Ahh shvatam Bebolinka. Baš nezgodno. Nadam se da će gospođa naći vremena da "vidi" i da ti izda uputnicu🙄. Izgleda da ne smatra da je svrbež vezan za nešto ozbiljno ili hitno (to je pozitivna stvar), ali opet je bolje provjeriti kao što je privatna doktorica rekla.
Meni se isto jede onaj kolac od jabuke, pudinga i s slagom 🥴😂
Lonmi baš sam taj danas pravila, samo što sam za puding umijesto mlijeka koristila kompot od kuhanih jabuka 😆😆😆
Ja imam osjecaj da sam u ova zadnja dva tjedna odjednom samo "buknula", a da mi je stomak svaki dan za dva broja veci i tocno se bojim vage na iducem pregledu 🙈 😄
I ja danas stalno nešto žvačem. Popustile mučnine pa mi se sve neš jede. Tako sam za večeru radila špagete s pestom... Toliko sam ih htjela, a onda ukusom mi bile fuj. I te dvije pirunate što sam pojela mi naškodilo...
Nije mi jasan onaj obračun jer koliko ja znam na komplikacijama je limit od 4250kn, dok za prvih 6 mj porodiljnog dobivamo punu plaću koja nema limita( ako se ispunjavaju uvjeti).
Dakle, jabuke su u điru, kod mene u obliku štrudle.
Da mi je još bila kuglica vanilije po tome...
E zene moje kad ste spomenule vec trbuscice dajte koju slikicu nabacite nismo dugo 🤷♀️😁
Evo moje cure 🥰
https://ibb.co/kM4rd4m
Nea 💗
I ja danas stalno nešto žvačem. Popustile mučnine pa mi se sve neš jede. Tako sam za večeru radila špagete s pestom… Toliko sam ih htjela, a onda ukusom mi bile fuj. I te dvije pirunate što sam pojela mi naškodilo…
Nije mi jasan onaj obračun jer koliko ja znam na komplikacijama je limit od 4250kn, dok za prvih 6 mj porodiljnog dobivamo punu plaću koja nema limita( ako se ispunjavaju uvjeti).
Ja sam već treći dan sto se kaže 'bure bez dna', samo smišljam sta bih još jela, bas samu sebe zivciram jer pretjerujem. Toliko o mojoj dijeti....
A za obračun se isto slazem, limit za komplikacije je 4200 i nešto kn, mozda je za obrtnike drugačije, ne znam...
Bebolinka - neka si otisla privatno. Barem znas sto ti je dalje ciniti👌
.
Ines - ajmeeeee🥰 predivna ti je busa🤗
.
Ja sam maloprije mjerila secer - 8.3!!!😳 a vecerala nisam, nego pojela 2 jabuke. Bas me brine taj secer😔 tek sam 15. tjedan, prestale su mi mucnine, ali da se prejedavam ne. Radila sam danas varivo od mahuna, ako ista kruha i pojedem to je integralni kruh i litre nezaslađenog caja za mjehur😭
.
Trazim i dalje grudnjak - bezuspjesno. Prije trudnoce sam imala velike grudi, sad samo jos vise bujaju, a ja nigdje da nadjem obican, mekani, pamucan grudnjak. Ovo sto mi pokazuju u ducanu u pancirke 😅🤦♀️
I ja danas stalno nešto žvačem. Popustile mučnine pa mi se sve neš jede. Tako sam za večeru radila špagete s pestom… Toliko sam ih htjela, a onda ukusom mi bile fuj. I te dvije pirunate što sam pojela mi naškodilo…
Ja sam već treći dan sto se kaže 'bure bez dna', samo smišljam sta bih još jela, bas samu sebe zivciram jer pretjerujem. Toliko o mojoj dijeti….
A za obračun se isto slazem, limit za komplikacije je 4200 i nešto kn, mozda je za obrtnike drugačije, ne znam…
Meni će biti u startu manje jer sam u 5. mj bila na komplikacijama 20 dana i nekoliko dana u 6 i to mi automatski smanjuje prosjek. Mah! Ne zamaram se! Bitno da trbuh raste. Ja ga pod rukom osjetim ako sam na leđima. Lijepo se zaoblio i otvrdnuo. Dok sam na nogama se izgubi u već postojećem trbuhu. Da imam 20kg manje, teško bih mogla čuvati tajnu 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji