Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • julesica
    20. Veljača 2021. 13:43

Vidim da sve imamo iste probleme 😁 ja cmoljim za svaku glupost, eto jučer gledali/slušali koncert Balaševića iz Arene i sjetimo se da smo davno na jednu pjesmu plesali, dok smo još mislili da nećemo moći bit skupa i oboje se rascmoljili, ja reko meni su hormoni u banani, šta ti plačeš 🤣🤣
    Što se tiče bolničke hrane, bila sam kratko u bolnici, u korona fazi, i ne mogu se pozaliti, ok je bilo, iako pola toga ja inače ne jedem, ali glad ne pita, a nije se baš mogli nositi. Ali fakat ne razumijem ta ispiranja mozga i koliko nas tlače sa zdravom prehranom u trudnoći, i onda dobiješ parizer i bijeli kruh 🤦

Bubica1
    20. Veljača 2021. 13:45

Ketty, pa da, sve dok ona dobiva na težini, ja sretna, ne mora biti velika. 😊 Samo da čim dalje do termina doguramo i super. 👍😊
    Lonmi, točno to je meni jučer bio ručak. 🤣 Samo kaj sam umjesto špinata dobila kuhanu mrkvu. I neku neslanu juhu bez rezanaca. 🤦 Ah, zbilja se nadam da ću sutra doma, mama će nam ispeći odojka i da vidis kak će curka narasti! 😁 Bolje i to s puno salate nego ovdje dobis meso i kuhani krumpir i kuhanu mrkvu kaj po meni uopće nije dijetno. Dok se ja držim svoje dijete, puno je to strože i ne jedem takve gluposti jer znam da to podiže šećer. I sad su mi rekli da će raditi GUK, baš me zanima kak će to ispasti s njihovom ludom prehranom. 🤦😊

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Ninnach
    20. Veljača 2021. 13:47

Bok svima, evo ja s mužem izasla van u setnju pa smo tako nzvratili u next i uzela sam jos kompletić za bebu, nešto za ovakvo vrijeme, tanjeg msterijala. I 4 tetra pelene s uzorkom... Super mi je next! I sva odjeća njihova mi je bila dobrelvzlitete do sada. 

Ninnach
    20. Veljača 2021. 13:48

Ninnach

Bok svima, evo ja s mužem izasla van u setnju pa smo tako nzvratili u next i uzela sam jos kompletić za bebu, nešto za ovakvo vrijeme, tanjeg msterijala. I 4 tetra pelene s uzorkom… Super mi je next! I sva odjeća njihova mi je bila dobrelvzlitete do sada.

*dobre kvalitete 

Ninnach
    20. Veljača 2021. 13:49

Evo, ovo sam uzela...

https://ibb.co/5BsMqGM

https://ibb.co/QQgvLpS

Emmie
    20. Veljača 2021. 13:51

Preslatko Ninnach! 🤗💗

Ninnach
    20. Veljača 2021. 13:57

Emmie

Preslatko Ninnach! 🤗💗

Hvala draga! I meni se činilo baš slatko, a opet jednostavno! Još sam jučer upecala i jednu proljetnu jaknicu za 45kn na ludom popustu u Okaidi trgovini, Garden mall. Taman paše na ovaj kompletić jer je isto bijele boje. Dobro da ne mogu dugo hodati, jer bi bankrotirala😅😅

Petra982
    20. Veljača 2021. 13:58

Ninnach 👍👍👍
    Emmie, si probala izdojit i dat na bocu? Vjerujem da je ona samo još malo uspavana! Doći će to na svoje! Mantram pozitivno! 
    Meni je fascinantno bilo kad su na odjel babinjača servirali kupus i paštu s paprikom. Jedino što mi paše bolničko je njihova juha. A kad vidim za večeru pomije tipa ostatci ručka s promješanom paštom 🤮🤮🤮
    Ja usisala i oprala podove u prvom djelu stana, a ovo drugo ću nekako poslije. Prevelika mi kvadratura i baš me umara. 

mom_of_4
    20. Veljača 2021. 13:59

A dajjjj napisala i sve nestooo da ne ponavljam 
    Ninnach prekrasne su tetrice koliko dodu te 4 ako nije tajna bas cu ic kupit nisam jos a da ne narucujem bzvz kad su tako
    prekrasne...
    Emmie duso evo me🥰
    Hvala curkama sta misle na mene anaAn nasmijala si me s komentarom dalmatinskog dispeta 😂😂😂😂 divno je znat da zapalis u grupi pozitivno,a ne da si samo dežurno kukalo hahahahah

Emmie
    20. Veljača 2021. 14:03

Petra982 evo pripremam se izdojiti električnom izdajalicom. Toliko se bojim boli ali moram, nema mi druge. Malena malo doji, ostalo vrijeme mi grize bradavice. Bol je nepodnošljiva😢

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.