Evo mene s novim vjestima imam priju na ginekologiji i nisam mogla izdržati zvala sm je da joj ispričam odma me je naručila kod dežurnog doktora da dodem a dežurni doktor danas doktor koji me super zna radio mi dva carska reza samo zadnji nije , u bolnici jako moderan uzv totalna razlika od onoga danas srce savršeno kuca čak mi je i upalio da cujem trudnoća po onome sto on vidi uredna❤️Rekao mi je ako zelim da dolazim kod njega u bolnicu na preglede naravno da zelim tako da je rekao da zazovem slj tjedan da vidimo da me opet pogleda ❤️Uh zene koje olakšanje
Evo mene s novim vjestima imam priju na ginekologiji i nisam mogla izdržati zvala sm je da joj ispričam odma me je naručila kod dežurnog doktora da dodem a dežurni doktor danas doktor koji me super zna radio mi dva carska reza samo zadnji nije , u bolnici jako moderan uzv totalna razlika od onoga danas srce savršeno kuca čak mi je i upalio da cujem trudnoća po onome sto on vidi uredna❤️Rekao mi je ako zelim da dolazim kod njega u bolnicu na preglede naravno da zelim tako da je rekao da zazovem slj tjedan da vidimo da me opet pogleda ❤️Uh zene koje olakšanje
Juhuhu bravo samo nek srce kuca❤❤❤
Curke malo sam se uplasila…jel normalno u ranoj trudnoci imati smedkasti iscjedak, nije obilan, primjetila sam kod brisanja, ali sam se poplasila, ovako me nista ne boli… ginekolog mi tek sutra popodne radi🤯🤯🤯🤯
Ja sam ti u nedjelju imala tamno ruzicasti iscjedak . Jucer sam otisla odma kod gin .vidjela i srce al mi je i vidio hematon zbog kojeg sam sad na bolovanju i mirujem .tako da miruj do sutra popodne pa ces sve znati❤
Super Saramala!! Sad si mirnija Bogu hvala. 🧡 puno toga ovisi o pristupu ginekologa, a mi smo njima samo broj i mislim da ne razmisljaju cesto da nas prepadnu nego samo mehanicki pricaju.
Vidim sa ste ovdje pisale da vam se vec vidi trbuh. Meni je ovo prva trudnoca i sutra sam tocno 7tj, a trbuh mi se iznenadjujuce vidi, skoro ga pa ne mogu sakriti vise. Ne znam je li to uopce normalno.
Curke pozdrav, nadam se da ste sve dobro. Pitanje, ja sam sutra 6+3, najizrazeniji simptomi vec gotovo dva tjedna nekakva bezvoljnost i umor, ono neda mi se apsolutno nista, ima koja da joj je jos tako? Jako minj eto čudno jer sam inace vesele prirode a sad jednistavno nemam volje za ništa. 🙃Mucnine nemam, vise kiselina pa se nadam da ce tako i ostati.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Curke pozdrav, nadam se da ste sve dobro. Pitanje, ja sam sutra 6+3, najizrazeniji simptomi vec gotovo dva tjedna nekakva bezvoljnost i umor, ono neda mi se apsolutno nista, ima koja da joj je isto tako? Jako mi je to čudno jer sam inace vesele prirode, a sad jednostavno nemam volje za ništa.🙃 Mucnine nemam, više kiselina pa se nadam da ce tako i ostati.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Pozdrav novim curama 🤍nadam se da cemo družiti do proljeća , ružica i ja sam izgubila dosta energije inace sam aktivna po cjeli dan po kuci čistim , kuham ,slazem sada jedva mogu bas mi je tesko tako da to nije nista čudno
Curke malo sam se uplasila…jel normalno u ranoj trudnoci imati smedkasti iscjedak, nije obilan, primjetila sam kod brisanja, ali sam se poplasila, ovako me nista ne boli… ginekolog mi tek sutra popodne radi🤯🤯🤯🤯
Ja sam ti u nedjelju imala tamno ruzicasti iscjedak . Jucer sam otisla odma kod gin .vidjela i srce al mi je i vidio hematon zbog kojeg sam sad na bolovanju i mirujem .tako da miruj do sutra popodne pa ces sve znati❤
Miruj samo, sve ce biti super 🥰 i ja sam se smirila...zvat cu sutra pa cu vidjeti, nadam se da ce biti sve u redu💕
Saramala baš mi je drago zbog tebe. Super. To baš stvarno od gin do gin. Kome se da radit svoj posao a kome ne.
Kod mene situacija ovakva, stalno pišam ali baš jako često i ponekad malo mučnine, nekako mi polako prestaje da nemogu slatko, sad opet mogu slatko nažalost.
Trbuh mi se dosta vidi nemogu se stisnut svi misle da sam se udebljala ;-) i ostala sam malo u šoku jer ne jedem puno nego čak i manje nego prije jer mi je mučno i danas sam se vagala a dobila sam ovaj tjedan 2kg neznam zašto. A tek sam 8 tjedan tj po aplikaciji 7+2.
Sortiraj odgovore
Najstariji