Jutro, nakon 4 pis pauze odustala sam od spavanja 😅 iako mi cak nije bilo do pisanja, nego sam užasno žedna cijelu noć - glupaca jela sam kikiriki nakon 9 navečer, e nećeš vise !!!
Sto se tice C&A, ja sam jučer svratila u City East i ostala paf kako tamo imaju super djecji odjel. Prije sam isla u C&A u City West i ostala razočarana. A jucer vidim tako slatke vreće za spavanje, ali ja sam već kupila u Lidlu pa sam mogla samo gledati 😔 ali dobila je mala naravno jednu gegicu plus dobila sam kupon za 20% na sljed kupnju od 4.3 do 10.3 cini mi se, pa eto ako ko planira veci soping tamo, mozete si računati na to. Sebe sam počastila jednom haljinom, muža sa jaknom i bas sam bila sretna 🤗
Sovice, ja se uvijek vas sjetim kad idem na prvu pis pauzu oko 2 ujutro ali se potrudim ne uzimat mob kako bih zaspala jos malo.
Emmie, bas mi je drago da nam se i dalje javljaš. Nadam se da ćemo i mi ostale tako uspjeti naći vremena za javiti dojmove kada rodimo. Mislim, ja znam da cu imati hrpu pitanja za vas i dalje, samo ovisi koliko cu moci tipkati na mob 😅
Sto se tice čišćenja, ja se očito necu poroditi tako skoro, mene ne lovi želja za time 🤣
Jutro, nakon 4 pis pauze odustala sam od spavanja 😅 iako mi cak nije bilo do pisanja, nego sam užasno žedna cijelu noć - glupaca jela sam kikiriki nakon 9 navečer, e nećeš vise !!!
Sto se tice C&A, ja sam jučer svratila u City East i ostala paf kako tamo imaju super djecji odjel. Prije sam isla u C&A u City West i ostala razočarana. A jucer vidim tako slatke vreće za spavanje, ali ja sam već kupila u Lidlu pa sam mogla samo gledati 😔 ali dobila je mala naravno jednu gegicu plus dobila sam kupon za 20% na sljed kupnju od 4.3 do 10.3 cini mi se, pa eto ako ko planira veci soping tamo, mozete si računati na to. Sebe sam počastila jednom haljinom, muža sa jaknom i bas sam bila sretna 🤗
Sovice, ja se uvijek vas sjetim kad idem na prvu pis pauzu oko 2 ujutro ali se potrudim ne uzimat mob kako bih zaspala jos malo.
Emmie, bas mi je drago da nam se i dalje javljaš. Nadam se da ćemo i mi ostale tako uspjeti naći vremena za javiti dojmove kada rodimo. Mislim, ja znam da cu imati hrpu pitanja za vas i dalje, samo ovisi koliko cu moci tipkati na mob 😅
Sto se tice čišćenja, ja se očito necu poroditi tako skoro, mene ne lovi želja za time 🤣
Jutrooo, da da i ja dobila kupon, no zaboravila da su mi ga dali! Da, ja sam tamo sa dječjim odjelom baš zadovoljna. Kupujem ramo i za klinca odjeću, i nije loša kvaliteta. Ko ide, nadam se da ćete si svašta pronaći!
Nasmijala si me s ovim za čišćenje i porod🤣🤣🤣😅
Ninnach, Jagodice i ostale cure, hvala vam na divnim riječima. I meni je uvijek drago vidjeti sretne obitelji, i tate koji su nježni prema djeci.🌼
.
EmEn9 stvarno se nadam da će ovo sa izdajalicom upaliti. Izgleda da mi je nadošlo mlijeko, a ona samo malo pojede jer je uspavana. Pokušala sam i tvoj savjet, a ona jednom povuče i to je to. Javit ću kako bude išlo.
.
Forum - mi smo sve mnogo vremena provodile na forumu u trudnoći, pa osjećam kao da znate mene i moju curku. Drago mi je da mogu podijeliti sa vama i život poslije poroda. Nadam se da ćemo nastaviti podržavati jedna drugu i učiti jedna od druge. Jedva čekam da i vaše bebice stignu. 💗
.
