Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    20. Srpanj 2020. 07:04

Jutro curke! Dobrodošle nove trudnice!
    Sretno svima koje imaju ovaj tjedan pregled... moram se i ja naručiti....
    Ja sve teze pronalazim hranu koju mogu jesti i jučer sam par puta trčala na wc da ću povratit ali ništa ... ali grozno se osjećam 😩

Saramala
    20. Srpanj 2020. 09:15

Jutro svima , bas nas dosta ima ovaj T pregled i ja sam također Uzbuđena nadam se svima da ce biti sve super moj je sutra ne znam kada sam nesto ovako napeto iščekivala 

• EmEn9
    20. Srpanj 2020. 09:22

Saramala da znam tako i ja baš već sad jedva čekam, vidim sad već trbuh raste a neznam jel sve ok, ja ću znat u četvrtak. 🤗🤗 Javi šta je bilo na pregledu.

Saramala
    20. Srpanj 2020. 10:17

I kod mene isto trbuh bas raste a u meni stalno crv je li sve ok , javim naravno držim fige svima ,lose spavam mogu reci malo teze zaspem pa se dva puta u noći jos budim idem na wc tako da sam preko dana dosta umorna a kada bi ja duže spavala onda moje najmlađe se probudi kao npr jutros naravno javljam se poslje pregleda🤞🏼

joy
    20. Srpanj 2020. 12:14

Zene, jel ima koja bolove u jajnicima? Mucim muku sa tupim bolom u desnom jajniku 😓

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

• Opetmama
    20. Srpanj 2020. 12:47

joy

Zene, jel ima koja bolove u jajnicima? Mucim muku sa tupim bolom u desnom jajniku 😓

Mene boli s obje strane... Bas to tupa bol, i bol u leđima.. Ja to prepisujem nosanju malca 10kg. Nije bas lagan..
    Moj pregled je tek 28. I nemogu docekati . Toliki strah nezz kad sam zadnji put osjecala 🙄

Emmie
    20. Srpanj 2020. 12:47

Joy…ovu trudnoću ne. U prošloj sam imala bolove u jednom jajniku koji su nekada bili kao električni šokovi. Užas jedan. 

• Bebanomoje
    20. Srpanj 2020. 13:53

Mene je narucila 31.7 na pregled, i to me ugurala prije godisnjeg. Uz naravno izjavu da ce tad biti 6 i nesto tjedana i da se vjer nece nista vidjeti. To sto sam ja naglasila da sam imala spontani nije uzela u obzir. Poslala sam doktoru mail da vidim da li trebam nesto piti, jer me ona nije mogla spojiti, sad sam bas ljuta 

Sto se tice bolova, mene vise ledja bole, ali zna me strecnuti i u jajniku. 

joy
    20. Srpanj 2020. 14:16

Jooj cure, ja vec imala crne misli 😏
    Meni je ginic na go ali mi poslao uputnice za uzv u bolnicu, narucila sam se svakako u polikliniku u petak, i petrova 31.

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

busybee
    20. Srpanj 2020. 15:16

Joy, ja sam ti isto to znala imati u prosloj trudnoci. I sve je bilo ok, rodila u 40.tt
    To ti je normalno. Mene je isto stalno morilo svasta u prvoj trudnoci, postane lakse kad ih krenemo osjecati (bar je meni tako).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.