Amelie super da se mirovanje isplatilo 😍 a za kg ga ja ne bi poslušala jer sam ja npr dobila oko 12 kg, a beban imao procjenu 1835 g u 32+5 (kao je manji, ali da je to ok) 🤷♀️😃
Sunašce sretno sutra 💗💖 probaj odmoriti danas 🤞
Kriss super je to sve prošlo ☺️😍

31👩❤️💋👨38
Sunašce ja sam ti dobila taj famozni gel, meni to nije bilo ništa specijalno, stavila mi je to u deset i onda sam trebala ležat dva sata, nakon toga sam malo šetkala, dobila sam trudove. U tri sata su me opet pregledali da mi daju još jednu dozu, ali nije bilo potrebe nego sam išla ravno u rađaonu.

Sunašce drži se,sutra je tvoj anđeo sa tobom ♥️♥️
Amelie ma to su gluposti,moja je u 32+2 bila na 1700g tako da je cak procjenjena tvoja i veca.. Jedi kak ti se jede,ne zamaraj se time uopce.
Ja sam na +8kg sada.
Kriss hvala ti na podjeljenom iskustvu ♡ drago mi je da te ne boli puno i da je sve dobro proslo 🌸

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
I mi obavili pregled i ctg prvi, kaže doktor ctg odličan, i dalje smo 2 cm do ovoja i glavice, odnosno prst otvorena. Bris na streptokok odrađen i za tjedan dana opet kontrola.
Cure ja sam se narucila preko obrasca za pregled u Petrovu.Povratni mail koji sam dobila je dolje pisalo KBC Rebro 😶🙄Jesam ja to uopce dobro ili nisam???
Jesi i mene je to zbunilo. Ali u poruci na mobu je pisalo u zagradi petrova.

Sunasce - sutra je tvoj dan ❤❤
Kriss - bravo i cestitke ❤❤
Posvudusa - kapa do poda ❤❤

Evo cure da i tu javim. U ponoc mi krecu inducirat porod sa gelom.
Sunasce vidim da i tebi pa sretno nam! ☺💙💙
2020.💙 2022.💙
Hvala curke na odgovorima, ma i mislila sam si kako je najbolje slušati svoje tijelo. Evo stala sam na vagu popodne i ja fino imam +7.. tak da truditi ću se jesti redovito i manje obroke jer iskreno želudac me zaboli kad previse utrpam u sebe. Naravno da je sad sve stisnuto i onda će me samo mučiti žgaravica ili što već.
Kriss jako mi je drago da je tako prošlo.. nadam se da neće boljeti ni narednih dana..🤞🤞
Ostale cure pred porod sretno svima!:))
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Evo cure da i tu javim. U ponoc mi krecu inducirat porod sa gelom.
Sunasce vidim da i tebi pa sretno nam! ☺💙💙
Ajmeeee🍀sretno draga Tonka,neka prode cim brze i bezbolnije 💙♥️

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji