Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    27. Listopad 2020. 16:46

anaAn

Jagodica, docent ti je rekao a i cure, nema slatkisa, tone brusnice, kad ides mokriti molim te izmokri se do kraja (ovo moze smijesno zvucati ali profesor mi je rekao da 80% ljudi ne zna piskiti). Kad zavrsis s mokrenjem, stisni da onaj zaostali dio urina izade van, jer u tom zaostalom se skupljaju bakterije.
    Brusnica, limunada, narance, i nadam se sterilnoj UK.
    Jos jedan savjet, vidi s docentom o d manozi. Vjeruj, draga ona je spas. Nije antibiotik, smiju trudnice.

Mozda sam i ja u tih 80% pa zato muku mucim s mokrim flekovima po gacicama koje se samo stvore 🤭🤣. Mozda naknadno jos izade 😂

Petra982
    27. Listopad 2020. 17:37

Ima li koja od vas baby watcher? 

Miki94
    27. Listopad 2020. 17:53

Jagodice, imas hrou savjeta, cure su vec prolazile kroz to, a i sasvim normalno u trudnocu. Vjerujem da ce to proci ubrzo uz pridrzavanje. I da, google je najveci neprijatelj, kad god sam neki problem provjeravala, nasekirala bih se, jer uvijek procitam ono najgore moguce. Strasno😬
    .
    .
    Ja imam brigu kupiti obucu za zimu, jee su mi noge natekle, patike koje nosim mjesecima, sada jedva obujem, strqsno😅 Kazem muzu, kaze pa da nemas kakav problem, jesil sigurna da je to od trudnoce, rekoh sigurna 100%, s ovim nikad ranije nisam imala problema. Doduse, nije to neki problem, ali se nadam samo sa nece jos vise noga nateci. Da je barem ljeto, papuce na noge dva broja vece i bez brige😁

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Lonmi
    27. Listopad 2020. 18:26

Petra982

Ima li koja od vas baby watcher?

Ja ga narucila s ebaya, u dolasku je 🤣

Hedwiga
    27. Listopad 2020. 18:56

Miki- ja se nadam da ću stati u Ugssice, to mi je najlakše samo nazuvati kasnije, bez vezanja i uz malo saginjanja. Tako sam i prvu trudnoću . Sve ostale lijepe gležnjače će čekati sljedeću zimu, uz nadu da mi stopalo neće narasti i ostati veće Sad još uvijek stanem u stare razgažene tene dok nije hladno, cipele nisam ni probavala da se ne mučim.
    Petra- i ja imam baby watcher, meni je bio super dok se nije mrdao i dok nisam osjetila pokretre, a i sad kad bude malo mirniji (čini mi se da je meteoropat i da ne voli južinu) poslušam srce na minutu pa sam mirnija. Nekima je to nepotrebno i izvor dodatnog stresa jer je na početku teško naći srce, ja slušam od 13 tt, ali sam bome prvi put tražila otkucaje dobrih pola sata, ali kad sam prvi put skužila gdje je, bilo je dalje bez problema.

Petra982
    27. Listopad 2020. 20:40

Ja se dvoumim dal' kupiti ili ne.
    Eto, dovoljno jedan dan posta, mučnine i povraćanja i nervoze i zatvora da bi sad jaukala od uobičajenih bolova s lijeve strane u crijevima 😔

Lonmi
    27. Listopad 2020. 21:06

Petra982

Ja se dvoumim dal' kupiti ili ne.
    Eto, dovoljno jedan dan posta, mučnine i povraćanja i nervoze i zatvora da bi sad jaukala od uobičajenih bolova s lijeve strane u crijevima 😔

Danas je neki grozan dan, ja imam uzasan pritisak na mjehur i sve me probada, na pisanje idem svakih 5 min i usput osjecam nelagodu 😔😩, suosjecam s tvojim bolovima. Veselila sam se 12. tj i sad mu se približavam s neugodnostima. 

Petra982
    27. Listopad 2020. 21:12

Tješim se da će proći do sutra. Pijem Donat Mg i nadam se WC-u čim prije. 
    Nadam se da će se i tvoje nelagode čim prije povući i nestati.

Lonmi
    27. Listopad 2020. 21:39

Petra982

Tješim se da će proći do sutra. Pijem Donat Mg i nadam se WC-u čim prije.
    Nadam se da će se i tvoje nelagode čim prije povući i nestati.

Drzim fige da jos veceras obavis wc 😊.
    Nadam se da ce sutra kad se probudim biti ok 😩, ima dana kad nas svasta nesto muci 🙄

• kiki989
    27. Listopad 2020. 22:28

Pozdrav cure, evo da se javim... bila na kontroli, sve super, vide se rukice, nogice, glava, guza, ma sve... tako nevjerojatno je vidit bebu tako rano, tako malu a vec prava beba... iako smo danas 10+4, doktor je mjerio nuhalni, 0,6 je.. kaze da se ne mjeri to jos al da je sve pod kontrolom, da ne bi trebalo pretjerano narast.... tako sam sretna sto je sve superrr 🤗🤗🤗

Ja AMH 13, MM Oligo
    12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
    3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
    8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗

5.2021. Stigao 👶🏼❤️
    1.2023. novi FET, beta ➖
    3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
    5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
    9.2023. FET, beta ➖
    11.2023. FET

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.