Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    20. Srpanj 2020. 16:36

Cure koje idu ovaj tjedan na pregled sretnoo!! Javljajte se obavezno nakon pregleda. Ja tek 27.7. i isto me na trenutke panika hvata jel sve ok 😅 cak sam mislila ic opet sutra betu vadit pa me muz smirio i rekao da pricekam i da ne panicarim bezveze 😒
    Joy mene je tako lijevi jajnik bolio pa su me cure umirile da je to sve ok, nekad me i desni boli, naizmjence me zaj.... ima dana kad nista ne osjecam , ima dana kad sve osjecam a tek sam na pocetku 🤦‍♀️

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Korra
    20. Srpanj 2020. 17:43

Pozdrav cure
    Ajme koliko novih 😊🥰
    Dobrodosle sve 😊
    Nisam se opet dugo javila pa eto da se malo prikljucim.
    Ja sam 8+1 danas. Simptomi i dalje povremene mucnine, ali nista strasno. Grudi standardno bolne, stomak napuhnut od pocetka. Apetit mi se malkoc povecao 😁 
    Joy ja sam također imala tupu bol u desnom janiku u pocetku, ali sve je za sada ok.
    Sretno svim curama koje idu na pregled ovaj tjedan, drzim fige da bude sve ok ❤

malamarelica
    20. Srpanj 2020. 18:01

Bok, evo da se javim onim curama koje su me uvijek tjesile i brinule se kao i ja i na tome im hvala. Zbog vas je ovaj forum vrijedan!
    Idem upravo s pregleda, 8+2, odgovaram tjednima, otkucaji su tu. Terapija ista. Utrogestani, normabeli i rekla je ako zelim da mogu i andol popiti, pola svaki dan. Mirovanje, ne strogo. Ali ja budem idalje strogo kao i dosad. Sljedeci tjedan nazvati za dogovor oko nifty testa. Pa bih trebala 4.8. na pregled. Od simptoma imam ponekad bolne grudi, malo mi pojacan apetit, nista mi ne smrdi niti mi se gadi i nemam mucnine. 
    Sretno svima!

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Korra
    20. Srpanj 2020. 18:08

malamarelica

Bok, evo da se javim onim curama koje su me uvijek tjesile i brinule se kao i ja i na tome im hvala. Zbog vas je ovaj forum vrijedan!
    Idem upravo s pregleda, 8+2, odgovaram tjednima, otkucaji su tu. Terapija ista. Utrogestani, normabeli i rekla je ako zelim da mogu i andol popiti, pola svaki dan. Mirovanje, ne strogo. Ali ja budem idalje strogo kao i dosad. Sljedeci tjedan nazvati za dogovor oko nifty testa. Pa bih trebala 4.8. na pregled. Od simptoma imam ponekad bolne grudi, malo mi pojacan apetit, nista mi ne smrdi niti mi se gadi i nemam mucnine.
    Sretno svima!

Malamarelice cestitam, bas mi je drago 🥰❤ dalje samo polako, bit ce sve ok, drzi se ❤

Saramala
    20. Srpanj 2020. 18:12

Marelice super drago mi je samo tako nastavi 🤞🏼😃

MareiKate
    20. Srpanj 2020. 18:47

Marelice super!! 🤞

malamarelica
    20. Srpanj 2020. 18:50

Hvala, i vama isto 🙏❤

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Rita88
    20. Srpanj 2020. 19:58

Malamarelice odlicno, drago mi je cut da je sve u redu. Mene cice isto malo bole malo ne, mislila sam da ce to puno jace bit, vjerojatno kasnije dolazi i ta jaka bol 😑

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Josipajopi
    20. Srpanj 2020. 20:05

Ja sam 5+3 i već dva dana mučnine i teški umor. Totalno sam nikakva. Ima tko kakav prijedlog što piti da se mučnine smanje? 

Matie89
    20. Srpanj 2020. 20:10

Pozdrav svima! 
    Evo jedna friska trudnica s proljetnim terminom :) bila sam ovdje prije malo vise od 3 godine I imam predivna iskustva s ovog foruma (bivsim klokanicama :) ). Nadam se ugodnom druzenju sa svima 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.