PREGLEDI 10. MJESEC
Lala 23.10.
Hirondelle 23.10.
Ninnach 23.10.
AnaAn 26.10.
Erika33 27.10.
Blossom 27.10.
Nikac 28.10.
Girl1234 28.10.
Lussi 29.10.
MissGraz 30.10.
Deleted user 30.10.
PREGLEDI 11. MJESEC
Bebanomoje 02.11.
Gabylola 02.11.
Petra982 03.11.
Bubica1 03.11.
Lonmi 03.11.
Mom_of_4 03.11.
Laora 03.11.
Ines 05.11.
Ruska1986 05.11.
Kety992 06.11.
Fancy 09.11.
Korra 10.11.
Bubica1 10.11.
Kontesa 10.11.
Gita3 13.11.
Bebolinka 16.11.
Bajo 16.11.
Lunica 17.11.
Gabylola 20.11.
Kety992 23.11.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Jutro curke! Danas vas ima više za preglede, sretno svima!
Nego da vas pitam, da li lakirate nokte sad u trudnoći? Negdje sam čitala da nije toliko lak štetan koliko aceton. E sad, ima svakakvih oprečnih mišljenja, a moj mi doktor nije baš znao reći ništa o tome. Što vi mislite?
👩 37 - AMH 13
Jutro zenice :)
Samara, cestitke i od mene, zelim ti urednu trudnocu. Sto se tice testova, ni ja ih nisam radila. Imas par tjedana da se konsultujes s muzem, kako god odlucis, okej je.
.
Jucer sam dosla s posla i prilikom promjene brusa primjetim kako mi izlazi krv iz bradavice, to je bila neka sasvim mala kolicina. Ne znam da li mi se ranije desavalo, obzirom da je malo, tesko bih i na brusu primjetila, pa sad ne znam. Na google normalno svasta pisu, i citala sam ovdje od vas da se kod nekih pojavljivala kao neka bijela tecnost, mlijeko, ali krv bas i ne. Nadam se da je i to normalno, jedino ako bude trajalo par dana, provjeriti cu sa dr. Pokusati cu pratiti u narednom periodu sta ce se desavati.
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Jutro curke! Danas vas ima više za preglede, sretno svima!
Nego da vas pitam, da li lakirate nokte sad u trudnoći? Negdje sam čitala da nije toliko lak štetan koliko aceton. E sad, ima svakakvih oprečnih mišljenja, a moj mi doktor nije baš znao reći ništa o tome. Što vi mislite?
I ja sam u nedoumici, nisam zadugo isla na nadogradnju noktiju, ni to ne znam da li steti. Ipak ima tih kojekakvih lakova, gelova, ni sama ne znamm,,
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Sretno svima danas 🙏🙏🙏
Bubica, ma mislim da to nije uopce stetno! Neces lakirat nokte svaki dan i svaki dan koristit aceton. Mislim, neke cure saznaju tek sa valjda mjesec i nest da su trudne(i to kad je najrizicnije vrijeme) a dotad su i pusile i pile i farabale se i lakirale nokte pa sve bude ok. Tako da mislim da sve u umjerenim kolicinama nije stetno..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Miki94, imala sam i ja prije gelirane nokte, ali sam prestala ići dok sam saznala da sam trudna. Tamo su mi rekle cure da ne šteti, ali meni se više nije dalo tamo sjediti po 2 sata pod maskom pa sam ih odlučila skinuti. I sad su mi nikakvi pa si mislim da ih barem nalakiram.
Ruska1986, ma znam, sigurno i pretjerujem sa svojim strahovima. Više je štetno ono što unosiš u sebe nego na sebe. Valjda to ni ne dospije do bebe. Ali si mislim bolje da pitam, možda tko od vas cura zna više o tome.
👩 37 - AMH 13
Miki94, imala sam i ja prije gelirane nokte, ali sam prestala ići dok sam saznala da sam trudna. Tamo su mi rekle cure da ne šteti, ali meni se više nije dalo tamo sjediti po 2 sata pod maskom pa sam ih odlučila skinuti. I sad su mi nikakvi pa si mislim da ih barem nalakiram.Ruska1986, ma znam, sigurno i pretjerujem sa svojim strahovima.
Više je štetno ono što unosiš u sebe nego na sebe. Valjda to ni ne dospije do bebe. Ali si mislim bolje da pitam, možda tko od vas cura zna više o tome.
Ma naravno! Ja se isto nisam farbala prva tri mjeseca mada su mi rekli svi da mogu, al eto 🤷♀️ al svakako mislim da bi najveca steta bila ic u npr. solarij neg nalakirat nokte i pofarbat kosu.. A opet, cure idu i u trudnoci u solarij 🤷♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Jutro zenice :)
Samara, cestitke i od mene, zelim ti urednu trudnocu. Sto se tice testova, ni ja ih nisam radila. Imas par tjedana da se konsultujes s muzem, kako god odlucis, okej je.
.
Jucer sam dosla s posla i prilikom promjene brusa primjetim kako mi izlazi krv iz bradavice, to je bila neka sasvim mala kolicina. Ne znam da li mi se ranije desavalo, obzirom da je malo, tesko bih i na brusu primjetila, pa sad ne znam. Na google normalno svasta pisu, i citala sam ovdje od vas da se kod nekih pojavljivala kao neka bijela tecnost, mlijeko, ali krv bas i ne. Nadam se da je i to normalno, jedino ako bude trajalo par dana, provjeriti cu sa dr. Pokusati cu pratiti u narednom periodu sta ce se desavati.
Mozda ti je samo pukla neka kapilara, meni su grudi toliko naglo narasle da vec imam strije, a o osjetljivosti i bolnosti da ne pricam 😅 no, posto je krv u pitanju, svakako bih te savjetovala da se odmah javis doktoru, da ne cekas, nego da vidis sta ce on reci. 🤷♀️
Jutro cure! Sretno na pregledima!
Lakiranje -inače ih rijetko lakiram, ali sjećam se na jednom trudničkom tečaju da su rekli kako se ne smije imati lakirane nokte na porodu, al ostalo je ok.
Nisam shvatila krv iz bradavice. To svakako nije ok i savjetujem obratiti se ginekologu, provjeriti da bradavica nije ogrebana ili nešto. Laktacija je moguća u trudnoći, ali to je onda bijelkasto ili žućkasto.
Opet mučnina...🤢, vraćam se u horizontalu.
Bokic cure!
Da se nadovezem na lakiranje/geliranje nokti-nemam dovoljno vremena za geliranje-to mi predugo traje-isla sam samo jednom, uz to mi je od 10 prsti prokrvarilo njih 6-7 kada mi je onu kozicu rjesavala pa sam onda imala to upaljeno prvih par dana-mogla sam dobiti kakvu bakteriju-tako da mi nije ostalo u dobrom sjecanju.
Inace mi kcer lakira nokte jednom tjedno- uvijek planiram da to bude subotom, ali cesto zaboravim pa na kraju bude jednom mjesecno i ja sam cula da nije lak problem, nego aceton, ali to je lako rijesiti jer ima odstranjivaca laka koji nisu na bazi acetona-oni uljni npr.
Zimske jakne i kaputi-ja sam isto tip od kaputa, ali imam i jednu toplu jaknu-za dane kada je i u kaputu prehladno.
Za sada mogu zakopcati i kaput i jaknu iako nisu siroki krojevi, ali ne znam do kada cu tako moci.
Mislila sam si kupovati siroku jaknu za zimu, a glupo mi je investirati u to kada to poslije trudnoce, vec od ozujka necu nositi. Inace volim uske stvari nositi. Prosli porodi su mi bili jesenski pa nisam imala taj problem. Neka od vas cura je spomenula salove i marame kombinirati s otkopcanom jaknom/kaputom i to mi se cini kao najrazumnije rjesenje. A bas ako bude neki prehladni dan-necu nikamo taj dan niti ici
A kako vam je u autu? Ja vozim sa malo spustenim, odmaknutim sjedalom, a pojas prikvacim prije nego sjednem pa onda kada sjednem samo onaj kosi dio prebacim preko sebe i funkcionira-jer onaj donji dio ne smije stiskati bebu.
Beba se i ovako buni ako sjednem pod 90 stupnjeva-odmah me boksa pa moram malo spustiti sjedalo..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji