Hvalaaa curkeee ❤️❤️❤️
…
Sto se tiče komplikacija ja sam primala naknadu mj i po dana i prekinula, duga priča ugl zbog staza. I sad na kraju desetog ću opet otvoriti, i šta onda ću dobivati na porodiljnom koju naknadu? Minimalac?
Koliko si radila (ćeš raditi) između prekida i ponovnog otvaranja?

5.654 kn od travnja ove godine povisena porodiljna naknada nakon prvih 6 mj, za one koji su imali toliku ili vecu placu, toliko ce imati.
Ideš pa ovo je milina, još prije malo više od godine je bilo 3.900 max za roditeljski 😁

Evo cure ja tek SAD ušla na forum
Čestitke na urednim pregledima i na curama 🩰
Ja sam prošle g bila na zimskim i prednjačili su dečki ,ovdje ce možda cure biti u vodstvu☺☺
Ja sam.primjetila kad sam umornija da su mi i jače mučnine...danas sam bas koma..muka muka...uh
Sretno cure sutra🥳
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Pozdrav cure! :D
Polako čitam od početka teme pa ću vas, nadam se, uhvatiti. Uglavnom, ja sam sada trudna 7+5. Termin bi mi trebao biti 21.5. Ovo mi je druga trudnoća. Još nisam bila na pregledu. Živim na otoku i ovdje je jedina ginekologica ofrlja. Kod nje sam naručena sljedeći tjedan, a sljedeći tjedan imam i pregled kod privatnika u Rijeci kod kojega ću ujedino i voditi trudnoću.
Trenutno trpim velike mučnine koje s prvim nisam niti u pola.
Sretno svim curama koje danas imaju pregled :)
Ajmee imamo termin na isti dan🙈🙈 jucer mi je ginekologica izracunala 21.5🥰🥰😍😍😍
Ajme baš mi je drago
To ti je prva trudnoća?
Ja jedva čekam taj prvi pregled da mi kaže da je sve ok i da mogu odahnuti :D
Je, prva mi je🙈 vjerujem, samo da doktor potvrdi da je sve okej pa je lakse ipak🥰
Mislim da je Petra pitala ako se ne varam za trudničku robu u Rijeci. Ja sam prije nekih mjesec dana sve pretrazila i tower i ztc i nitko nema trudničke robe osim MANE i LIDL-a. Znači koma, nema izbora, ali na kraju sam kupila jedne trudničke traperice i tajice i jedne hlače od trenerke u mani i jedne tajice u lidlu i to mi je sasvim dovoljno. Čisto da znaš da ne hodaš bezveze kao ja po svim dućanima 😉

Što se tiče porodiljne naknade kod nas ide ovako:
Prvih 6 tjedana ću dobiti 90% plate.
Ostalih 11 mjeseci samo jednu četvrtinu! To je užasno i suprotno od poticanja nataliteta☹️

Sretno svim curama koje sutra imaju preglede! ❤️
Pišite kad imate preglede pa da sutra malo ažuriramo naše popise. 😉
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Hvalaaa curkeee ❤️❤️❤️
…
Sto se tiče komplikacija ja sam primala naknadu mj i po dana i prekinula, duga priča ugl zbog staza. I sad na kraju desetog ću opet otvoriti, i šta onda ću dobivati na porodiljnom koju naknadu? Minimalac?
Koliko si radila (ćeš raditi) između prekida i ponovnog otvaranja?
Točno mj dana

Mame koje već imate dječicu, recite mi jel neka nosila jako nisko?
Meni je rekla dr da je jako nisko i da moram mirovati, pa sam se sad malo uplašila, šta mogu šta nemogu, kako ste se vi nosile s tim i da li se možda poslje beba podigla?

MareiKate
Ja sam ti 20.8 otvorila komplikacije, 22.9 zatvorila
Sad sam u radnom odnosu do 28.10, 29.10 opet otvaram komplikacije
Ugl to sam napravila da bi imala točno 9 mj radnog staza i dobivala normalnu naknadu na komplikacijama, jer ako nemaš 9 mj dobivaš 800 kn

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji