moguce da ce zavrsiti kao vanmaternicna i objasnio mi simptome koji se dogode kod rupture roga maternice… Na srecu, kako je vrijeme prolazilo pokazalo se da je sve ok i da je smjestaj ploda uredan, ali u 11.tjednu trudnoće pronađeni su ostatci hematoma koji je bio u maternici i koji je bio uzrok krvarenja, a ne smjestaj ploda.
To je stanje koje se mora pratiti i velika je sansa da ti zavrsi bas sve na dobro. Zelim ti puno srece i stvarno ce to biti prekrasna prica, nakon toliko godina, transfera i svega sto ste prosli dolazi vasa srećica prirodnim putem ❤️
Ajme hvala bogu da Vam je sve bilo ok, sad ste baš ohrabrili, zadnja 3 dana stalno neko blijedo krvarenje a sada je i tamno smeđe što me je dodatno prepalo. Moj doktor danas ne radi pa ujutro odma idem njemu, dali ste vi imali baš tamni iscjedak?
Ja sam imala dva veca izljeva crvene krvi i onda ostatak vremena (skoro pa 5 tjedana) smeđe, tamnosmeđe, čak na trenutak i crni iscjedak, svaki dan, nekad manje nekad vise, non stop mijenjala uloške. Iskreno nisam mislila da ce kod mene dobro zavrsiti, al nikad necu zaboraviti nisam imala uzv od pocetka 8.tjedna sve do 11.tjedna i onda sam u tom 11.tjednu ugledala moju bebicu kako maše rukama i nogama najdivniji osjećaj ❤️
32🙋♀️endometrioza,neprohodni jajovodi, amh 8
31👨🦱 sve ok
6mj/21 1.ivf 2 js, 2 zametka, jedan odustao, drugi smrznut za FET
7mj/21 FET 1.beta 245, 2.beta 400, hematom do 11 tjedna, Nifty sve ok dolazi nam naša djevojčica 🥰
Bol svima curke, nisam nikako aktivna jer sam radila do kraja 3.mjeseca i nikako nisam mogla sve popratit. Pitanje za cure koje su rodile u Petrovoj: Gdje su vasi partneri parkirali kad su vas doveli? Jeste nosile ruksak+kofer ili? Jel kofer s vama stalno ili? Ako me decko doveze do ulaznih vrata Petrove, je li bolje da odmah uzmem i kofer i ruksak ili da cekam njega dok ne nade parking? Inace nismo iz Zagreba i ne znamo gdje je ok parkirati..
Svima vam zelim puno srece i lijepih misli🥰🥰
Bok svima 🤗
Zana sretno ❤️
Tejuska kako si ti,kako je u novom stanu?
Nas nekoliko ćemo se dopisivati, sto sad 🤷🏻♀️
Još uvijek mislim i da će nam se iArsancres vratiti 😅
Kod mene se nešto mooozda počelo događati 😮 Mislim da sad znam sta je sluzni čep 😬 Večeras i još jedan put prije tog kad sam išla na wc osjetim da se nešto razvlači i vidim to sluzavo da je izašlo, ali nije puno. Sutra ujutro imam pregled pa ćemo vidjeti jel se sta pokrenulo. Jao kako me odmah panika uhvatila, nisam ja još spremna za to 😱
Eto možda me ipak prešišaš! 🤞
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Čestitam svim mamama na rođenim bebicama 🥰❤, baš smo se zaredale. A preostalim trudnicama želim slatko iščekivanje i što lakši porod 💪🏻😊.
Mi se polako uhodavamo i uživamo maksimalno pa rijetko uspijem pisati, ali mislim na sve vas 💛
💛🧡
Čestitam svim mamama na rođenim bebicama 🥰❤, baš smo se zaredale. A preostalim trudnicama želim slatko iščekivanje i što lakši porod 💪🏻😊.
Mi se polako uhodavamo i uživamo maksimalno pa rijetko uspijem pisati, ali mislim na sve vas 💛
Tweetyy 💋💋💟💋💟 uzivajte
Cure, ja svakih par dana krenem čitati zaostatke i na kraju uspijem par strana i onda me uvijek nešto prekine 💩 skužila sam da je hrpa njih otišla na fb, ja bi ostala ovdje😁 nadam se s pojačanom aktivnošću🤭
Hrpa vas je rodila, mislim da sam sve popratila, čestitam svakoj ❤️ a još malo se broji 🤭❤️ ja sam još u rodilištu krenula pisat u bilješku post pa kao samo ću ga zalijepit kad stignem, jea rajt.
Mislim hoću😂 dužna sam i priču s poroda.
Trenutno su svi zaspali, a ja sam crknuta ali svaku večer blejim bar pola sata dok se mentalno ne prebacim u taj neki mode za spavanje. Muž mi je bio doma 2 tjedna samo, od onda sam solo s njih dvije, ali dobro je sve, kako sam očekivala tj. šta sam mislila da može ispast, nije ni blizu tome. Veći sam ja sebi problem jer imam osjećaj da često nisam niti svjesna da sad imam drugo dijete, kao da se na momente nisam uopće još saživila. Moja curka je baš dobra bebica, jako mi je slična starijoj po tom nekom ponašanju, spava i sisa, samo prva nije spavala niš osim preko noći, preko dana ni 5 min, al doslovno. Ova hoće i odvalit. Sad ću vas zaspamat i kopirat bilješke, sigurno ću morat razdvojit na 3 posta😅😅
Sortiraj odgovore
Najstariji