Naravno da će biti neprospavanih noći, ali sve se može i sve će proći. Moj savjet je da spavate kad možete!
Jutro cure, ugodan vikend svima, bez bolova i hitni 😎
.
Leukocitna esteraza - meni je na prvom nalazu u 8.tt trudnoce bila 500, leukociti 80-90 koji moraju biti do 2. UK je bila STERILNA. Nisam pila antibiotik samo vise tekucine i caja pd brusnice kad uvin ne smijemo. Kasnije je esteraza bila 0 a leukociti 8-10, za bakterije je i dalje pisalo dosta. Dakle nije uvijek znak da je potreban antibiotik, treba priceka UK da se vidis cim se ima posla. Moj gin kaze da je normalno u trudnoci da se bakterije spuste iz rodnice a da nije upala i da je normalno da su neke vrijednosti u krvnoj slici povisene, druge nize dok si trudan..
.
Citam zaostatke poslije, nocas sam spavala 🤗
Jagodice nisam ni primjetila da sam i ja u dvoznamenkastom dok nisi spomenula 🎉🎉🎉
Jagodicenisam ni primjetila da sam i ja u dvoznamenkastom dok nisi spomenula 🎉🎉🎉
Bravooo...začas će ti i ovo proći i ni ne snađeš se, a beba je već tu🤗🤗
Htjela sam pitat, ako ima jos koja tu isti problem, imam oziljak od pirsa na pupku (2rupice iznad pupka), to je skroz tanka koza, a posto sad busa raste, inace mi je pupak skroz uvucen, sad je vec u ravnini trbuha jel moguce da mi to popuca? Ne kao strija nego da bas pukne koza?
Jutro cure!
Meni je jutros nakon amnioskopije ispao sluzni cep. Doktor kaze da nista posebno ne mora to znaciti. Porod moze krenuti, a ne mora. Svakako se nadam da ce krenuti prirodno... cak sam razmisljala i odlucila odbiti indukciju ako beba nije ugrozena i dobrih je vitalnih funkcija itd. i nema neke prijeke potrebe za tim. Kad je vec ispao cep, nadam se da bi uskoro moglo krenuti i prirodnim putem... svakako cu razgovarati s lijecnikom o tome ukoliko dodje do toga da mi nude indukciju dok jos nemam svoje trudove i beba i plodna su ok...
Htjela sam pitat, ako ima jos koja tu isti problem, imam oziljak od pirsa na pupku (2rupice iznad pupka), to je skroz tanka koza, a posto sad busa raste, inace mi je pupak skroz uvucen, sad je vec u ravnini trbuha jel moguce da mi to popuca? Ne kao strija nego da bas pukne koza?
Hm... Rado bih ti dala savjet ali ja ga imam u nosu, isto sam ga sad maknula. Mozda se javi netko jos. Uglavnom, meni je dr rekao da se obavezno javim ako bi me počeo boliti ožiljak od prvog carskog reza, ali to je puno dublja i veća rana bila pa nisam sigurna da bi se to dogodilo u tvom slučaju. Ali opet, ne znam pa ćeš vidjeti ako ti se netko javi od cura, ako ne pitaj svog doktora. Vjerujem da će bit ok.
Dobro vam jutro!
Ja sam se cijelu noc vrtila, i malisa je bio budan i jako aktivan Zelim svima lijep i ugodan vikend
Tea2807 nemam iskustva s time, ali sam cula da se oko te rupe za pirs znaju pojaviti strije, tako je i mojoj frendici, ali nakon druge trudnoce.
MissGraz sretno! Ne mora nista znaciti sto ti je ispao sluzni cep, ali ako porod ipak krene zelim ti svu srecu i da bude prirodno i brzo, bez indukcije I ja bih na pocetku odbila indukciju ako nismo ugrozeni beba i ja, pokusala bih prirodno svakako.
Baby P 03/21 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji