Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Saramala
    21. Srpanj 2020. 19:08

Evo mene s novim vjestima imam priju na ginekologiji i nisam mogla izdržati zvala sm je da joj ispričam odma me je naručila kod dežurnog doktora da dodem a dežurni doktor danas doktor koji me super zna radio mi dva carska reza samo zadnji nije , u bolnici jako moderan uzv totalna razlika od onoga danas srce savršeno kuca čak mi je i upalio da cujem trudnoća po onome sto on vidi uredna❤️Rekao mi je ako zelim da dolazim kod njega u bolnicu na preglede naravno da zelim tako da je rekao da zazovem slj tjedan da vidimo da me opet pogleda ❤️Uh zene koje olakšanje 

Saramala
    21. Srpanj 2020. 19:09

E jos nesto po njegovom mjerama 9 mm to je kao od 6+6 do 7 tt

21. Srpanj 2020. 19:24

Saramala

Evo mene s novim vjestima imam priju na ginekologiji i nisam mogla izdržati zvala sm je da joj ispričam odma me je naručila kod dežurnog doktora da dodem a dežurni doktor danas doktor koji me super zna radio mi dva carska reza samo zadnji nije , u bolnici jako moderan uzv totalna razlika od onoga danas srce savršeno kuca čak mi je i upalio da cujem trudnoća po onome sto on vidi uredna❤️Rekao mi je ako zelim da dolazim kod njega u bolnicu na preglede naravno da zelim tako da je rekao da zazovem slj tjedan da vidimo da me opet pogleda ❤️Uh zene koje olakšanje

Juhuhu bravo samo nek srce kuca❤❤❤

21. Srpanj 2020. 19:28

Eva2020

Curke malo sam se uplasila…jel normalno u ranoj trudnoci imati smedkasti iscjedak, nije obilan, primjetila sam kod brisanja, ali sam se poplasila, ovako me nista ne boli… ginekolog mi tek sutra popodne radi🤯🤯🤯🤯

Ja sam ti u nedjelju imala tamno ruzicasti iscjedak . Jucer sam  otisla odma kod gin .vidjela i srce al mi je i vidio hematon zbog kojeg sam sad na bolovanju i mirujem .tako da miruj do sutra popodne pa ces sve znati❤

• MissGraz
    21. Srpanj 2020. 19:29

Saramala

Super Saramala!! Sad si mirnija Bogu hvala. 🧡 puno toga ovisi o pristupu ginekologa, a mi smo njima samo broj i mislim da ne razmisljaju cesto da nas prepadnu nego samo mehanicki pricaju. 

Vidim sa ste ovdje pisale da vam se vec vidi trbuh. Meni je ovo prva trudnoca i sutra sam tocno 7tj, a trbuh mi se iznenadjujuce vidi, skoro ga pa ne mogu sakriti vise. Ne znam je li to uopce normalno.

• ružica
    21. Srpanj 2020. 19:31

Curke pozdrav, nadam se da ste sve dobro. Pitanje, ja sam sutra 6+3, najizrazeniji simptomi vec gotovo dva tjedna nekakva bezvoljnost i umor, ono neda mi se apsolutno nista, ima koja da joj je jos tako? Jako minj eto čudno jer sam inace vesele prirode a sad jednistavno nemam volje za ništa. 🙃Mucnine nemam, vise kiselina pa se nadam da ce tako i ostati. 

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• ružica
    21. Srpanj 2020. 19:33

ružica

Curke pozdrav, nadam se da ste sve dobro. Pitanje, ja sam sutra 6+3, najizrazeniji simptomi vec gotovo dva tjedna nekakva bezvoljnost i umor, ono neda mi se apsolutno nista, ima koja da joj je isto tako? Jako mi je to čudno jer sam inace vesele prirode, a sad jednostavno nemam volje za ništa.🙃 Mucnine nemam, više kiselina pa se nadam da ce tako i ostati.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Saramala
    21. Srpanj 2020. 19:39

Pozdrav novim curama 🤍nadam se da cemo družiti do proljeća , ružica i ja sam izgubila dosta energije inace sam aktivna po cjeli dan po kuci čistim , kuham ,slazem sada jedva mogu bas mi je tesko tako da to nije nista čudno 

• Eva2020
    21. Srpanj 2020. 20:08

bajo

Eva2020

Curke malo sam se uplasila…jel normalno u ranoj trudnoci imati smedkasti iscjedak, nije obilan, primjetila sam kod brisanja, ali sam se poplasila, ovako me nista ne boli… ginekolog mi tek sutra popodne radi🤯🤯🤯🤯

Ja sam ti u nedjelju imala tamno ruzicasti iscjedak . Jucer sam otisla odma kod gin .vidjela i srce al mi je i vidio hematon zbog kojeg sam sad na bolovanju i mirujem .tako da miruj do sutra popodne pa ces sve znati❤

Miruj samo, sve ce biti super 🥰 i ja sam se smirila...zvat cu sutra pa cu vidjeti, nadam se da ce biti sve u redu💕

• EmEn9
    21. Srpanj 2020. 21:30

Saramala baš mi je drago zbog tebe. Super. To baš stvarno od gin do gin. Kome se da radit svoj posao a kome ne.

Kod mene situacija ovakva, stalno pišam ali baš jako često i ponekad malo mučnine, nekako mi polako prestaje da nemogu slatko, sad opet mogu slatko nažalost.
    Trbuh mi se dosta vidi nemogu se stisnut svi misle da sam se udebljala ;-) i ostala sam malo u šoku jer ne jedem puno nego čak i manje nego prije jer mi je mučno i danas sam se vagala  a dobila sam ovaj tjedan 2kg neznam zašto. A tek sam 8 tjedan tj po aplikaciji 7+2.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.