Margita1906, moji menstrualni bolovi su bili za poludjeti. Ja sam dobila mengu sa 10 godina samo… I od tada, svaka je bila bolna ajme. Pa se ja isto pitam kako će to biti. Ako počne slabije imam osjećaj da početak necu skuzitikad ocekujem nešto gromoglasno. A ako počne tako onda se pitam što će biti kad pojaca. Obrni okreni stalno pitanja
.
Joj žao mi je, mogu misliti koja je to koma.
Ali očito smo sve u problemu prepoznavanja 😅
Termin 26.03.
Mi u radovima, grande. Sve se nekako oteze, ali eto jucer prijatelj pomogao pa se vidi neka perspektiva 😍
Dosla sam viditi je li netko rodio kada ono... Vi ste u komadu!! Sad kad krene ima da pada i nekoliko komada dnevno 🙊👀😂😜❤🎉
Ja se cijelo popodne a i sad večer tako čudno osjećam. Nije da me nešto boli ali neki čudan osjećaj imam u trbuhu i glavi. Tlak mi je ok, šećer isto,….
Nelagodno je a nije bol, nzm uopće kako bi opisala osjećaj.
Čak mi pada na pamet da je psiha 🤔
Pa da moguće da je psiha, ja isto otkad sam u terminu se osjećam drugačije po pitanju svega, psihički kao da nisam ni na nebu ni na zemlji, a bolovi težine u trbuhu i toga što već nakon 5 min hoda me sve steže i boli, nemam pojma evo
Termin 26.03.
Jel ima netko od vas staklene bočice a da nema sterilizator? Kako to sterilizirati, neće staklo puknuti u prokuhanoj vodi?
Ja imam sterilizator ali ga ne koristim. Brzinski isperem pod kipucom vodom. Nece puknuti
Mislim da ću vas razočarati i da će neka druga morati započeti ovaj val poroda 😂 i dalje su prisutni bolovi, al ništa više od toga. Sada se prebacilo samo na leđa lagano, trbuh ništa.. 🤦🏼♀️ vjerojatno jesu neke pripreme, ali kako smo mi ovdje krenule, mogle bi ove pripreme trajati još koji dan 😂
Ove naše bebe proljetnice izgleda čekaju baš pravo proljeće, a proljeća ni na vidiku 😂💐
Ako sam dobro uhvatila da je boobamara napravila 120 čučnjeva.. svaka čast ženo!! 🤗 ja bi možda čučnula, ali iz čučnja bi me dizalica povlačila 😂
😂😂😂😂😂😂
Jutro svima. Sretno Lu! 🤞🤞🤞
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Dobro jutro cure 🌞
Danas je točno 2 tjedna kako nam je stigla Sara i nestrpljivo čekamo ostatak društva. 💕
Netko? Nešto? Nitko? Ništa? 🤣
Sretno sa pregledima danas 🤗
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Jutro curke!🌸
I ja dosla cirnuti imal' beba a ono nista..a izgleda da cekaju proljece. Nadam se da nece cekati do pravog proljeca 21.3 😅
Ajmoo bebice ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji