Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriss
    13. Ožujak 2022. 09:28

Jutro cure! 🤗 
    Lu javi nam se nakon pregleda i sretno!
    Naše bebe izgleda spavaju zimski san 🐻😂 One koje su se htjele do sad požuriti su vani, a ove naše nas u terminu zake... 🥰 Mene su svi pitali jel dečko pa se zato kao neda ali me tješi da su i vaše većinom curice. Daj zamislite da me iznenadi i izađe pišooooooo 🤪 Naravno, nek samo bude živo i zdravo i sve dobro 

• _Katja_
    13. Ožujak 2022. 10:03

Jutro svima 😊
    I ja došla vidjeti ima li novih bebica 🥰
    Kriss mislila sam da ćeš nas ti iznenaditi 😊 Ja sam mislila da dečki dolaze prije termina, tome se nadam 😅 Ali imam ja još mjesec dana, nije mi uopće teško, neću se žaliti. 
    Dubrovcanka 🤣🤣 Cucnula u trgovini 🤣 Ja sam pomislila kad je Boobamara to napisala da nisam napravila 120 kad sve u životu zbrojim. Svaka čast 💪🏻
    Lu sretnooo 🤗

• Kriss
    13. Ožujak 2022. 10:14

_Katja_

Jutro svima 😊
    I ja došla vidjeti ima li novih bebica 🥰
    Kriss mislila sam da ćeš nas ti iznenaditi 😊 Ja sam mislila da dečki dolaze prije termina, tome se nadam 😅 Ali imam ja još mjesec dana, nije mi uopće teško, neću se žaliti.
    Dubrovcanka 🤣🤣 Cucnula u trgovini 🤣 Ja sam pomislila kad je Boobamara to napisala da nisam napravila 120 kad sve u životu zbrojim. Svaka čast 💪🏻
    Lu sretnooo 🤗

Hahahah i ja sam mislila ali ništa
    Dva puta me u noći probudilo ali tako ko i kod Lu, stane. Naredaju se na nakih 10ak min i onda stane.. 

• Kriss
    13. Ožujak 2022. 10:16

Taman se ponadaš 😂😂😂 morat ću krenut trčati po selu 🙉

Tejuska♡
    13. Ožujak 2022. 10:17

Daan svima ♡ 
    Nadam se da ste dobro,i sretno na pregledima tko ima danas i da nam dode koja bebica 🤞🤗♥️🌸

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Margita1906
    13. Ožujak 2022. 10:56

A lu kakvi specijalcii. Držim fige da kreneee.
    Dubrovčanka neka je sve u redu, još te stigne iznenaditi do utorka 💪
    Meni se čini da su mi dva komadića sluznog ispala, baš je su dva puta bila ljigavci kad sam se obrisala, ali bez sukrvice još uvijek prozirno žućkasti. Valjda je to to da nisam zabrijala 😂

Termin 26.03.

Tejuska♡
    13. Ožujak 2022. 12:50

posvudusa

Prošli tjedan sam prala tuš kabinu i čučnula….izašla sam iz nje četveronoški da me muž digne 🤣🤣🤣

HAHHAHAHAHHAHAHAA crkoh skoro 🤣🤣🤣 ali kao da mene opisujes hahhaha,isto mi je😂😂

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    13. Ožujak 2022. 12:54

Lu boze sacuvaj 😶🙄 da bi sta rekla,pa nemres vjerovati,sami taj osjecaj da su ti gace pune necega a nemres se do doma obrisati...
    Dakle krenula si se otvarati? Odlicnoo 🤗
    Dubrovcanka drago mi je da je ako nista sve super kod tebe🌸
    Ja mislim da bi kod sluznog trebalo biti sukrvice,zilice,smedkasto ili nesto,ako je prozirno,zuto da je to obicna sluz kaj stiti rodnicu od upala i slicno.Meni to svako malo izleti bar 1x tjedno 🥲🤔😅
    Boobamara svaka ti cast 👊

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

mrzlopoljka
    13. Ožujak 2022. 13:20

Posvudusa, hahaha, predobro! Moja forma je svakako bliza tvojoj nego Boobamarinoj. Zena zvijer. 
    Jao lu, bas neka smotana doktorica. A beba te bas zafrkava. 
    Bambolina, ako su bolovi i dalje tu, onda mozda i bude kaj uskoro. 
    Dubrovcanka, tvoja mala bi trebala biti neki rogati znak kad je toliko tvrdoglava, a ne riba. 
    Nisam ni znala do sad sa rade preglede u TA i vikendom.. Dobro za znati. 

Margita1906
    13. Ožujak 2022. 14:55

Sunašce83

Dobri dan zenske😊
    Koja nam se ne javlja😂,jel krenulo ca!???
    Dubrovčankaa dobro si ti Leonicu udomacila kad joj se neda van. Obicno se deckice prenese.
    Ocito nas svih zezaju ti lazni i neki cudni simptomi kad ni jedna da ispljune bebicu🙊🙈🤣😂.
    SLUZNI-Moze ispadati tjednima u malim komadicima ili odjednom u velikom izdanju. On se stalno obnavlja osim na kraju kad ispadne cijeli. Po boji on moze biti proziran, proziran prosaran bijelim ili bijeli….Moze biti i smedi i krvavi tj.prosaran krvavim nitima. Kazu kad je krvav da je znak otvaranja unutarnjeg usca. Po teksturi je jako gust kao ljigavac ili kako mi usporedimo cesto smrkalj ali moze i uz ako zena ima iscjedak jaci biti i otopljen u tome pa se cesto ni ne skuzi. Ukratko🤣😂🤣😂😂.

Fino si objasnila, hvalaa. A gledala sam i slike kako izgleda ukoliko je samo prozirno žućkasti i to je onda kod mene bio komad sluznog def, baš takav iscjedak nisam nikad imala, a imala sam svakakvih 😂

Termin 26.03.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.