Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bubica1
    28. Listopad 2020. 07:22

PREGLEDI 10. MJESEC
    Nikac 28.10.
    Girl1234 28.10.
    Lussi 29.10.
    MissGraz 30.10.
    Deleted user 30.10.
    Miki94 30.10.
    PREGLEDI 11. MJESEC
    Bebanomoje 02.11.
    Gabylola 02.11.
    Petra982 03.11.
    Bubica1 03.11.
    Lonmi 03.11.
    Mom_of_4 03.11.
    Laora 03.11.
    Ines 05.11.
    Ruska1986 05.11.
    Kety992 06.11.
    Fancy 09.11.
    Korra 10.11.
    Bubica1 10.11.
    Kontesa 10.11.
    Gita3 13.11.
    Bebolinka 16.11.
    Bajo 16.11.
    Lunica 17.11.
    EmEn9 17.11.
    Blackie97 17.11.
    Gabylola 20.11.
    Kety992 23.11.

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Lunica
    28. Listopad 2020. 08:10

Sretno cure danas na pregledima ❤️❤️
    Ja sam pocela polako osjetiti trbuščić ispod pupka. Hlače ne mogu zakopčati 😁prelazi na trudnicke 💪

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• MissGraz
    28. Listopad 2020. 08:42

Pozdrav nove cure! 💜
    Cestitke na dobrim pregledima i sretno na danasnjim. 💜
    Pitanje - mozda je cudno ili glupo, ali svaka moja prijateljica ima svoju teoriju, a o mami i baki da ne govorim 😅 a na googleu isto svasta pise. 
    Mame koje ste vec radjale, koliko nakon poroda ste prale kosu? I je l' stvarno postoji neki period koliko ne smijemo? 

Petra982
    28. Listopad 2020. 08:46

Dobrodošla Elly!
    Opet noć u bolovima i brizi. 😭
    Stvarno, al stvarno mi je dosta. Nije prošlo, ništa nisam obavila! Stravično sam se pomučila spremiti djecu u školu (srećom pa ih svekar može otpeljat) i sad sam si na noćni pripremila svega da se čim manje dižem iz kreveta. Ako budem imala snage poslije ću si skuhati palenta ili kompot.
     Popodne zovem dr. jer ovo ponavljanje svako malo me nervira, jest da je obrazac uvijek isti: stres, nervoza, zatvor. No ako još trudnoća utječe na to, bilo bi dobro znat što se može uzeti i što je sigurno u trudnoći. Kad me zaboli moram se opustiti do maksimuma jer ako se zgrčim zaboli do suza. Nešto kao trudovi.... 
    Ja sam imala ogradice i za prvog i za drugog koje sam skinula kad su krenuli skakati po tome i čupati ih s ogradica. Baš zato što se ne miču nije bilo straha da će se time zagušiti jer su bile jako dobro fiksirane. Ne znam da li ih uopće još imam, a ako nemam sumnjam da ću novu kupovati. 

Lunica
    28. Listopad 2020. 08:52

MissGraz

Pozdrav nove cure! 💜
    Pitanje - mozda je cudno ili glupo, ali svaka moja prijateljica ima svoju teoriju, a o mami i baki da ne govorim 😅 a na googleu isto svasta pise.
    Mame koje ste vec radjale, koliko nakon poroda ste prale kosu? I je l' stvarno postoji neki period koliko ne smijemo?

