A dajjjj napisala i sve nestooo da ne ponavljam
Ninnach prekrasne su tetrice koliko dodu te 4 ako nije tajna bas cu ic kupit nisam jos a da ne narucujem bzvz kad su tako
prekrasne…
Emmieduso evo me🥰
Hvala curkama sta misle na mene anaAn nasmijala si me s komentarom dalmatinskog dispeta 😂😂😂😂 divno je znat da zapalis u grupi pozitivno,a ne da si samo dežurno kukalo hahahahah
Ma kakva tajna! Ove 4 su došle 89kn,nije prejeftino ali nisam im mogla odoliti. No, ima u C&A 3 kom isto lijepe za 59 kn, ako imaš negdje pogledaj obavezno. ☺️☺️
Evo i mene natrag iz vinoteke 😂 bili i na trznici pa smo se vratili doma. Muz je promijenio posteljinu i stavio baldahin, ja sam skuhala rucak, junetina s pireom i kuhanom mrkvom. Moram sad tak kuhat jer mi je lakse za zgaravicu ipak dok nije przeno..
Sad se spremamo u setnju, on ce uzeti kavu na kiosku, ja se ne usudim opet radi zgaravicr pa cu ja vodicu..
Lijep je dan konacno..
Lonmi pises kao da ti ne radis nista a radis nesto najznacajnije za cijeli zivot, u tebi raste malo stvorenje. Bit ce vremena za pospremanje, pomaganje, posao.. tvoj zadatak je dogurat do 37.tjedna, ostalo nek SVE radi muz i nemoj da te to opterecuje, nist mu ne bude, nisu muskarci od secerne vate da nebi mogli pospremat. Moj mali ce od malena dobit usisavac u ruke 😂😂 jadnicak mali medeni, bas mu se veselim!
Petra982 evo pripremam se izdojiti električnom izdajalicom. Toliko se bojim boli ali moram, nema mi druge. Malena malo doji, ostalo vrijeme mi grize bradavice. Bol je nepodnošljiva😢
Emmie, zao mi he da muku mučiš s dojenjem. Nadam se da barem rana ne boli jako... ❤️
Emmie znam kako ti je odmah i mene zabole kad se toga sjetim, suosjećam 🙊🙊🙊 Te bradavice su koma pogotovo ako ti ona tako cica stalno umjesto da jede. Meni su jedino pomagale multi mam komprese neznam dali imas to tu za kupit ali od njih ful brzo bradavica zaraste, već do drugog hranjenja bude bolje, i šeširiće sam bila koristila dok mi se nisu malo oporavile. Imaš još za probat purelan mast ili da samo sa mlijekom svojim namažeš i neznam sto drugo ti savjetovat, a kad vidis da nece jest da cica daj joj dudu bolje nego da ti je stalno na cici. Sve probaj pa vidi što funkcionira. Držim fige da uspije nešto od toga da ti bude lakše 🤗🥰😍🤩😘
Evo i mene natrag iz vinoteke 😂 bili i na trznici pa smo se vratili doma. Muz je promijenio posteljinu i stavio baldahin, ja sam skuhala rucak, junetina s pireom i kuhanom mrkvom. Moram sad tak kuhat jer mi je lakse za zgaravicu ipak dok nije przeno..
Sad se spremamo u setnju, on ce uzeti kavu na kiosku, ja se ne usudim opet radi zgaravicr pa cu ja vodicu..
Lijep je dan konacno..
Lonmi pises kao da ti ne radis nista a radis nesto najznacajnije za cijeli zivot, u tebi raste malo stvorenje. Bit ce vremena za pospremanje, pomaganje, posao.. tvoj zadatak je dogurat do 37.tjedna, ostalo nek SVE radi muz i nemoj da te to opterecuje, nist mu ne bude, nisu muskarci od secerne vate da nebi mogli pospremat. Moj mali ce od malena dobit usisavac u ruke 😂😂 jadnicak mali medeni, bas mu se veselim!
Ma to bi ja htjela raditi jer pospremanje mene opusta, nema mi ljepseg od osjecaja zadovoljstva dok se sve sjaji 🥰. Znam ja koji je moj zadatak, nitko me ni ne trazi da sta radim samo to meni fali. Danas je dan kad sam bijesna i sve bi htjela preokrenuti po kuci, to nisam ja nego moji hormoni 😂.
Joj curke, zavidim vam na toj bolničkoj hrani, 11 dana sam uživala🤗. Ali kad vidim te debele fete parizera ne vjerujem, meni nije bio parizer već tako debelo izrezan komad sira. Ali vidim da je jabuka svima zajednička😃. Jeste li ikad pojele tu jabuku, ja ne.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Lonmi onda ti nema druge nego danas pizdit i izdrzat a sutra bude drugi dan 😅😂😘
Ninnach prekrasne su stvarcice
Emmie svi hvale Purelan kremu i Multi mam komprese. Ako nisi, pokusaj s njima. Ne treba se ispirati prije dojenja. I eventualno da stavis onaj silikonski sesiric na bradavicu da vuce preko toga, kad si u ranama. Sretno, nadam se da ce ti brzo proci
Btw, umrla sam od smijeha na parizer, tako ga moj djed reze
Baby P 03/21 💙
Lonmi onda ti nema druge nego danas pizdit i izdrzat a sutra bude drugi dan 😅😂😘
Ja nemam one dane placljivosti i osjetljivosti nego bijesa i zivcanoce 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji