Vidim da sve imamo iste probleme 😁 ja cmoljim za svaku glupost, eto jučer gledali/slušali koncert Balaševića iz Arene i sjetimo se da smo davno na jednu pjesmu plesali, dok smo još mislili da nećemo moći bit skupa i oboje se rascmoljili, ja reko meni su hormoni u banani, šta ti plačeš 🤣🤣
Što se tiče bolničke hrane, bila sam kratko u bolnici, u korona fazi, i ne mogu se pozaliti, ok je bilo, iako pola toga ja inače ne jedem, ali glad ne pita, a nije se baš mogli nositi. Ali fakat ne razumijem ta ispiranja mozga i koliko nas tlače sa zdravom prehranom u trudnoći, i onda dobiješ parizer i bijeli kruh 🤦
Ketty, pa da, sve dok ona dobiva na težini, ja sretna, ne mora biti velika. 😊 Samo da čim dalje do termina doguramo i super. 👍😊
Lonmi, točno to je meni jučer bio ručak. 🤣 Samo kaj sam umjesto špinata dobila kuhanu mrkvu. I neku neslanu juhu bez rezanaca. 🤦 Ah, zbilja se nadam da ću sutra doma, mama će nam ispeći odojka i da vidis kak će curka narasti! 😁 Bolje i to s puno salate nego ovdje dobis meso i kuhani krumpir i kuhanu mrkvu kaj po meni uopće nije dijetno. Dok se ja držim svoje dijete, puno je to strože i ne jedem takve gluposti jer znam da to podiže šećer. I sad su mi rekli da će raditi GUK, baš me zanima kak će to ispasti s njihovom ludom prehranom. 🤦😊
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Bok svima, evo ja s mužem izasla van u setnju pa smo tako nzvratili u next i uzela sam jos kompletić za bebu, nešto za ovakvo vrijeme, tanjeg msterijala. I 4 tetra pelene s uzorkom... Super mi je next! I sva odjeća njihova mi je bila dobrelvzlitete do sada.
Bok svima, evo ja s mužem izasla van u setnju pa smo tako nzvratili u next i uzela sam jos kompletić za bebu, nešto za ovakvo vrijeme, tanjeg msterijala. I 4 tetra pelene s uzorkom… Super mi je next! I sva odjeća njihova mi je bila dobrelvzlitete do sada.
*dobre kvalitete
Preslatko Ninnach! 🤗💗
Hvala draga! I meni se činilo baš slatko, a opet jednostavno! Još sam jučer upecala i jednu proljetnu jaknicu za 45kn na ludom popustu u Okaidi trgovini, Garden mall. Taman paše na ovaj kompletić jer je isto bijele boje. Dobro da ne mogu dugo hodati, jer bi bankrotirala😅😅
Ninnach 👍👍👍
Emmie, si probala izdojit i dat na bocu? Vjerujem da je ona samo još malo uspavana! Doći će to na svoje! Mantram pozitivno!
Meni je fascinantno bilo kad su na odjel babinjača servirali kupus i paštu s paprikom. Jedino što mi paše bolničko je njihova juha. A kad vidim za večeru pomije tipa ostatci ručka s promješanom paštom 🤮🤮🤮
Ja usisala i oprala podove u prvom djelu stana, a ovo drugo ću nekako poslije. Prevelika mi kvadratura i baš me umara.
A dajjjj napisala i sve nestooo da ne ponavljam
Ninnach prekrasne su tetrice koliko dodu te 4 ako nije tajna bas cu ic kupit nisam jos a da ne narucujem bzvz kad su tako
prekrasne...
Emmie duso evo me🥰
Hvala curkama sta misle na mene anaAn nasmijala si me s komentarom dalmatinskog dispeta 😂😂😂😂 divno je znat da zapalis u grupi pozitivno,a ne da si samo dežurno kukalo hahahahah
Petra982 evo pripremam se izdojiti električnom izdajalicom. Toliko se bojim boli ali moram, nema mi druge. Malena malo doji, ostalo vrijeme mi grize bradavice. Bol je nepodnošljiva😢
Sortiraj odgovore
Najstariji