Fancy nadam se , ispricavam se ova tipkovnica mi sama predlaže rijeci a ja sam uznemirena pa nisam citala gluposti koje izbaci nadam se da ste skužile
Fancy nadam se , ispricavam se ova tipkovnica mi sama predlaže rijeci a ja sam uznemirena pa nisam citala gluposti koje izbaci nadam se da ste skužile
Koliko dr. Misli da je manja trudnoca?
Kad ti je kontrola?
Not that fensi, ekšli..
Nije mi se izjasnio naručio me za 9 dana opet ali ja cu otići privatno negdje moram vidjeti kada me mogu primiti ako moze sutra odma ovo je bas uffff
Saramala po tebi kolko si otprilike trudna? Nemoj se brinuti , odi po drugo misljenje pa ces vidjet sta ce ti rec ❤
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Saramala ja sam danas 7+2, naručena sam u petak ponovno...
Na 6+2 mi je bilo isto kao tebi... Kao tu su pa nisu pa mala je to trudnoća... Ne znam imam mučnine pa se nadam da je sve ipak ok, vidjet ću u petak ..
Da tako je to si o tome pisala evo ne znam ni sama prvi put imam ovo iskustvo pokazao je on meni otkucaje ja sam vidila ali kako kaze on po njemu je trudnoća manja jer su blagi
Saramala ako ti je on rekao da ponoviš za 9 dana, da ti ne bi petak bio prerano pa da se ne brineš opet bezveze?
Jednostavno cu se mučiti narednih 9 dana i računam mozda mu je uzv los naručila sam se u kliniku novu gdje imaju bas naj opremu to ce biti +3 dana mislim da bi to trebalo imati razlike
Curke malo sam se uplasila...jel normalno u ranoj trudnoci imati smedkasti iscjedak, nije obilan, primjetila sam kod brisanja, ali sam se poplasila, ovako me nista ne boli... ginekolog mi tek sutra popodne radi🤯🤯🤯🤯
Sortiraj odgovore
Najstariji