Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Veljača 2021. 16:59

A nemooooj ga mucit 😂😂 pa stanete svi troje k tebi a ako bude 2.i 3., onda karavan. Nek si zadrzi igracku 😂  Moj je vise za satove, kompjutere i to, ali to ce se sad mozda mijenjat uz jos jedno testosteron bice u kuci. 😅 Sad sam u manjini.. 
    .
    Evo nas nursery u spavacoj je gotov. Rekoh da volim bijelo 😅 
    https://ibb.co/4fy6S4K
    https://ibb.co/J30zc6T

• thera
    20. Veljača 2021. 17:02

NevaEva,super je sobica😊 Baldahin se vjesa o strop?

• ružica
    20. Veljača 2021. 17:06

Emmie draga, ma kakvo kukanje, panti nama pomažeš svojim iskustvom, sve nas to uskoro čeka.
    Curke koje već imate djecu, dajte par najbitnijih naputaka za dojenje, kad u rodilištu daju dijete na prsa, cula sam ne prva 24 sat je li to točno?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

20. Veljača 2021. 17:07

NevaEva

A nemooooj ga mucit 😂😂 pa stanete svi troje k tebi a ako bude 2.i 3., onda karavan. Nek si zadrzi igracku 😂 Moj je vise za satove, kompjutere i to, ali to ce se sad mozda mijenjat uz jos jedno testosteron bice u kuci. 😅 Sad sam u manjini..
    .
    Evo nas nursery u spavacoj je gotov. Rekoh da volim bijelo 😅
    https://ibb.co/4fy6S4K
    https://ibb.co/J30zc6T

Predivnooo je svee 😍😍, natpis Valerian juuuj 🥺😍
    .
    Zara naljepnice🔝
    Male stvari 👌😊

Bubica1
    20. Veljača 2021. 17:12

NevaEva, divan ti je kutak za bebolinca! 😍
    Zara, naljepnice su precool, a bome i auti! 😉
    Mi smo u 1. mjesecu kupili novi auto i moj dragi isto sav happy, sad da ga pitaš da te vozi u Zanzibar nema nikakvih problema. 🤣 Samo da ga vozi, a da ne velim kolko je popratnih gadgeta već nabavio. 😁
    Nikac, tenisice su top, i ja imam Skechers i mogu ti reći da sam s njima jako zadovoljna, već neko vrijeme samo njih kupujem. Em su ful lagane, em jako udobne i još k tome lijepe. 👍
    Mi odradile još jedan CTG, a šećer poslije ručka bio 4,9. Odlično! Ujutro budu još i urinokulturu napravili, stvarno su temeljiti. 😊👌
    Gdje nam je Ines, jel' još uvijek u komadu? ☺️

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

20. Veljača 2021. 17:22

thera

NevaEva,super je sobica😊 Baldahin se vjesa o strop?

Da, ide jedan saraf koji na kraju izgleda kao kukica i na to se objesi. Taj saraf je muz kupio u zeljezari za par kuna. 245cm je dugacak. Ima i kracih koji imaju stalke pa se stalci stave na krevetice. To je vise stvar ukusa, meni je ovaj bio ljepsi.. 

Petra982
    20. Veljača 2021. 17:25

ružica

Emmie draga, ma kakvo kukanje, panti nama pomažeš svojim iskustvom, sve nas to uskoro čeka.
    Curke koje već imate djecu, dajte par najbitnijih naputaka za dojenje, kad u rodilištu daju dijete na prsa, cula sam ne prva 24 sat je li to točno?

Bebu prikopčaju na sisu čim se rodi. Pa tako beba lijepo povlači dok tebe npr šivaju! To je u Rijeci, a drugdje nemam pojma. 
    Emmie, nadam se da će se mala uspavana ljepotica probuditi i više potegnuti! Ako ti je lakše izdajati, možda da sad malo više izdajaš da se bradavice oporave! Kad čitam o tim mukama po bradavicama, osjećam se stvarno blagoslovljeno po tom pitanju. 
    NevaEva, baš krasan kutak!!!💞💞💞💞
    Nikac, baš mi nedostaju turneje po Puli. Uvijek bih ubola neš od cipela između 2 predstave. Stvorio se neki ritual, pogotovo ako bi došli srijedom. Tenisice su super!
    Zara, naljepnice 🔝
    Kod mene se vrti Balašević cijelo popodne i podsjeća na djetinjstvo i mladost uz njegove pjesme na gitari uz vatricu na plaži... 

Girl1234
    20. Veljača 2021. 17:33

Mene peru hormoni. Sva neka tuga. Ali pao je zato King double chocolate. Malo je popravio stanje. 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Bubica1
    20. Veljača 2021. 17:39

Girl1234

Mene peru hormoni. Sva neka tuga. Ali pao je zato King double chocolate. Malo je popravio stanje.

Hehe, sladač je uvijek dobar izbor za utapanje tuge. 😊👌 I neka čoksica. 

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

20. Veljača 2021. 17:44

Girl1234

😂😂 samo treba znat koji lijek lijeci koju tegobu. 😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.