Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Saramala
    21. Srpanj 2020. 14:51

Fancy nadam se , ispricavam se ova tipkovnica mi sama predlaže rijeci a ja sam uznemirena pa nisam citala gluposti koje izbaci nadam se da ste skužile 

Fancy
    21. Srpanj 2020. 14:54

Saramala

Fancy nadam se , ispricavam se ova tipkovnica mi sama predlaže rijeci a ja sam uznemirena pa nisam citala gluposti koje izbaci nadam se da ste skužile

Koliko dr. Misli da je manja trudnoca?
    Kad ti je kontrola?

Not that fensi, ekšli..

Saramala
    21. Srpanj 2020. 15:01

Nije mi se izjasnio naručio me za 9 dana opet ali ja cu otići privatno negdje moram vidjeti kada me mogu primiti ako moze sutra odma ovo je bas uffff

Rita88
    21. Srpanj 2020. 15:06

Saramala po tebi kolko si otprilike trudna? Nemoj se brinuti , odi po drugo misljenje pa ces vidjet sta ce ti rec ❤

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Saramala
    21. Srpanj 2020. 15:13

Danas 7+1 sada sam se naručila privatno u petak popodne 

MareiKate
    21. Srpanj 2020. 15:36

Saramala ja sam danas 7+2, naručena sam u petak ponovno...
    Na 6+2  mi je bilo isto kao tebi... Kao tu su pa nisu pa mala je to trudnoća... Ne znam imam mučnine pa se nadam da je sve ipak ok, vidjet ću u petak ..

Saramala
    21. Srpanj 2020. 15:43

Da tako je to si o tome pisala evo ne znam ni sama prvi put imam ovo iskustvo pokazao je on meni otkucaje ja sam vidila ali kako kaze on po njemu je trudnoća manja jer su blagi 

MareiKate
    21. Srpanj 2020. 16:09

Saramala ako ti je on rekao da ponoviš za 9 dana, da ti ne bi petak bio prerano pa da se ne brineš opet bezveze?

Saramala
    21. Srpanj 2020. 16:49

Jednostavno cu se mučiti narednih 9 dana i računam mozda mu je uzv los naručila sam se u kliniku novu gdje imaju bas naj opremu to ce biti +3 dana mislim da bi to trebalo imati razlike 

• Eva2020
    21. Srpanj 2020. 18:33

Curke malo sam se uplasila...jel normalno u ranoj trudnoci imati smedkasti iscjedak, nije obilan, primjetila sam kod brisanja, ali sam se poplasila, ovako me nista ne boli... ginekolog mi tek sutra popodne radi🤯🤯🤯🤯  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.