Ja sam danas citav dan na wc-u. Mjehur je pun i pun nikako da se ispisam 😂. I opet onaj neki vodenasti iscjedak, bas me izluduje taj iscjedak 😡
Lonmi, i ja imam iscjetka, nemogu bez uložaka ali moj je žućkaste boje već dugo, a nisam imala nikakve probleme s urinom ili mjehurom!?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Nadam se da će ta Panorama uskoro doći da im otkriveno veliku tajnu. Danas je deseti radni dan otkad je krv stigla kod njih… Baš igra živaca.
Držimo fige nam sto se prije javis sa dobrim vijestima👌 meni je to bila jedna od prvih "pouka" koju mi je nemam pojma tko rekao 🤔 ali da, prva stvar koju te trudnoca nauci je - strpljenje. Cekanje na nalaze, na uvz, na kad ce med. sestra dignut slusalicu i ine stvari😅
Lonmi, i ja imam iscjetka, nemogu bez uložaka ali moj je žućkaste boje već dugo, a nisam imala nikakve probleme s urinom ili mjehurom!?
Moj je ili bijelo zuckasti onakvi sluzavi ili taj cisti vodeni, povremeno par kapi, a nekad cijeli mokri flek. Vec sam se zalila na to, jedino me taj vodeni brine, ali mislim da je ok. Mjehur mi je stalno pun danas, ima takvih perioda. Cekam pregled pa cu to sve ginicki ispricati 🙄. Valjda bebolino pritiske, jedva cekam da ga vidim nakon 4 tj 😊
Moj je ili bijelo zuckasti onakvi sluzavi ili taj cisti vodeni, povremeno par kapi, a nekad cijeli mokri flek. Vec sam se zalila na to, jedino me taj vodeni brine, ali mislim da je ok. Mjehur mi je stalno pun danas, ima takvih perioda. Cekam pregled pa cu to sve ginicki ispricati 🙄. Valjda bebolino pritiske, jedva cekam da ga vidim nakon 4 tj 😊
Hajde bas napisi sta ti dr kaze za to, da se i ja opustim, jer se necu vidjeti s dr jos 20tak dana.
Not that fensi, ekšli..
Cure sad sam našla na netu još jedna kolica koja mi sviđaju ali niti jedna još nisam od tih vidjela uživo pa da vas pitam ako koja od vas zna dali su ok.
Junama 3u1 mi se sviđaju još od prije a sad mi se sviđaju i ova freeon 3u1 dali je netko vidi uživo jedna ili druga i dali vam se čine ok? Ova korona je uzela maha pa nemam pojma kad cu do zg pa da vas pitam ako ste slučajno onako usput vidjele 🤣🤣
Od juname nemam sliku sad a od freeon su ovo
https://ibb.co/HqpMKsb
Hajde bas napisi sta ti dr kaze za to, da se i ja opustim, jer se necu vidjeti s dr jos 20tak dana.
Budem svakako, nadam se da je to sve ok 😊
Vidim da se potegnula tema kolica, mi bas ovih dana malo u razlgledavanju u Cityiju i King Crossu. Za decke nisam kupovala kolica nego smo posudili neka i to poprilicno velika i nespretna, svaki put sam jedva cekala da krenu sjediti samostalno i da ih prebacim u kisobran kolica. Sad smo odlucili vjerojatno kupiti nova, s tim da ne zelim kosaru nego gledam iskljucivo ona koja mogu ici u potpuno ravan polozaj. Meni kosara nikad nije bila neka sreca, koristili smo ju uvijek prvih par mjeseci i mrzila sam sto je tako ogromna i nespretna za transport 🙈🙈 a sad kad ce ih biti troje zelim stvarno minimalizam stvari uz sve bicikle i rekvizite koje konstantno vucemo sa sobom 😂
Meni je osobni favorit za kolica Joolz hub, bas sam se onako zaljubila na prvi pogled kad sam ih vidjela u ducanu i zadovoljavaju mi sve kriterije osim malo previsoke cijene 😂😂
Gledam sad kad ce neki dobar popust, a ne iskljucujem kupiti i rabljena ako su ocuvana.. jaje imam Maxi Cosi od proslog djeteta, tako da to ne trebam uzimati, ionako ga izbjegavam koristiti na kolicima, osim za neke brzinske skokove u ducan i slicno ako mi beba bas zaspi u autu. Tako bi rado malo ubrzala vrijeme i krenula u pripreme za bebu, robica, oprema, sve za rodiliste 😍😍 obozavam kad dode taj dio pranja, peglanja i slaganja robice, a sad cu ja mislim posebno gustati jer je curka u pitanju nakon dva decka 😁
Evo i mog stomacica kad ste vec postavljale 🥰
https://ibb.co/GPdBQ29
Not that fensi, ekšli..
Sortiraj odgovore
Najstariji