Hvala vam cure 🥰😍🤩😘🤗
.
Lussi baš je slatko sve. Tako ti i ja stalno nešto naručujem a alija mužu je već slabo od paketića 🤣🤣
.
Ana nadam se da si već doma i da si se konačno najela 🙂🙂🙂
Hhahaha moj muz se samo iznenadi dok dode doma kao odkud to?
Reko s Alija🤣🤣 al voli si i on narucit neke sitnice za auto,mob,alat pa balansiramo🤣
Cure koje ste narucivale sa pat pata, sta ste rekle da je robica veca ili manja u odnosu na ono sto ste ocekivale?
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Evo me drage moje. Moja curka izgleda super napreduje tj. danas su joj izmjerene 2,5 kg i to potpuno odgovara tjednima. ❤️ Kaj je to bilo onaj dan, ko će ga znat. 🤷 Opet je bio isti doktor, veli da se ponekad zna dogoditi da su u takvom položaju da je teško točno izmjeriti. A ja sam taj isti dan bila najprije kod socijalnog pa onda kod njega i moguće je da su zato oboje praktički isto izmjerili. Danas je također mjerio puno puta i kaže da po njemu to sad sve super izgleda i ako i u petak bude isto kad opet idem, proglasit će trudnoću opet urednom. CTG je također bio super. Uglavnom, meni je tako laknulo da vam ne mogu opisati. 😊 Koliko su me samo isprepadali prošli tjedan, a na kraju ispada da je sve OK. 😊🙏 Sad ću se i ja danas počastiti jednim debelim masnim hamburgerom ko i AnaAn. 🤣
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Hey cure, dugo me nije bilo 😅 nekako sam bila zaokupljena sa sobom i pripremama, sad je sve vise manje spremno sad sam u iscekivanju 😊
Vidim da ste i dalje ful aktivne, sto mi je bas drago ❤
Koliko nas ima sto nam je uskoro termin? Kako se osjecate?
Ja moram priznat da se zivciram oko glupavih stvari vise nego oko nekih oko kojih bi trebala 😅
Evo me drage moje. Moja curka izgleda super napreduje tj. danas su joj izmjerene 2,5 kg i to potpuno odgovara tjednima. ❤️ Kaj je to bilo onaj dan, ko će ga znat. 🤷 Opet je bio isti doktor, veli da se ponekad zna dogoditi da su u takvom položaju da je teško točno izmjeriti. A ja sam taj isti dan bila najprije kod socijalnog pa onda kod njega i moguće je da su zato oboje praktički isto izmjerili. Danas je također mjerio puno puta i kaže da po njemu to sad sve super izgleda i ako i u petak bude isto kad opet idem, proglasit će trudnoću opet urednom. CTG je također bio super. Uglavnom, meni je tako laknulo da vam ne mogu opisati. 😊 Koliko su me samo isprepadali prošli tjedan, a na kraju ispada da je sve OK. 😊🙏 Sad ću se i ja danas počastiti jednim debelim masnim hamburgerom ko i AnaAn. 🤣
Bas mi je drago da sve stima i da curka raste😍😍 sad se lijepo pocasti🥰
Lussi, preslatke stvarčice
Bubice, bas mi je drago 🥰
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Jao cure kasnije cu vas procitati sve, kapetan ide kuci 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Jeeeeeeeeeeej!!!!
Evo i mene od mojeg najdrazeg doktora 🤗
Bebolina ima 979g, 100g vise nego prije 6 dana 😂😂
Taj "polip" "koagul" ili nevidljiva stvar od moje prim. doktorice je ustvari neka ranica nutra, neki ektropij koji je iritiran, crveni i dosadnjakovic krvari.
Problem je i to sta voli navlaciti bakterije na sebe. E sad, cervikalni brisevi su bili uredni pa ocito nema potrebe da se natrag rade, a usred trudnoce te dosadne stvari ne smiju spaljivati, da se bar smiju odmah bi ga rjesila.
Dobila sam vaginalete da malo ocistimo rodnicu jer je iscjedak zuckast.
Iiii uloziva sam za vrsak prsta po novom, sva ta krvaruckanja utjecu i na to nazalost, tu ionak nemamo kaj napraviti, tako da idem hrabro dalje i nadam se da ce tu stati, jos je rano za otvaranja 🥴
Cure koje ste narucivale sa pat pata, sta ste rekle da je robica veca ili manja u odnosu na ono sto ste ocekivale?
Ono od 0 do 3mj je došlo veće, a od 3 do 6mj manje
Bok curke!
AnaAn - super, neka tebe doma 🥳🥳🥳
.
Bubice - odlične vijesti, baš mi je drago! 🥰
.
Sretno ostalim curama na pregledima 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji