Jutro cure!
Jučer pravi zombie mood, povraćanje i mučnine me prikovale za krevet. Ni sad nisam bolje, kako se digla povratila žuč. Ima li tome više kraja?!?!
Joj i tebe drzi to još.. Meni je recimo ujutro ko da nisam trudna… Nista nista… I onda oko 6/7predvecer krene biti mucno… Najcesce se isspovracam.. Sinoc nisam.. Bilo je malo bolje… Po tjednima smo tu negdje, trebalo bi se to vec polako smirivati. Bar bi meni tako bilo u svih 5 trudnoca pa e valjda i u ovoj. Msm, definitivno mi je puuno manje nego recimo u 8/9tjednu….
Meni je malo stalo, al onda opet krenulo. Ne znam, s kćeri je stalo kad sam rodila. Iako nisam imala stalne mučnine, imala sam želučane viroze u 3. trimestru bar 4 puta. I prije poroda sam povraćala...
Dok sam vam pisala stigli rezultati od Panorame ipak gdje kažu nema rezultata. Na nuli sam kao pred 20 dana.
Za tjedan dana mi je pregled pa ćemo vidjet skupa što i kako dalje.
Jutro cure!
Jučer pravi zombie mood, povraćanje i mučnine me prikovale za krevet. Ni sad nisam bolje, kako se digla povratila žuč. Ima li tome više kraja?!?!
Joj i tebe drzi to još.. Meni je recimo ujutro ko da nisam trudna… Nista nista… I onda oko 6/7predvecer krene biti mucno… Najcesce se isspovracam.. Sinoc nisam.. Bilo je malo bolje… Po tjednima smo tu negdje, trebalo bi se to vec polako smirivati. Bar bi meni tako bilo u svih 5 trudnoca pa e valjda i u ovoj. Msm, definitivno mi je puuno manje nego recimo u 8/9tjednu….
Meni je malo stalo, al onda opet krenulo. Ne znam, s kćeri je stalo kad sam rodila. Iako nisam imala stalne mučnine, imala sam želučane viroze u 3. trimestru bar 4 puta. I prije poroda sam povraćala…
Dok sam vam pisala stigli rezultati od Panorame ipak gdje kažu nema rezultata. Na nuli sam kao pred 20 dana.
Sto znaci nema rezultata?
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Jutro cure!
Meni je malo stalo, al onda opet krenulo. Ne znam, s kćeri je stalo kad sam rodila. Iako nisam imala stalne mučnine, imala sam želučane viroze u 3. trimestru bar 4 puta. I prije poroda sam povraćala…
Uf, pa to ima da poludiš, toliko si dugo čekala i sad opet ništa. A s koliko si točno radila Panoramu? Dok sam ja radila Nifty, bila sam 11+3. A znam da sam htjela raditi prije jer kao piše od 10 tjedna nadalje, ali su mi rekli da prema iskustvu znaju da je bolje raditi malo kasnije jer se zna dogoditi da ne mogu izolirati dna pa se onda treba ponavljati i to se onda ne plaća dodatno.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Radila ga s 11+0
Obzirom na odumrlog blizanca ne mogu izdvojiti dovoljno dna za oba ploda i prema tome nema rezultata.
U biti, ja u tim okolnostima nisam niti bila kandidat za nipt testove.
To mi je rečeno, nakon što sam krv izvadila. Da je rekao ranije, odustala bih u startu.
Vidim za tj dana što kaže moja soc. gin I moja pvt. gin pa se nakon utz ako ima potrebe možemo odlučiti za dalje.
Bar danas više ne trebam ništa očekivati.
a joj, Petra, baš mi je žao, toliko dana čekanja i neizvjesnosti, a zbog ničega... jel sad u takvim slučajevima barem vraćaju novce?
a joj, Petra, baš mi je žao, toliko dana čekanja i neizvjesnosti, a zbog ničega… jel sad u takvim slučajevima barem vraćaju novce?
Da, vrše povrat novaca.
Toliko su bili ljubazni da su mi zbog dugog čekanja odlučili vratiti novce i da je došao nekakav rezultat.
Stvarno susretljivi i fer.
Evo ja danas priznajem nesto sa ponosom i sramom u isto vrijeme. Pusac sam dugi niz godina, i iako znam da stetim sebi i bebi, nikako nisam mogla prestat, cigareta mi je bas neki gust, a odvratno mi je vidjet nekoga sa trbuhom i cigaretom u ustima. Danas se probudila, pojela dorucak, zapalila dva dima i takav odvratan okus, uzas, ostavila sam dusu na wcu, bacila cigaretu i to je to. Necu zapalit vise nijednu.
Jutro zenice, recite mi imali koja od vas da je dosta smrsavila na pocetku trudnoce, naci imala sam 77 na pocetku i sad nakom 2mj se idem vagati pala sam na 69, a sto je najjace jedem, dobro tipa meso ne mogu jer mi se gadi ali ovako vecinom jedem sve. Nalazi isto svi super pa nije ni to.. i sad ne znam ono brinem se malo
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Evo ja danas priznajem nesto sa ponosom i sramom u isto vrijeme. Pusac sam dugi niz godina, i iako znam da stetim sebi i bebi, nikako nisam mogla prestat, cigareta mi je bas neki gust, a odvratno mi je vidjet nekoga sa trbuhom i cigaretom u ustima. Danas se probudila, pojela dorucak, zapalila dva dima i takav odvratan okus, uzas, ostavila sam dusu na wcu, bacila cigaretu i to je to. Necu zapalit vise nijednu.
Bravo, pokušaj iskoristiti tu priliku za riješiti se pušenja💪
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Bravo! Ja sam prestala u svakoj trudnoći i propušila bih opet pri povratku na posao 🤦 pa bih opet prestala na neki period. Začarani krug!
Držim 🤞da se toga riješiš. Sve je u glavi.
Sortiraj odgovore
Najstariji