Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica
    22. Listopad 2020. 11:02

EmEn9

Cure neznam kako je vama ali ja ful nekako tesko dišem i kao da nemogu normalno udahnut nego mi stalno fali zraka i zapušem se za čas nije nista strasno ali smeta mi malo to i to mi se cini sve pocelo kad se trbuh podignuo vise gore. Dali je i vama tako? Sve me strah kako ce biti do kraja.🤣🤣

Sto se tice disanja, znam da sam pred porode jedva cekala roditi da mogu normalno disati i funkcionirati-onda znas kako je, biti ce plucima sve manje i manje mjesta. A nisam dobila u trudnocama vise od 15 kg-ne zelim ni pomisliti kak je curama koje dobiju 30-ak kg??🤔

Lonmi
    22. Listopad 2020. 11:14

Imate trudnicke odjece i u H&M-u. Ja kupila jedne trapke za sad jer ove svoje vise ne mogu zakopcati, a ove su mi super jer je gore ona tkanina u kojoj mogu disati 😊

• MissGraz
    22. Listopad 2020. 11:20

Sto se odjece tice, ja sam si kupila nekoliko onih one size sirokih haljinica. Nisu namijenjene za trudnice, nego su ono kao oversize fit. Nekako mi se u njima sad najlakse kretati i nisu mi "teske". Koristit ce mi i iza trudnoce uz neki kajis ili sl. 🙂 u Mane sam si kupila nekoliko tajica za po kuci i "oko kuce" koje kombiniram sa muzevim majicama. 😅  jedino me brine sta kad dodje prava zima? Koju jaknu, kaput? Sad sam jos u prijelaznim jaknicama koje mi pasu, ali sto kad se bude trebalo ubundati, zakopcati? 😅

Gabylola
    22. Listopad 2020. 11:25

Dan cure! Pročitala sam zaostatke od zadnja 2 dana, zapamtila svašta i ništa 
    Trbusi trudnički su preslatki - moj se još ne vidi, ali sam se proširila u bokovima/guzici pa ne mogu više zakopčati niti jedne traperice .
    U prošloj trudnoći sam si kupila jedne odlične trudničke trapke u Benettonu, bile su skuplje ali predobre - nosila sam ih stalno kad sam se htjela skinuti iz tajica. Mislim da ih negdje u podrumu još imam, morat ću prekopati malo.
    Vadila sam GUK prije 3 tjedna, bio je 5,6 - ginekologica mi nije ništa rekla za to. Ali gdje god drugdje čitam to se smatra povišenim i šalje se na OGTT i dijetu . Idem 2.11. na miny anomaly scan privatno pa ću pitati tamo. 
    Pokušavam piti što više vode i čaja (voćni) ali nikako ne mogu bez barem jedne male čaše coca-cole dnevno (suzdržavam se max da ne popijem i više)...to mi je oduvijek bio najveći porok! Ne pušim, ne pijem kavu - ali colu mogu piti do besvijesti!

Gabylola
    22. Listopad 2020. 11:28

Vaga mi srećom ne radi već mjesecima (treba samo bateriju ). Krenula sam s 59 kg, sad me nisu niti vagali na zadnjem pregledu ni tlak mjerili niti onu urin trakicu kod soc.gin . Prvu trudnoću sam dobila 12 kg, ali sam startala s ravno 50 kg, pa se nije niti kužilo i već sam iz bolnice izašla s 55 kg nakon poroda. Mislim da ovaj put neću proći tako lako, ipak je tu 10 godina više i 9 kg više u startu .

Petra982
    22. Listopad 2020. 11:31

U HM ima super stvari. Ja sam u prošloj trudnoći nabasala na sniženja i svašta pokupovala za malo novaca. Šteta što u Rijeci nema trudničkog odjela, a nije mi baš gušt putovati s Koronom. Razmišljam se naručiti online. Stalno stavljam u košaricu pa mičem. Neodlučna sam!
    U prve dvije trudnoće sam imala sreće što su bile zimske bebe i dugo sam mogla koristiti svoju odjeću, a i bila sam dosta mršavija nego sada pa bi mi prošla i normalna odjeća, bar tunike i majice. 
    Obzirom da sam doma već mjesec i pol, živim u Tezenis trenerkama i još uvijek me ne stišću. Kad moram van imam jedne trapke koje su mi ok, ostale ne mogu zakopčati. 
    Uglavnom sam bez grudnjaka jer mi smeta. Sjećam se da sam prije kupovala one za dojenje u Lidlu i Muelleru. 

Lonmi
    22. Listopad 2020. 11:36

Mene samo brine sta cu ako mi se doktorica zarazi koronom ili bude u izolaciji samo, toliko je pacijentica gdje cemo mi sve,  a ja vise ludim do tog pregleda, puno mi je cekati 4 tj bez ikakvih info, hocu vidjeti bebicu, sad bi mj samo trebalo da mi ovaj bitan pregled u 12.tj otkazu zbog korone 😡😡😡😡😡😡

Gabylola
    22. Listopad 2020. 11:39

Lonmi

Mene samo brine sta cu ako mi se doktorica zarazi koronom ili bude u izolaciji samo, toliko je pacijentica gdje cemo mi sve, a ja vise ludim do tog pregleda, puno mi je cekati 4 tj bez ikakvih info, hocu vidjeti bebicu, sad bi mj samo trebalo da mi ovaj bitan pregled u 12.tj otkazu zbog korone 😡😡😡😡😡😡

Imamo slične strahove...jučer me zovi iz Podobnika, ja sam već bila uvjerena da zovu otkazati pregled za 6.11. Međutim, srećom samo ga pomiču za 2.11. jer nema doktora 6.11. Baš sam odahnula!
    Isto tako na pregled u Petrovoj sam naručena 20.11. kod dr. Zlopaše (njega sam tražila jer me vodio pred kraj trudnoće i porodio prvi put i bio super). napišu mi da je trenutno u samoizolaciji ali da će se do tada vratiti...samo se nadam da neće opet otići do tad 

Petra982
    22. Listopad 2020. 11:41

Lonmi

Mene samo brine sta cu ako mi se doktorica zarazi koronom ili bude u izolaciji samo, toliko je pacijentica gdje cemo mi sve, a ja vise ludim do tog pregleda, puno mi je cekati 4 tj bez ikakvih info, hocu vidjeti bebicu, sad bi mj samo trebalo da mi ovaj bitan pregled u 12.tj otkazu zbog korone 😡😡😡😡😡😡

Nemaš nekakvu alternativu? Vjerujem da je na njima obezbijediti zamjenu dok su na go ili bo. Ne mogu vas samo tako ostaviti na cijedilu. 

Ninnach
    22. Listopad 2020. 11:58

EmEn9

Cure neznam kako je vama ali ja ful nekako tesko dišem i kao da nemogu normalno udahnut nego mi stalno fali zraka i zapušem se za čas nije nista strasno ali smeta mi malo to i to mi se cini sve pocelo kad se trbuh podignuo vise gore. Dali je i vama tako? Sve me strah kako ce biti do kraja.🤣🤣

Jaoo, ja sam mislila da se to samo meni dešava! Kao da ne mogu udahnuti dovoljno zraka... Ono, uplašila se. A zapušem se ko bakica kad hodam. Baš ono.... Ali čitala sam da je to normalno u trudnoći. Pa ne brinem previše. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.