Dojenje , kod nas ima svega. Najvise sisa, kad idem negdje izdojim, kroz noc znam ubacit bocicu bebimila da me ne budi svako malo, jer sam kroz dan sa njih troje strgana onda.
Evo sinoc sam joj slozila bocicu oko 1 i tad je napokon zaspala, do pola 6 ujutro. Onda sam ju stavila k sebi i nastavila dalje spavat na sisi. Ja zaspala prije nje.
Ja ako se ne naspavam cure moje, ko divlja macka sam. I jednostavno dojenje kroz noc mi je uzas da me svako malo navlaci i trga mi san.
Znam se i izdojit i oko ponoc umjesti bebimila ubacit svoje ali na bocu.
I nutkam ju da sve pojede, nema drijemanja onda. Ovak ona na sisi dva tri outa povuce i zaspi, pa onda za 1o min bi opet malo. E neces🤣🙈

Pozdav.. Danas obavila prvi ctg koji je ured, imala sam povišeni tlak pa su ga mjerili 2 puta i poslje je bio dobar, uzv uredan, beba cca 3400g..
E sad imam pitance dali je bris vagine isto što i BHSB?
Sretno svim na pregledima, cure koje dojite ili koje želite dojiti imate moju podrški🥰
Zadnja menstruaciju 12.6
Termin poroda 20.3
Curica💗
Vrijeme leti - kad se sjetim pocetka, samo smo o listeriji i burekima pricale hahahha, a sad vec nekolicina ima svoje bebice uza sebe, a ostatak nas ceka jos malo 😀👶🤞🤩
Da,da! Sad napokon jedem sve proizvode u kojima ima listerije i to sa gustom!!!

👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Pražnjenje moglo bi to skoro!!! 🤞🤞🤞

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sunasce možda je ovaj vikend tvoj 🤞🏻🍀❤️
Elle ❤️ Zao mi je sto niste uspjele s dojenjem, ali vidim da se ti s time dobro nosiš. Probala si, to je bitno, samo neka ste ti i beba dobro. Nekima krene sve kako treba, a neki imaju sto problema. Sjećam se kako sam bila razmišljala u tome svemu da je majka priroda tu nešto gadno zeznula, moglo bi biti i lakse 😒
TSH - cure hvala na odgovorima. Amelie ne bojim se ja uzimati terapiju, nego me plaši to sto sam možda i ranije trebala uzimati veću… Al sto sad, uzimati ću 50mg do poroda i nadam se da će biti sve ok. Čudno mi je da sad na kraju trudnoce tako podivljalo to. Meni je doktor isto rekao da dodjem na kontrolu za dva mjeseca, kad se oporavim od poroda kaže 😊
Moja mala se počela opet buditi noću i samo mene doziva, grli mi ruku, kao da se boji da ću negdje otići 😢 Mislim da zbog price o dolasku bebe ima neke strahove. Sad me razbudila pa ne mogu spavati.
Jutrooo ♡
Hukice cestitam na pregledu🥰
Sunasce praznjenje kazes 🤞😎
Dubrovcanka ti ces jos tak pokocena doc roditi 🥲🥲🥲
Zelim vam svima lijepi vikend ♥️

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja sam od 5 do pola 8 imala prave trudove na 10 i 8 min i stali. Idem sad u bolnicu na ctg, to sam svakako naručena u 9. Za izludit više 🥴
Ajdee sretno!! 🤩👶🤞

Lu sretnoooo,javi nam obavezno!!!
Dubrovcanka 🤣🤣🤣
Margita i ja tako mislim 🤭🤭

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji