Miki- kad ti je sljedeći pregled? A da se javiš doktoru za svaki slučaj? Imaš li kakvu ranicu možda, da nisi noktom zakačila?
Zabica- ja imam onaj pojas za trudnice za auto, i to je nešto odlično, vezana sam pravilno, a ništa ne stišće trbuh. Ionako sam dosta spustila sjedalo jer ne mogu sjediti preuspravno, smeta mi. Sad ga koristim od 10-tog tjedna, baš me rano počeo smetati pojas u autu u ovoj trudnoći.
Ne lakiram nokte jer sam lijena, po ljeti sam imala lak na nogama, ali sad već jedva dođem do stopala, teško mi se i obuti nekada
Curke, dal koja zna… Nosim na HZZO doznke pa ce mi trebat i prosjek place.. E sad, mene zanima(posto smo za ona tri mjeseca dobivali smanjenu placu, onaj poticaj od drzave zbog Korone), dali ce se to uzimat isto u obzir ili se ta tri mjeseca nece gledati? Ako netko zna… A mislim da se gleda zadnjih 6 mjeseci
Meni na r-1 obrascu bila normalna placa... Nasa firma je dobila poticaje u doba korone al šefica je nadomjestila razliku tak da....placa bez nagrade, prijevoza i prehrane mi je 4.100,sad na komplikacijama mi isplaceno 3.600 kn... Moras imat doznaku, r-1,kopiju osobne i kopiju tekuceg, kaj nosis na hzzo...
Ja sam malo pocela gledati kolica pa me interesuje, sta vi mislite koliko je neophodno imati onaj dio sa kosaricom jer sam primijetila da mame najcesce koriste jaje i onaj dio koji se moze podizati u sjed3ci polozaj. Dilema mi je da li uzeti 2u1 bez korpe ili 3 u 1 kolica. Razlika u cijeni nije mala uopste pa ne bih da bezveze placam duplu cijenu samo radi korpe ako ona nije ni neophodna.
Not that fensi, ekšli..
Curke, dal koja zna… Nosim na HZZO doznke pa ce mi trebat i prosjek place.. E sad, mene zanima(posto smo za ona tri mjeseca dobivali smanjenu placu, onaj poticaj od drzave zbog Korone), dali ce se to uzimat isto u obzir ili se ta tri mjeseca nece gledati? Ako netko zna… A mislim da se gleda zadnjih 6 mjeseci
Meni na r-1 obrascu bila normalna placa… Nasa firma je dobila poticaje u doba korone al šefica je nadomjestila razliku tak da….placa bez nagrade, prijevoza i prehrane mi je 4.100,sad na komplikacijama mi isplaceno 3.600 kn… Moras imat doznaku, r-1,kopiju osobne i kopiju tekuceg, kaj nosis na hzzo…
Imam sve! Hvala puno na info... 🤗 bas me je zeznula ta korona.. Al dobro, bolje ista nego nista 🤷♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Miki- kad ti je sljedeći pregled? A da se javiš doktoru za svaki slučaj? Imaš li kakvu ranicu možda, da nisi noktom zakačila?
Zabica- ja imam onaj pojas za trudnice za auto, i to je nešto odlično, vezana sam pravilno, a ništa ne stišće trbuh. Ionako sam dosta spustila sjedalo jer ne mogu sjediti preuspravno, smeta mi. Sad ga koristim od 10-tog tjedna, baš me rano počeo smetati pojas u autu u ovoj trudnoći.
Ne lakiram nokte jer sam lijena, po ljeti sam imala lak na nogama, ali sad već jedva dođem do stopala, teško mi se i obuti nekada
Sljedeći pregled planiram sljedeće sedmice, nisam još konkretno dogovorila. Danas sam provjeravala, ne pojavljuje se više i za svaki slučaj nosim maramice da znam ako bi bilo promjene. Nekako su bas dosta buknule a bradavice su osjetljive nevjerovatno, pa si kontam da je ili neka upala obzirom da je sada i hladnije, ili sam ja nekad grubo dodirnula. Pratiti ću dalje dešavanja, nekako mislim pozitivno da je samo neka mala ranica, pucanje kapilara je također moguće, tako da budem sačekala još dan da vidim kako će se situacija odvijati. :)
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
https://ibb.co/ZS7K8Wf
Evo da se i ja pohvalim svojim trbuscicem
Bas je lijepo poceo da raste, divan je
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Ja sam malo pocela gledati kolica pa me interesuje, sta vi mislite koliko je neophodno imati onaj dio sa kosaricom jer sam primijetila da mame najcesce koriste jaje i onaj dio koji se moze podizati u sjed3ci polozaj. Dilema mi je da li uzeti 2u1 bez korpe ili 3 u 1 kolica. Razlika u cijeni nije mala uopste pa ne bih da bezveze placam duplu cijenu samo radi korpe ako ona nije ni neophodna.
Beba se ni nebi smjela u jajetu voziti bas zbog polozaja, tj jaje ti je za kratke voznje autom ali nikako nije zamjena za kosaru. Proguglaj malo zasto
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Žabice raste mala zabicaaa 😍😍😍😍
...
Fancy ja isto gledam, i mislim da ću uzeti Stokke Xplory V6 sa jajetom (3u1)
Gledam kao jaje ću držati u autu, ako npr bude spavala ću je sa jajetom prebaciti na kolica a ako ne spava ću uvijek kosaru koristiti 😄
Ja necu kosaru, jer ju stvarno jako brzo prerastu. Kolica s nultim polozajem i da su sto manja kad se sklope (ne kisobran, jer zauzmu isto dosta mjesta). I jaje naravno za auto
Sortiraj odgovore
Najstariji