E jos jedna stvar 😆 isla sam danas u GardenMall - svega 3 trgovine obisla - DM, Müller, C&A i Interspar i bome sam osijetila vec pred kraj shoppinga onak lagane bolove dolje, kao pred mengu ono zatezanje. Dosla doma, otusirala se i hop legla na lijevi bok🙏 zatezanje nestalo, malisa se zato rateze 👶💙
.
Tako da cu sad sama pokusati malo vise lezuckati preko dana, kauc, krevet, chill laganina 👌 i ako idem nekamo npr sutra po kolica - ciljano samo po to. Ne landra mi se vise okolo. Kad se sjetim da sam prije mjesec dana obavila shopping maraton od 6 sati u WestGateu imam osijecaj da je to bilo prije dana a ne mjesec 😳
.
Tocno primjetim kako mi tijelo trazi vise odmora i nemre trenutno tak kak je prije bavilo. Pa si mislim okej, idemo u brzinu nize, samo polako i dan po dan🥰
.
Dobro pitanje, gdje nam je mom?🤔
Zao mi je sto ste nervozne.. Ja sam zasad super! Muž i ja jutros zajedno očistili stan i onda odradili šetnjicu po sunčeku.. Bilo je prekrasno! 🥰 I sad mi pravi musaku za ručak hahah
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Ajme, sad bi i ja musaku 🤤 samo bi mi secer otisao opet na strop😬
I meni je užas dok mi inače teta na delikatesama u dućanu nareže na debelo parizer ili Mortadelu na primjer, ali ovo ne da je bilo debelo, nego ne znam. 🤣 Da me nisu tak izgladnili (u 6 me već sestra probudila za mjerenje temperature, a doručak bio poslije 9), vjerojatno ga ne bi ni pogledala. Ali kaj ćeš, glad ne pita. 😁 Vidjet ćemo sad kakve "delicije" su nam za ručak spremili. ☺️
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Bubice - pa mislim da i ne igra to toliko ulogu...ja sam rodena sa 3100..muz 2900...a nasi klinci skoro 4kg i 52...i naravno sitna sam i danas...160 visoka...a ni muz nije mrga neka...al opet meni nije neka panika dok je beba sitnija...barem ce tebi bit lakse...sto se tice poroda mislim...meni je za prvi porod njena kilaza bila bas previse...potrajalo je spustanje i rotiranje i svasta nesto...a bebica ti je vec sad super tezine tak da ne brini...ako su protoci uredu...vjerujem da cete vas dvije to super odradit 💪💪
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
I meni je užas dok mi inače teta na delikatesama u dućanu nareže na debelo parizer ili Mortadelu na primjer, ali ovo ne da je bilo debelo, nego ne znam. 🤣 Da me nisu tak izgladnili (u 6 me već sestra probudila za mjerenje temperature, a doručak bio poslije 9), vjerojatno ga ne bi ni pogledala. Ali kaj ćeš, glad ne pita. 😁 Vidjet ćemo sad kakve "delicije" su nam za ručak spremili. ☺️
Jaooo sad ce mala dobiti jos bar 100g poslje parizera 😂
Meni najgori rucak tamo lani bio neki panirani oslic, kao da su ga samo odmrznuli bez pecenja, instant pire krumpir 🥴 i neki spinat ko pasta bez okusa. Grozno nesto.
A ujutro stalno namaz od marelice, ja ju ne mogu smisliti 😂
Bome kasne s doruckom.
Sutra si ti doma 😊
Sreca da nemas cimericu hrkalicu barem 😂
AnaAn i ja sam ti takva. Mene ciscenje otpusta, sve mora biti na svojem mjestu, nisam bolesna ili nesto da ne mislite, ali volim dok je cisto i dok mirisi, ja se onda osjecam super. Da mogu ja bi sad sve oprala i popeglala, pekla bi slance, cijelu kucu bi oribala. Ovako sam tiho i trpim, ne usudim se to ici radit da se opet nesto ne pokrene dolje pa lezim na kutnoj s psom i samo gledam. Ne mogu muza nonstop imamo radove i ovako jako puno radi, a necu da mi netko cisti i premjesta stvari, ja to volim sve po svojem.
Bila sam kod svojih na rucku i tu sam se vec pograbila sa njima, ovaj dan je katastrofa.
Drage moje drugarice nisam sve procitala nisma stigla al vidim da se pitate di sam i to me raduje🥰
Jucer smo muz i ja isli na rodjendan nase vjenčane kume kao vecera djir druzenje i to pa se malo oteglo do nekin ponoc ipo..dok sam dosla doma u zaspala bilo je iza 2 vec..ujutro sam ustala u 7 isla u spizu malo po kuci sredila i evo sebi ručkice spremila jer su mi dječica kod tete moje ostala spavati..posli idem kod nje na rodjendan a da vam ne kazem kako je tesko sladokuscu gledat torte i kolace a ne pojest ni grama ... samo da ne pokleknem i super..sad cu pročitati sta se zbivalo dok me nije bilo....a ovo je moj danasnji rucak nije nesto al a zadovoljna dok god nisu junaci.
.https://ibb.co/FbMM0Lp
Drage moje drugarice nisam sve procitala nisma stigla al vidim da se pitate di sam i to me raduje🥰
Jucer smo muz i ja isli na rodjendan nase vjenčane kume kao vecera djir druzenje i to pa se malo oteglo do nekin ponoc ipo..dok sam dosla doma u zaspala bilo je iza 2 vec..ujutro sam ustala u 7 isla u spizu malo po kuci sredila i evo sebi ručkice spremila jer su mi dječica kod tete moje ostala spavati..posli idem kod nje na rodjendan a da vam ne kazem kako je tesko sladokuscu gledat torte i kolace a ne pojest ni grama … samo da ne pokleknem i super..sad cu pročitati sta se zbivalo dok me nije bilo….a ovo je moj danasnji rucak nije nesto al a zadovoljna dok god nisu junaci.
.https://ibb.co/FbMM0Lp
Ma pocasti se slobodno malo s kojim kolacicem ili kriskom torte 😊. Sve ti je super i super izgledas 🥰
Osim ako to nije cvrsta odluka u Korizmi, da nema junaka 😊
Dobar dan svima, evo mene naspavane, ma čudo jedno hahaha.
.
Mala je i danas bila malo budna, otvorila je okice i gledala oko sebe. Nas dvoje smo pričali sa njom tako da može povezati glasove sa licima. Pokušavala nas vidjeti i čudila se svemu oko nje. Kada gleda u nas ili oko nas napravi lice kao da je duboko, duboko razočarana tim što vidi 😄
.
Šećer sam mjerila, sve je ok, ali sada imam nove granice, pa vjerujem da će i dalje biti u redu. Jagodice, koliki ti je bio jutarnji šećer? Ako si zadnji put jela u 18:00, to ne bi trebalo utjecati na njega.
.
AnaAn, eto vidiš...mi pravimo divne pite, pa još burek, ćevape, grah, itd. Njemu je to sve ukusno, ali nigdje entuzijazma. Suho meso nije, niti bi ikada probao. 🙄Isto je sa hrenovkama, salamom , paštetom itd. Odustala sam praviti za njega bosansku hranu (ali pravim za sebe), ali ne pravim ni hranu iz njegove zemlje. Samo nešto smeljam po svome, i on se jadan nikad ne žali😄.
.
Bolnička hrana...sreća pa sam ponijela nešto sa sobom ili bih pregladnjela. Očekivala sam da će oni biti pažljivi sa mojom dijetom jer sam tek imala carski, ali niko se nije ni sjetio da me pita jesam li gladna sve do jutra. Nemaju pojma da sam imala šećer, pa mi donijeli neki sendvič u 2 ujutro nakon što sam ih zamolila. Naravno, nisam ga pojela. Samo sam popila čaj i pojela jedan od svojih proteinskih "tablica" . Ujutro mi donijeli krišku kruha sa maslacem i čaj. Više sam odustala govoriti da imam šećer i pojela sam to. Za ručak su poslali nekoga ko nam je objasnio cijeli meni sa mnogo opcija, uključujući sokove, bez opcije vode. Također, opcije za poslasticu koju sam morala odbiti na najveće čuđenje gospođe koja je pisala narudžbe. Ja izabrala ribu sa krompirićima, sva uzbuđena, ipak je ovo UK. Dobila sam neku ribu, ili nešto slično ribi, koja nije imala nikakvog ukusa, tijesto oko nje je bilo skoro nepečeno, sivo. Ukratko, užas jedan. I naravno da su mi donijeli sok od jabuke 🙄.
.
Emocije…neki dan sam se rasplakala zbog dojenja. Inače sam ok.
.
Nadam se da je Mom_of_4 dobro. Baš nedostaje.
Sortiraj odgovore
Najstariji