Bravo za Kiki i bebicu🥳 mi odosmo spat, pogledali dobar film, zavukli se pod 3 deke i sad fajrunt. Dosta za danas👌
Ima li koja od vas baby watcher?
Ja ga narucila s ebaya, u dolasku je 🤣
I ja upravo s Aliexpressa 🙈😂...nadam se da će doći prije nego rodim 🤭!
Čitam na recenzijama da ga hvale, pa sam išla riskirati...nije neka lova (120 kn).
Za koji mjesec ću si naručiti elastičnu maramu, to mi je bio must have i najbolja investicija s prvim djetetom 👍.
@kiki989 - super za pregled! 👍 Tako mi je drago kad čujem za IVF suborke da sve ide kako treba ❤️
Zene drage, sto mislite o zastitama za krevetic? Ima li koja mama da podijeli iskustva?
Upravo citam o tome i vidim da pedijatri ne preporucaju zbog mogucnosti gusenja, ali opet se mislim da je dobro da postoji neka zastita. I naravno da su mi se svidjele ove trenutno ultra popularne pletenice pa sam tako i krenula u istrazivanje
Baby P 03/21 💙
Nisam imala ništa kao zaštitu, neću ni sada - baš zbog mogućnosti gušenja. Fora izgleda i sve, ali ne hvala! Isto tako, nikakva dekica/pokrivač dok se nije sama naučila okretati trbuh-leđa i obratno, isključivo spavanje u vreći (da si ne prebaci preko glave). Vjerujem da sam možda preveliki paničar, ali radije sam preoprezna. Naravno, svatko neka radi kako želi 😉
Nova sam :)pozdrav svima 😘😘
Sutra 19+ ♥️♥️♥️♥️♥️
Dobrodošla ❤️
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Nisam imala ništa kao zaštitu, neću ni sada - baš zbog mogućnosti gušenja. Fora izgleda i sve, ali ne hvala! Isto tako, nikakva dekica/pokrivač dok se nije sama naučila okretati trbuh-leđa i obratno, isključivo spavanje u vreći (da si ne prebaci preko glave). Vjerujem da sam možda preveliki paničar, ali radije sam preoprezna. Naravno, svatko neka radi kako želi 😉
Tako i ja... donja plahtica na gumicu da stoji zategnuto i prazan krevetic potpuno. Svi ti ukrasi po kreveticu (kao i mobil iznad krevetica) su lijepi na slikama, ali zapravo vrlo neprakticni i potencijalno i opasni. Sto se tice bocne zastite imate one navlake za svaku bocnu sipku posebno, to je puno sigurnije nego pletenice unutar krevetica. Ovako nesto..
https://www.njuskalo.hr/oprema-bebe-ostalo/zastitne-navlake-ogradica-krevetic-oglas-26728067
Mobili su dobra stvar kad dođe vrijeme za njih...
Zaštitne ogradice, zaštita od čega zapravo - to sam se ja pitala s prvim djetetom ali me svekrva natjerala da kupim jer treba. ne treba. Djeca se ne mrdaju prvih mjeseci, kad se počnu mrdat, sve to raskupuse 😅 osim ako nemaš to za svaku šipku posebno, što je lijepo ali potpuno nepotrebno. Ako se nekim čudom i lupe od kindru to je tako malo da se ni ne osvrnu nego nastave dalje.
Meni su te ogradice takodjer jako interrsantne, i vidim da na fejsu ima stranica na pretek koje se bave tim prodajama. Mislila sam da je to dobro da se beba ne lupi u glavu i sl, a sada sam zbunjena. Doduse, meni je sestra obecala kupiti te ogradice, jastuk, jorgan i sve sto dolazi. Nadam se da mi nece to napraviti neki problem, zapravo iskustva su razlicita, i sad sve novopecene mame to uzimaju, mozda s drugom bebom budemo pametnije😆
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Dobro jutro svima!
Kiki, super za pregled, neka se tako nastavi i dalje.
Sretno svima koje danas idu na preglede!
Elly94, dobrodošla! Reci nam malo o sebi, kad ti je termin, da li već znaš spol bebice, kad imaš pregled i sl.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji