Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emmie
    22. Listopad 2020. 07:47

Ninnach sretno danas i uživaj gledajući bebicu💗
    Palonkice te glupe teme sam primjetila već godinama. Izgleda reklamiraju prodaju kojekakvh lijekova/droga/lažnih dokumenata itd...Ne znam kako više ne odustanu! Stvarno su dosadni i treba to sve skidati/blokirati. Valjda moderatorima nije toliko stalo.

Emmie
    22. Listopad 2020. 07:49

AnaAn i Bubica, ja pijem samo čaj od đumbira, a nije mi najdraži. Tek tako za muku😐

Petra982
    22. Listopad 2020. 07:58

Jutro!
    Sretno svima na pregledima i želim vam stress free dan.
    Čaj - popijem čaj od šipka i hibiskusa, đumbir ili neki voćni, al mi baš i ne pašu. Volim popiti biljne čajeve, al od straha što mogu, a što ne mogu, izbjegavam.
    Kg- dobila 2, izgubila 5 i nadam se da ih neću natuć previše. Netko je spomenuo da se s curicom manje kg dobije... Nisam čula za to, ali u praksi mi je bilo tako. S malim 17kg, a s njom 9kg koji su automatski otišli kako se rodila.

• baMAMA
    22. Listopad 2020. 08:02

Ja sam im napisala mail na MissMama vezano za taj spam po forumu, al nitko nije nista odgovorio, a vidim na forumu nema pomaka

bebolinka
    22. Listopad 2020. 08:41

Evo i mog trbuhaaa 😊
    https://ibb.co/k4nR0FL

Kontesa1
    22. Listopad 2020. 08:47

Jutro cure😊 baš je lijep dan 
    I ja pijem čaj od brusnice (iz ljekarne) i domaći od šipka. Tog popijem skoro litru. Inače moram puno tekućine pit jer mi je zadnji put našla bakterije u urinu pa je dobro ispirati mokraćne puteve. A i zbog dosta niskog tlaka koji me oduvijek prati.
    Brojim cijelo vrijeme po kalendaru ali se uvijek zapetljam na kraju,dakle 13 tjedana sam - to su tri ili četiri mjeseca trudnoće? Ne znam točno kako se to broji. Sorry ako je pitanje malo glupo ali baš sam se zbunila

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

Kontesa1
    22. Listopad 2020. 08:50

bebolinka

Evo i mog trbuhaaa 😊
    https://ibb.co/k4nR0FL

Bebolinka slatka si jako🤗💗 Meni je s blizancima u 13-estom tjednu slične veličine 🤣

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

Emmie
    22. Listopad 2020. 08:52

Ines i Bebolinka prelijepo izgledate i imate divne trbuhe💗💗

zabica
    22. Listopad 2020. 08:55

Ruska 1986 -da, sada mogu malo predahnuti..
    Bebolinka, Emmie  Bubica1 i ostale curke sve-hvala na cestitkama!
    anaAn -da, sretna sam da je dobra soc.ginekologica.
    Prenatali, folna - nista nisam pila i nista od toga ne pijem, samo magnezij ako sam preumorna ili zbog grceva.. inace kroz cijelu trudnocu moram piti samo zeljezo, zbog anemije
    Bubica1- ne znam tocno kada je slijedeci pregled jer iza 13.11.prvo moram doci po uputnicu i izvaditi ogtt, a onda se tek naruciti za pregled..negdje u drugoj polovici studenog.
    Jagodica125-joj sad kad si spomenula sisanje kose, ja bih odmah-trenutno imam dugu, ali obozavam promjene, najradije bih drugu frizuru svaki mjesec..moram pronaci sada neku ideju-imas sada bob koje duzine?
    Bebolinka-wow stvarno imas naprednu bebu :)
    Trudnicki plan prehrane kod dobivanja vise kg-zao mi je cure, ali nemam ga-nikako ga nisam mogla pronaci, a u ovoj trudnoci nemam taj problem pa mi ga nisu dali.
    Grudnjak-imam dva odlicna preudobna pamucna koje sam kupila u Mani netom prije trudnoce, nemaju kosaricu, imaju samo zicu-ali za divno cudo uopce mi ta zica na ovim grudnjacima ne smeta. Imaju i dobre trudnicke trapke crne i plave i termo tajice i majice, pronjuskajte malo kome treba

Emmie
    22. Listopad 2020. 08:57

Ja sam luda za čajem od šipka, ali Dr. Google kaže da prvo provjerim sa doktorom mogu li ga piti u trudnoći. Kao da ovdje doktori znaju nešto o čaju od šipka, pa sam odustala od tog čaja dok ne rodim. 🥺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.