Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    seka_Frida
    31. Ožujak 2022. 23:36

Čestitam svim ženama koje su posljednjih dana rodile 💐🥳😚 Jake ste i hrabre i zelim vam sve najbolje u nadolazecim danima 💪💫🤗

Amelie slazem se sa svime sto si napisala, a sto se ctg-a tice, biljezi on otkucaje srceka, ali dr zanima koliko je plod aktivan. Znas kako izgledaju pravilne amplitude otkucaja, gore, dolje, gore, dolje? E tako se biljeze i pokreti pa kad dr uzme nalaz osim sto gleda ima li trudova i koliki su otkucaji gleda i koliko se puta plod pomaknuo i kojom jacinom u tih cirka 20 minuta koliko je trajalo mjerenje. Meni sestra uredno uzme trbuh i zatrese ga da bebcu da sansu da ne bi morala na jos jedno mjerenje 😅  i onda ti je moja krivulja manje vise jednako prosarana i gore i dolje oko svoje sredine, ali na ta tresuckanja imam crtu visoko gore / i nisko \ dole, i onda opet chilla lik 😅

• _Katja_
    01. Travanj 2022. 00:39

Katsy i Antonela čestitam ❤️🤗 Želim vam brz oporavak 🍀
    Katsy tvoj porod me bas podsjetio na moj prvi, oduzilo se, i bez epiduralne koju sam planirala, ali na kraju sreća najveća 🤗
    Antonela vjerujem da piješ već sok od šljive, meni je to pomoglo, sad ću ga ponijeti i u bolnicu. Super da vam je dojenje dobro krenulo, to je sveeee, a grčevi će proći. 
    Uživajte s bebicama 🥰
    Zana sretno sutra na CTG-u 🤞🏻😊

Tejuska♡
    01. Travanj 2022. 08:25

LISTA PREGLEDA 💚👶🎀

Plavo_nebo - 01.04
    Doti - 01.04
    Anchika - 01.04
    Zana89 - 01.04
    _Katja_ - 04.04
    Boobamara - 05.04
    Lovely_ - 06.04
    Omerta - 06.04
    Dani30 - 08.04
    Demi30 - 13.04
    Tejuska - 13.04
    Luck - 13.04
    Amelie - 14.04

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    01. Travanj 2022. 08:28

Juutro ♡ 
    Sretno svima na pregledima,CTG-ovima i slično 🤩😍🥰
    Ja svoj nikako dočekati,opet 3 tjedna 🙈 
    Sutra idem na sajam 🎉🎉🎉 wohohooo jedva čekam 🤩 Idemo po sve potrepštine koje nam trebaju još 🥰 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

LucK
    01. Travanj 2022. 09:24

Jutro 💕 sretno danas 🤞
    Antonela čestitam na bebici i brz oporavak 💗😇
    Tejuska neka kupovina bude uspješna 😍😉

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Maya34
    01. Travanj 2022. 09:50

Sretno danas na pregledima 🥰
    Tejuska 🤞 za neke dobre popuste 😁 i uživaj u kupovanju za malenu Lotu ☺️❤️❤️

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

anchika
    01. Travanj 2022. 11:59

Haj😁
    Tejuska malo ti zavidim, i ja bih na sajam ali mi je predaleko a muz u guzvi, tako da cu skicnut online ponudu.
    Moj pregled prosao ok, samo provjera-zatvorena i to je to. Iduci je 14.4.

Tejuska♡
    01. Travanj 2022. 12:03

Hvala zenske,veselim se bas 😁😁
    Anchika super za pregled 🤩🎉pa sigurno bude i online svega🤗

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

zana89
    01. Travanj 2022. 12:12

Tejuska moja je bas tvrdoglava ali ne znam, 2x su mi radili ctg i pomakne se kao da se namjesti i onda opet spavanac, znaci opet za dva dana idem na ctg rekao je ako tako bude da ce vidit sta cemo onda. Pratim pokrete i sve ali jednostavno ujutro je takva, popodne i po noci bas je aktivna. 
    Jos sam i sestri pokazala ona se mice a ctg jako slabo ocitava. Radio je uzv opet kaze sve je u redu, protoci, plodna voda, kilaza sve. Bas je to stresno. 
    Tresem ja isto svoj stomak ali nista ona spava i onda kad izadem iz ambulante onda mi vrsi po stomaku 😅

Tejuska♡
    01. Travanj 2022. 12:21

Zana zar opet i danas 😶😶 bas cudnoo,mislim razumijem njih,zaista treba biti na oprezu,nedaj boze da se nesto desi,neka su takvi 
    A zasto te malo kasnije ne naruce? Ili jesu ili si isla rano ujutro? 🥲 nisam pohvatala vrijeme kada si isla.
    A sta ti CTG ucitava? Slabe otkucaje srca ili sta kad su zabrinuti,ne kuzim?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.