Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maya34
    12. Ožujak 2022. 11:39

Lu nadam se da ćeš nam malo podići raspoloženje na forumu, pogotovo nama zabetoniranim živčenjačama 🤣🤣 ❤️

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• Kriss
    12. Ožujak 2022. 11:41

Hej ženske 🌸
    Da se javimo malo, mene od jučer popodne nešto steže, boli, grči, kao menstrualni. I po noći me dva puta probudilo.. Sinoć sam imala i velikoooo pražnjenje. Sad baš zateže jače i češće, nadam se da je to to. Mislim neka uvertira da nešto slijedi. 🤗🤗🤗 Baš sam opuštena, evo iskreno, i jedva čekam. Držite fige da se nešto pokrene 🤞🤞 p.s. Naspavala se jesam i u 6 ujutro pobrstila frižider 😂
    Lu sretno! ❤️
    Sunašce tu smo negdje, nešto će biti 😂😂😂
    Tejuska kako tvoj želudac? Jel ti išta bolje? 

EvaKB
    12. Ožujak 2022. 11:49

Vidjela sam da je danas u Supernova dm-u 15% na ukupnu kupnju, mislila sam mozda ici iskoristiti i one njihove bonove i pokupovat sto mi treba za pocetak buduci da mi tako i tako vrijede do 31.3. E sad, proucavam pelene i logika mi kaze da pocnem sa velicinom 0 jer ta dolazi i u onom njihovom paketu za bebu, ali mi se cini da je to jako malo posto pise da je do 3kg. Nekako mislim da nemam sanse da rodim manje dijete od 3kg, nisam ja te srece. Kako ste vi uzeli te prve pelene?

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

zana89
    12. Ožujak 2022. 12:04

Sretno svima i curama u terminu drzim fige da se nesta pokrene 🤞🏻🤞🏻 vjerujem da jedva cekate. 
    Ja sam u cet bila u dnevnoj i na ctgu mi je onak par puta islo do sto ali to kad god se bebica micala i otkucaji su rasli preko 180. Stalno su me ispitivali jel me sta boli i rekoh ne. A doktor nije bio dostupan pa moram opet u ponedjeljak na snimanje i uzv. Sad ja taj ctg nista ne razumijem.
    Citam svasta po google-u al bolje da se maknem od tog vraga. 🤦🏼‍♀️
    Preko telefona bas nista ne zele reci, samo kad da dodem. Imam onako sam dosta BH i malo tupih bolova kao grcevi ali nista strasno...nadam se da  je i da ce sve biti u redu 😪

• Kriss
    12. Ožujak 2022. 12:07

EvaKB ja sam ti uzela Babylove od 3 do 5 kg, čini mi se da je to jedinica, žuto je bilo pakiranje😂
    Magy riječi ti se pozlatile ❤️

Tejuska♡
    12. Ožujak 2022. 12:47

Sto se tice pelena s oboje sam 1 uzimala,  0 je do 3kg i to bi bilo bas na knap za bebe od 3,5kg. Brzo smo na 2 cak presli 😊
    Onaj tko ide u Supernovu,sretno,naoruzajte se strpljenjem🤣🤣 dobro ak ste solo,ja to s klincima ne mogu obaviti.Zadnji puta je red za DM na njihovu subotu bio dolje do ljekarne,preko kafica,samo za ulazak unutra a kamoli na blagajni.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Amelie
    12. Ožujak 2022. 13:20

Ovdje mrtva trka i dalje..🙈🙈 A kad krene prva možda pokrene domino efekt😆🤭 🤞🤞 Sretno curke.. 
    Katja ma vjerujem da je sve ok sa štitnjačom.. a poslije poroda ako krenu simptomi onda znaš da trebaš i nju ranije prekontrolirati;) 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• XOXO
    12. Ožujak 2022. 13:50

Cure kako ste? Jesu krenule bebice vani? Zimske bebe su sve vani.
    Vidim da pisete o kilazi. Moj prvi roden sa cetri kg a sad su za malu stalno govorili da je velika i jos u 36tt ju procijenili na 3500g. Na kraju rodena ispod tri kg. Tako da vas ne brinu njihove procjene cesto fulaju i to dobro. Evo meni za vise od pola kile fulali. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

EvaKB
    12. Ožujak 2022. 13:59

Omerta isprobala sam upute sa onog tvog linka za fotkanje i bas sam zadovoljna. Muz je cak sa puno volje skakutao sa mobitelom da imam puno fotki za biranje.
    Evo, mislim da je ok ispalo 
    https://ibb.co/fY0LCDj

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

anchika
    12. Ožujak 2022. 15:48

Evakb top je fotka!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.