Koliko curicaaaaa, čestitke svima!! 😍😍😀 U kojem se tjednu saznale spol? Ja idem na pregled 30.10.i tad cu vec bit 14 tt, pa si mislim, mozda se bude naziralo nesto? 😊 I razmisljate li o imenima mozda? Te slatke muke 😍😍
I ja sam zimski tip, volim i kisu i snijeg, toplu odjecu, onu hladnoću da ti se nosnice zalede 😂 a bozicno vrijeme, to ne smijem ni spomenuti, nema mi dražeg! Ta neka atmosfera, dom, lampice, kolaci… Ma milina, jednostavno obožavam 😍 nadam se da cu i ove godine uzivat u tome, i dalje imam mucnine i sva sam nikakva, umorna, samo bi lezala 😕 mislim si, ako potraje, izludit cu 😭
ja saznala upravo jučer, bila sam 12+6.
KUD prije? I ja idem tako s toliko tj otprilike i moj dr ima vrhunski uzv ali prije 16 ne vjerujem da mi ista može potvrditi
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
meni na žalost nisko nošenje nije bila garancija za brzi porod... brzina poroda ovisi koliko se brzo cerviks otvara, a ja sam se otvarala puževim korakom.. iako kad je došlo vrijeme izgona rodila u 3 truda :)
meni na žalost nisko nošenje nije bila garancija za brzi porod… brzina poroda ovisi koliko se brzo cerviks otvara, a ja sam se otvarala puževim korakom.. iako kad je došlo vrijeme izgona rodila u 3 truda :)
Niti meni.
Ja se nakraju nisam ni otvorila i završila na carskom.
Sretno danas svima koje imate preglede! :D
Ima netko rješenje za kroničnu nesanicu? Ja stvarno budem više budna po noći nego što spavam… Užas. Onda po danu jedva funkcioniram. Sve je krenulo s trudnoćom tako da pripisujem to tome. E, da, i ja sam sad već 19tt i ni#ta ne osjećam bebu, već me to brine, a druga mi je trudnoća. Jedino što mi je ta posteljica sprijeda, pa jel moguće da zbog tog neću ni osjetiti ništa… Baš bezveze.
Neka te ne brine, vjerujem da ces uskoro osjetiti pokrete, moguce da do sada nisi skontala da se desio pokret, jer i ja sam negdje u tom periodu pocela osjecati, ali i to navecer kad se smirim, polako lupkam po stomaku i osjetim neko sicusno pomjeranje, dok sada recimo dok na poslu radim nesto, skoncentrisana na posao max, a ipak osjetim kako me golica, posteljica mi je bocno, a znam da i ona igra veliku ulogu. Ako je sprijeda moze usporiti osjecanje pokreta i po sedmicu, dvije. Tako da, samo mirno :) Kod mene je unutra bebi bas prostrano, ona se pomijera, zivahna je, al ipak ja ne osjetim to neko prejako golicanje, a pogotovo se nista jos ne vidi vani na stomaku. Trebati ce jos vremena za to ocito.
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Svim curama danas sretno :)
.
Novim curama cestitam, i da sve prodje u najboljem redu :)
.
Sada nas je stvarno puno i ja vise ne mogu da upratim ko se kako zove, tako sam zaboravila naziv od mame koja je nosila blizance, od kojih je jedno srceko prestalo kucati. Nadam se da te to nece dugo ostaviti tuznom, sada budi okej jer je potrebno da druga bebica bude u najboljem redu i da stigne na svijet ziva i zdrava :) Tako se jednostavno htjelo, ali svakako ni sa jednim bebijem sreca nije manja
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Hvala vam cure na odgovorima, bas ste super ❤️ Lijepo je imati trudnice prijateljice 😁😁
...
Tea 2807 gledaju prosjek zadnjih 6 plaća ali naknadu vecu dobivaš jedino ako imaš 9 mj radnog staza neprekidno, ili 12 mj u prekidima zadnjih 2 god 🙄 mene to bilo sjebAlo, imala sam 7 mj staza pa dobila 300kn za 8 dana,srce me strefilo bilo
Pa sam sa firmom dogovorila da odradim još mj pa da imam 9 mj staza i da mi uzmu novi prosjek
Svim curama danas sretno :)
.
Novim curama cestitam, i da sve prodje u najboljem redu :)
.
Sada nas je stvarno puno i ja vise ne mogu da upratim ko se kako zove, tako sam zaboravila naziv od mame koja je nosila blizance, od kojih je jedno srceko prestalo kucati. Nadam se da te to nece dugo ostaviti tuznom, sada budi okej jer je potrebno da druga bebica bude u najboljem redu i da stigne na svijet ziva i zdrava :) Tako se jednostavno htjelo, ali svakako ni sa jednim bebijem sreca nije manja
Hvala ti na lijepim riječima! Prihvatila sam to i veselim se malom veseljaku! Muž je još neutješan. Na žalost pred malo vremena sam imala missed ab, tako da se tješim bolje išta nego ništa. 🤗
Jutroo 😊
Zenice kako stojite sa čišćenjem? Jel izbjegavajte sredstva (sanitar, domestos)? Kod mene ciscenje kupaonice preuzima muz, ali bez obzira na to miris sanitara je jak i svejedno ga udisem, osjeti se po cijeloj kuci, ali se tjesim bar mi nije koza u kontaktu s njim 😂. Usisavanje sam također prepustila njemu.
Danas sam malo oprala prozore sa arfom jer su stvarno bili uzasni, a citam svugdje po netu da nebi ni to trebale zbog sredstva, pokreta bla bla... Vjezbanje je dozvoljeno, ali oprati prozor ne smijem 🤣🤣.
Jel vi koristite sredstva, cistite ili ste prepustile nekome drugome?
Koliko curicaaaaa, čestitke svima!! 😍😍😀 U kojem se tjednu saznale spol? Ja idem na pregled 30.10.i tad cu vec bit 14 tt, pa si mislim, mozda se bude naziralo nesto? 😊 I razmisljate li o imenima mozda? Te slatke muke 😍😍
I ja sam zimski tip, volim i kisu i snijeg, toplu odjecu, onu hladnoću da ti se nosnice zalede 😂 a bozicno vrijeme, to ne smijem ni spomenuti, nema mi dražeg! Ta neka atmosfera, dom, lampice, kolaci… Ma milina, jednostavno obožavam 😍 nadam se da cu i ove godine uzivat u tome, i dalje imam mucnine i sva sam nikakva, umorna, samo bi lezala 😕 mislim si, ako potraje, izludit cu 😭
ja saznala upravo jučer, bila sam 12+6.
KUD prije? I ja idem tako s toliko tj otprilike i moj dr ima vrhunski uzv ali prije 16 ne vjerujem da mi ista može potvrditi
nije ni meni prve dvije trudnoć prije 16tt mogao reći, jučer kaže da je dečko, bez sumnje. a bome i ja sam uspjela ugledati pišulinca na ekranu uzv pa onda je valjda moguće :)
Sortiraj odgovore
Najstariji