Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Veljača 2021. 12:09

Lussi i EmEn 😍😍 prekrasno! 

Ines
    08. Veljača 2021. 12:24

NevaEva evo draga tek sad rijesila ctg, pa cekam dok. jaoo guzva je, ovi otisli gore u salu, pa trudnice od jutra jos neke sto su u 9h bile narucene cekaju. Jos su i neke zene dosle na sistematski hahha tak da je malo reci kaoticno 😅🤣 
    Ma samo ti lagano pripremaj i uzivaj, ovo su ti sada najbolji tjedni za sve pripremit 💗🥰 

Nea 💗

kety992
    08. Veljača 2021. 12:29

AnaAn- super...drago mi je da ides doma...uzivaj sad i odmori kako treba 😊🥳🥳 
    Ines u svakom slucaju uskoro ce 🤩🤩🤩🤞🤞
    Lussi- divne stvarcice..🤩🤩🤩 i ja sam nesto narucila...jedva cekam da pocne stizat.
    Ivancica- meni je takav ctg bio dan prije poroda...malac je bio bas miran...otkucaji su isli do 120 i sestra se bas zabrinula...dr rekao da je ok...i eto rodila drugi dan..bit ce to sve super...drzite se terminuše 🤩🤩🤩 
    EmEn- divan kutak.🥰..jedva cekam da mi svoju sredimo...
    Ostala ekipa, nezz jesam koga izostavila🤔..želim vam uredne preglede danas i puno lijepih vijesti 🥰🥰 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

08. Veljača 2021. 12:34

Hvala curke🥰 bas si mislim kad cu ak ne sad hahah vec je postar pitao da kolko jos paketa cekam🤣🤣
    Sad je bila rodica kod mene i naravno, nije odolila da nesto ne kupi hahaha https://ibb.co/1RfKXyG

https://ibb.co/r2LM9dV

08. Veljača 2021. 12:41

Kety bude zacas doslo,nadam se💪🏼 ja sam se iznenadila kak je ovo brzo doslo,pa se nadam da bude i tvoje tak

08. Veljača 2021. 12:43

EmEn9

Hvala vam cure 🥰😍🤩😘🤗
    .
    Lussi baš je slatko sve. Tako ti i ja stalno nešto naručujem a alija mužu je već slabo od paketića 🤣🤣
    .
    Ana nadam se da si već doma i da si se konačno najela 🙂🙂🙂

Hhahaha moj muz se samo iznenadi dok dode doma kao odkud to?
    Reko s Alija🤣🤣 al voli si i on narucit neke sitnice za auto,mob,alat pa balansiramo🤣

nikac
    08. Veljača 2021. 12:46

Cure koje ste narucivale sa pat pata, sta ste rekle da je robica veca ili manja u odnosu na ono sto ste ocekivale? 

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

Bubica1
    08. Veljača 2021. 13:01

Evo me drage moje. Moja curka izgleda super napreduje tj. danas su joj izmjerene 2,5 kg i to potpuno odgovara tjednima. ❤️ Kaj je to bilo onaj dan, ko će ga znat. 🤷 Opet je bio isti doktor, veli da se ponekad zna dogoditi da su u takvom položaju da je teško točno izmjeriti. A ja sam taj isti dan bila najprije kod socijalnog pa onda kod njega i moguće je da su zato oboje praktički isto izmjerili. Danas je također mjerio puno puta i kaže da po njemu to sad sve super izgleda i ako i u petak bude isto kad opet idem, proglasit će trudnoću opet urednom. CTG je također bio super. Uglavnom, meni je tako laknulo da vam ne mogu opisati. 😊 Koliko su me samo isprepadali prošli tjedan, a na kraju ispada da je sve OK. 😊🙏 Sad ću se i ja danas počastiti jednim debelim masnim hamburgerom ko i AnaAn. 🤣 

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Korra
    08. Veljača 2021. 13:03

Hey cure, dugo me nije bilo 😅 nekako sam bila zaokupljena sa sobom i pripremama, sad je sve vise manje spremno sad sam u iscekivanju 😊
    Vidim da ste i dalje ful aktivne, sto mi je bas drago ❤
    Koliko nas ima sto nam je uskoro termin? Kako se osjecate?
    Ja moram priznat da se zivciram oko glupavih stvari vise nego oko nekih oko kojih bi trebala 😅 

08. Veljača 2021. 13:07

Bubica1

Evo me drage moje. Moja curka izgleda super napreduje tj. danas su joj izmjerene 2,5 kg i to potpuno odgovara tjednima. ❤️ Kaj je to bilo onaj dan, ko će ga znat. 🤷 Opet je bio isti doktor, veli da se ponekad zna dogoditi da su u takvom položaju da je teško točno izmjeriti. A ja sam taj isti dan bila najprije kod socijalnog pa onda kod njega i moguće je da su zato oboje praktički isto izmjerili. Danas je također mjerio puno puta i kaže da po njemu to sad sve super izgleda i ako i u petak bude isto kad opet idem, proglasit će trudnoću opet urednom. CTG je također bio super. Uglavnom, meni je tako laknulo da vam ne mogu opisati. 😊 Koliko su me samo isprepadali prošli tjedan, a na kraju ispada da je sve OK. 😊🙏 Sad ću se i ja danas počastiti jednim debelim masnim hamburgerom ko i AnaAn. 🤣

Bas mi je drago da sve stima i da curka raste😍😍 sad se lijepo pocasti🥰 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani