Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Margita1906
    13. Ožujak 2022. 15:16

Magy107

Margita1906, a u kojem si ti tjednu?
    Sto se sluznog čepa tiče ja uvjerena da će to meni ovih dana haha. Kao neka intuicija.

Ma ja sam isto stalno uvjerena da ću idući vikend roditi 😂
    Ja sam dns 38+1.
    Možda ti i hoće, navijam da bude. 💪😂

Termin 26.03.

Margita1906
    13. Ožujak 2022. 15:35

Magy10

Margita, priblizilo ti se onda. Ja sam od utorka u terminu pa onda neka ispada kad god. Samo što eto kažu/pišu da od toga može proći dosta vremena dok se zbilja nesto ne pokrene. Kako će to zapravo sve biti i izgledati, velika mi je enigma.

Ma pa da, niš se ne zna, samo čekaš i sve si nestrpljiviji 😀 Meni je otkad sam ušla u termin jedino teže dugo hodati i trbuh mi je težak, a ostalo sve isto. E da i ja sam otvorena 2 cm pa i to ništa ne znači 😅

Termin 26.03.

elle 🙋‍♀️
    13. Ožujak 2022. 17:55

posvudusa

Prošli tjedan sam prala tuš kabinu i čučnula….izašla sam iz nje četveronoški da me muž digne 🤣🤣🤣

Hahahhaha bome si mogu zamisliti scenu 🤣🤣🤣
    Boobamara svaka ti čast ali i ja sam spadala u ovu kategoriju jedva hodam, kamoli još da i čučnem. 😆 
    Lu i Dubrovčanka ne znam da li da čestitam na dobrim pregledima ili da vičem na vaše bebe da požure? 🤣

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

tanja24
    13. Ožujak 2022. 18:01

Danas smo i mi obavili pregled u bolnici, isli kod mog dr.na dežurstvo u rađaonu i istovremeno me uhvatio strah i sreća:)) pogotovo kad sam čula bebicu kad se rodila:) uglavnom evo danas smo točno 35tt, bebač oko 2900-3000grama, 2cm prohodna, kaže prst otvorena, u redu je nalaz za te tjedne za višerotke, plodne vode dovoljno, sve drugo ok, glavicom kako treba okrenut. Ove blage kontrakcije rade dobru pripremu💪. Za 2 tj kontrola i tad i bris na streptokok, dakle 27.3..po mojoj procijeni to odradimo ako uspijemo i vratimo se 30.3.roditi:)))

tanja24
    13. Ožujak 2022. 18:02

I da, ctg nismo danas, ceka nas za 2tj ctg još uz sve🤗

• Antonela_93
    13. Ožujak 2022. 18:40

žene drage pa sta je ovo, da ni jedna od nas nema neke konkretne znakove. ja sve cekam da vi u 40+ rodite da onda možemo i mi koje malo kaskamo za vama. 

-----
    meni je prošla noć bila koma ,svakih sat vremena se budila. osjecam da cu puknut ako ne odem na WC,i onda odem i ništa ne popiškim. od bola nema ništa ,cak su mi i kontarakcije malo popustile i beba se nešto umirila 

LucK
    13. Ožujak 2022. 19:03

posvudusa

Prošli tjedan sam prala tuš kabinu i čučnula….izašla sam iz nje četveronoški da me muž digne 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣 Ovo me baš nasmijalo🔝
    Curke držite se💪 još malo 😉
    Super za dobre preglede ❤️

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Tejuska♡
    13. Ožujak 2022. 19:52

Tanja cestitke na pregleduu 🥰😍🤩 
    Antonela hahaha bas si me nasmijala 😅

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

CoKSa
    13. Ožujak 2022. 20:37

Koja utrka, nikako da koja dode do cilja  
    ajmo bebe, ja sam bas nestrpljiva da krenete. 
    Mi danas bili na rodendanu, popodne dosli kuci, D na nogomet, ja prilegla s Nikom, Eva i Vito gledali crtice. 
    Okupani i legli na spavanac. 
    https://ibb.co/VDSn19D  pusa od Nike

Omerta
    13. Ožujak 2022. 20:50

Baš sam ja to htjeli reći, šečerić!!! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.