Neke cure u rodilištu su odmah prale. Ja imam običaj pricekati dok mi ne prođe krvarenje popraćeno lohijama. U meduvremenu koristim sprej za to suho pranje. Inace, ja i kad imam mengu n e perem prva dva dana jer u protivnom imam nesnosne glavobolje pa se zato jako pazim nakon poroda. 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lunica
    28. Listopad 2020. 08:55

Petra982

Dobrodošla Elly!
    Opet noć u bolovima i brizi. 😭
    Stvarno, al stvarno mi je dosta. Nije prošlo, ništa nisam obavila! Stravično sam se pomučila spremiti djecu u školu (srećom pa ih svekar može otpeljat) i sad sam si na noćni pripremila svega da se čim manje dižem iz kreveta. Ako budem imala snage poslije ću si skuhati palenta ili kompot.
    Popodne zovem dr. jer ovo ponavljanje svako malo me nervira, jest da je obrazac uvijek isti: stres, nervoza, zatvor. No ako još trudnoća utječe na to, bilo bi dobro znat što se može uzeti i što je sigurno u trudnoći. Kad me zaboli moram se opustiti do maksimuma jer ako se zgrčim zaboli do suza. Nešto kao trudovi….
    Ja sam imala ogradice i za prvog i za drugog koje sam skinula kad su krenuli skakati po tome i čupati ih s ogradica. Baš zato što se ne miču nije bilo straha da će se time zagušiti jer su bile jako dobro fiksirane. Ne znam da li ih uopće još imam, a ako nemam sumnjam da ću novu kupovati.

Petra sto boli? Na prvu sam mislila opet mucnine..
    Ja isto dvoje najstarijih spremila jutros za skolu(6
    I 3.razred)Svekar isto vozi😁

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

MareiKate
    28. Listopad 2020. 09:02

MissGraz

Pozdrav nove cure! 💜

MissGraz opereš kosu kad imaš volje i snage. Ništa ti se neće dogoditi zbog pranja kose, možeš se samo ljepše osjećati ☺️

• Bebanomoje
    28. Listopad 2020. 09:06

MareiKate

MissGraz

Pozdrav nove cure! 💜

MissGraz opereš kosu kad imaš volje i snage. Ništa ti se neće dogoditi zbog pranja kose, možeš se samo ljepše osjećati ☺️

Nisam radjala do sada, ali vodit ću se s ovim napisanim. Ne volim te babske price, meni je baka govorila da se ne bih trebala tusirati/kupati dok imam mengu,  wtf?! Svako sebi štima i radi kako mu paše, al def znam da ću se bolje osjećati ako cu održavati higijenu, pod time mislim i na pranje kose nakon poroda.

• MissGraz
    28. Listopad 2020. 09:09

Ma da... ja isto ne volim te price i kad imam mengu ne perem kosu dva dana cisto zbog bolova isto. Ali nezamislivo mi je sad recimo 10-15 dana ne prati kosu, buduci da je uvijek perem svako dva dana i ne trpim je masnu nikako, ne volim vezati rep jer me od toga boli glava. Eto samo me zanimalo "iz prve ruke" da znam da nije nikome nista bilo od toga 😄

Valkris
    28. Listopad 2020. 09:12

Pozdrav cure, evo da vam se i ja pridruzim. 
    Trudnoća 10 tjedana, imam bebaca 8 i pol mjeseci. 
    "Lijecila neplodnost", nizak amh, par operacija, endometrioza.
    I eto nam 2 bebaca u godinu i pol dana 🥰🥰🥰
    Pregled sam imala, sve ok, srceko kuca. Sljedeci mi je 16.11. i tad ce mjeriti nuhalni nabor i vaditi krv za kombinirani probir (ako sam ga dobro shvatila).
    Od simptoma nemam neke gadne mucnine, samo umor i osjetljive cice..
    Vidim da pisete o ogradicama. Mi imamo i ogradicu i pletenicu i meni su to bile super investicije. Kad se krenuo okretat bilo ga je svugdje po krevetu i lupao se i glavom i gurao noge među resetke pa je ogradica to sve sprijecila. A pletenicu smo koristili od rođenja i kad bi spavao bi ga ogradila skroz da bude ususkan, a kasnije je posluzila isto da se ne baca po krevetu nego bi ga ona zaustavila. 
    Pranje kose- odmah sam oprala par dana nakon poroda. Ne vidim zasto ne... 
    Zelim svima skolske trudnoće 🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.