Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bubica1
    20. Veljača 2021. 15:07

Ružice, nisam nijednu njihovu jabuku uspjela pojesti, sva sreća da sam ponijela svoje. Pa ko će to jest, vidi ju na šta liči: https://ibb.co/PYV1n3D
    Ja sam svaki obrok evidentirala, da se ne zaboravi 🤣
    Lonmi, lako meni reći dragome da počisti, ali kad meni to nikad nije onak kak bi trebalo biti. Dok ja to počistim, onda sam tek zadovoljna tak da te kužim. 👍 Ali slažem se s Nevom, nije vrijeme da se zamaraš, bude i to došlo na red. 😊
    Emmie, žao mi je što te muče bolne bradavice, nemam ti šta pametno reći jer nemam iskustva, ja samo upijam šta druge curke pišu. 😊

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Bubica1
    20. Veljača 2021. 15:09

Lonmi

Ima tih silikonskih sesirica za kupiti i u mulleru, dm-u?

Mislim da sam ih vidjela u DM-u Aventove. Ja ih nisam kupovala još, vidjet ću da li mi budu uopće trebali pa će dragi u kupovinu. 😁

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Lonmi
    20. Veljača 2021. 15:17

Bubica1

Lonmi

Mislim da sam ih vidjela u DM-u Aventove. Ja ih nisam kupovala još, vidjet ću da li mi budu uopće trebali pa će dragi u kupovinu. 😁

Da, da, makar ja sam sretna dok pocisti kako god trenutno 😂. Ja povremeno pobrisem prasinu i kupaonu na brzinu s dezinfekcijskim maramicama, a generalku napravi on, samo si on podijeli pa svaki cas nesto 😊. Super je zbilja po tom pitanju. Sreca da nije ljeto i nema kukaca bar su mi prozori donekle cisti, prozora imam po kuci da te glava zaboli.
    Necu ni ja kupovati unaprijed samo da znam da ih ima pa da se mozemo zaletiti tamo po njih 😊

20. Veljača 2021. 15:24

Sesirici - ja sam uzela tommee tippee u mülleru, patronazna ih posrala na tecaju, samo medeline su navodno dobre. Nemam te..

nikac
    20. Veljača 2021. 15:51

Bubice za dorucak sam jela zobenu kasu sa bananom, zlicicom sirovog kakaa, lanenim sjemenkama i mljevenim bademima.
    Ajme nisam gadljiva po pitanju hrane ali onaj parizer je prestrasan! Jedino da zamislim da je mortadela i da sam u Italiji i narezem ga na kockice 🤣🤣
    Jagodice tocno znam o cemu govoris. Ja sam danas od jedno 10:30 do 14h bila u shoping centru, dosla doma ko krepana kokos, gladna ko vuk. Malo sam ipak pretjerala i to nakon sta mi je dokt jucer rekla da smanjim tempo. Bilo mi je bas krivo poslije a jos me doma pocelo i lagano bolit kao pred mengu. Rucala sam i odmah se legla na kauc na lijevi bok i evo ne mrdam.
    Btw kupila sam najudobnije sportske tenisice koje sam ikad imala, kao da hodam po oblacima, divota. Nikad prije nisam imala Skechers i ovo mi je otkrice. 
    Uzela sam i u H&M dvije trudnicke basic majice crnu i bijelu, onaj bio pamuk. Jako su ugodne na tijelu.
    Kao sta cu vraga uzimat trudnicke majice, uzet cu ja njihove basic samo veci broj i bok, e ocu klinac 🤣🤣 trbuh sve povuce i bude kratka. 🙃

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

pupetta
    20. Veljača 2021. 15:52

Lonmi

Ja sam uzela Aventove u Dm-u. 😊

Baby P 03/21 💙

nikac
    20. Veljača 2021. 15:53

Evo moje nove "papuce za van" 
    https://ibb.co/4ThL8xg

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

20. Veljača 2021. 15:58

Nikac, tvoje tenisice se u bojama mojih kolica 😅 gdje ih ima? 😅😅
    .
    Evo naseg krevetica.. https://ibb.co/c8Qs36x

Ninnach
    20. Veljača 2021. 16:01

NevaEva

Nikac, tvoje tenisice se u bojama mojih kolica 😅 gdje ih ima? 😅😅
    .
    Evo naseg krevetica..https://ibb.co/c8Qs36x

Jako lijepo😍😍

Girl1234
    20. Veljača 2021. 16:05

Ne otvara mi slike 😑

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.