Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mateaatea
    21. Srpanj 2020. 22:54

Bokic zemske,jucer sam radila test tj. Tri testa 😂 prvi dan izostanka menstruacije,nikako nemogu docekat da se ginekolog 3.8. vrati sa godisnjeg pa me naruci na pregled. Neznam dal da se negdje drugdje prije narucim ili bi bilo pre rano?? Prosla sam 30u godinu pa sam nekako u panici (plase me drugi)😭 imam iza sebe samo jednu urednu trudnocu ,curku od 7 godina 🥰 super se osjecam osim umora 🤷‍♀️

lilika
    22. Srpanj 2020. 04:47

Pozdrav ženice 🤰nove i stare 😊
    Jučer sam obavila i drugi pregled, bebica mrda i rukicama i nogicama.. predivnoooo 💞👶 sve je uredu velika je čitavih 2,5cm 😍😍
    Ali zbog mog visokog visokog tlaka idem na ležanje u bolnicu..  Nadam se da će i to brzo proćii.. 
    Držte' se ♥️😘

lilika
    22. Srpanj 2020. 04:53

Mateaatea

Bokic zemske,jucer sam radila test tj. Tri testa 😂 prvi dan izostanka menstruacije,nikako nemogu docekat da se ginekolog 3.8. vrati sa godisnjeg pa me naruci na pregled. Neznam dal da se negdje drugdje prije narucim ili bi bilo pre rano?? Prosla sam 30u godinu pa sam nekako u panici (plase me drugi)😭 imam iza sebe samo jednu urednu trudnocu ,curku od 7 godina 🥰 super se osjecam osim umora 🤷‍♀️

Pozdrav Mateaatea.. prije 5-6 tjedna ti se neće ništa vidjeti.. nemoj se brinuti.. čak nije ni preporučljivo da se rano ide na pregled.. bitno da te ništa ne boli i da nemaš krvarenje.. ukoliko nisi pila prije trudnoće folnu možeš ju počet piti.. čestitammmm i uživaj ♥️💞

lilika
    22. Srpanj 2020. 05:02

Eva2020

Curke malo sam se uplasila…jel normalno u ranoj trudnoci imati smedkasti iscjedak, nije obilan, primjetila sam kod brisanja, ali sam se poplasila, ovako me nista ne boli… ginekolog mi tek sutra popodne radi🤯🤯🤯🤯

Pozdrav Eva2020, ne brini.. zna se dogoditi ja sam imala u 6tt.. od pregleda ili odnosa, doktorica mi je jučerojučer da je normalno u ranoj trudnoći ukoliko nema nekog ugruška (što je kod mene bio slučaj).. ako je krenulo samo od sebe onda je vjerojatno ugrušak koji mora izaći. Pije se duphaston i to stane i prođe :) 

Matie89
    22. Srpanj 2020. 06:48

Saramala drago mi je na odlicnim vijestima ♥️ sad mozes mirno uzivati u trudnoci :)
    Mateaatea pozdrav I dobro dosla :) ja sam vidjela plusic prije vise od tjedan dana, a narucena sam tek 3.8. Bolje ti je malo kasnije za prvi pregled, jer bi se onda trebalo cuti srce I sve bolje vidjeti. Ja sam isto presla 30. I imam jos jedno dijete. 

A sto se tice mog stanja, uf. U prvoj trudnoci sam imala hypermesis, povracala bih do 16x dnevno, na hitnu na infuziju Isla par puta, izgubila 7kg, uglavnom grozno iskustvo. Sad imam mucnine 24h dnevno I tu I tamo povratim. Bilo bi divno da ovako ostane :D 

joy
    22. Srpanj 2020. 10:37

Mateaatea

Dobrodosla :) imas vremena za pregled, oko 6-7 tjedna je najbolje :)

Ja bih bila sretna da sam umorna, mučnine cijeli dan bez povracanja i zestoka nesanica :(

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

blossom
    22. Srpanj 2020. 12:54

Saramala i lilika drago mi je da je sve u redu <3
    Nove cure dobrodošle
    Trbuh - meni dragi kaže da se nazire malo , ja kažem nemoguće to je više moj špekec 
    Ostalo sam pročitala i zaboravila :( sve u svemu nadam se da ste sve dobro i da mučnine nisu jake
    Sretno onima koje čekaju preglede
    Cure koje miruju znam da vam nije lako...odmarajte, čitajte, slušajte pjesme i samo pozitiva bit će sve ok

Ninnach
    22. Srpanj 2020. 13:56

Pozdrav svima... Mene je na idući  pregled naručila tek 11.8. Tada ću već biti blizu 12tj. Ne znam je li to tako ide da se svakih 4 tj naručuje, jer zadnji put sam bila sa 6+4. Sad sam 8+1 pa me baš zanima vi koje ste bile na prvom pregledu jesu i vas opet tek za 4tj naručili? 

Ninnach
    22. Srpanj 2020. 13:58

Nisam sigurna jesam tjedne dobro navela, no svakako sigurna sam da sam tek za 4 tj iza prvog pregleda opet naručena. Baš dugo za čekati. 

MareiKate
    22. Srpanj 2020. 14:11

Ninach tak ti ide..  svaka 4 tjedna do 32 tt, onda nešto češće krene...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.