Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica
    08. Listopad 2020. 12:23

MissGraz

Lonmi

MissGraz

bebolinka

MissGraz

Je li se nekome desi da bebu osjeca jedan dan skoro stalno, onda sutra nista??

Meni ne, ja svaki dan osjetim i to uvijek negdje oko 11 ujutro, 5 popodne i onda navečer kad legnem 😀 nekako uvijek u isto vrijeme krene paradirat, al navečer kad počne sa jedne na drugu stranu pa mi se napne trbuh ko planina 🤣

Mene je jucer jako bolio trbuh. Doduse ne dolje di bu trebala bit beba, nego nekako nekakvi grcevi po cijelom trbuhu i ledjima. Znala sam to i ranije osjecati. Ali evo ne osjecam bebu od jucer ujuto, pa me pomalo hvata panika. Ali valjda bude sve ok.

U kojem ste tjednu? Ako vas jako muci nazovite samo ginekologa pa mu recite za bolove i trenutno stanje, ako otiđete na pregled umiriti ćete se, a ja vjerujem da je sve super 😊

Sad sam 18tj. Jucer sam ju fino osjetila ujutro, ali od tada nista. Nemam vise ni bolova. A ni nikakvih sumnjivih iscjedaka nisam nikad imala. Pokusat cu se malo umiriti, pa ako se stvarno ne javi nikako, ipak cu ga nazvati. Cisto da sam mirna.

Ajoj MissGraz, pa valjda spava... ne znam meni se neki dan isto tako ucinilo pa sam malo drmuskala navecer trbuh, ali nije bilo reakcije-znam kako ti je-a eto sutradan opet sve ok.
    Meni recimo odmah odreagira kretanjem ako nesto slatko pojedem-kompot, voce ili malo cokolade pa isprobaj-mozda upali..

Bubica1
    08. Listopad 2020. 12:33

Ruska1986

Cure, ja gotova sa pregledom! Sve je super i sve odlicno izgleda! Bebac je preaktivan i non stop se mrda 🙂🙂 vidi se nosic, usi, glavica, rukice, ma sve… Koje olaksanje! Uf…

Ajde super, baš mi je drago! Lijepe vijesti se i danas nastavljaju.  Znam kako ti je, i ja sam jučer odmah odahnula kad sam vidjela da je sve u redu. Podsjeti me, u kojem si tjednu sad? I kad ćeš onda na idući pregled?

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Ruska1986
    08. Listopad 2020. 12:37

Bubica1

Ruska1986

Cure, ja gotova sa pregledom! Sve je super i sve odlicno izgleda! Bebac je preaktivan i non stop se mrda 🙂🙂 vidi se nosic, usi, glavica, rukice, ma sve… Koje olaksanje! Uf…

Ajde super, baš mi je drago! Lijepe vijesti se i danas nastavljaju.Znam kako ti je, i ja sam jučer odmah odahnula kad sam vidjela da je sve u redu. Podsjeti me, u kojem si tjednu sad? I kad ćeš onda na idući pregled?

Sad sam 12 + 4, znaci u 13om i narucio me opet za 4 tjedna. Jel neko zna sta znaci BPD? 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

zabica
    08. Listopad 2020. 12:39

Ruska1986

Bubica1

Ruska1986

Ajde super, baš mi je drago! Lijepe vijesti se i danas nastavljaju.Znam kako ti je, i ja sam jučer odmah odahnula kad sam vidjela da je sve u redu. Podsjeti me, u kojem si tjednu sad? I kad ćeš onda na idući pregled?

Sad sam 12 + 4, znaci u 13om i narucio me opet za 4 tjedna. Jel neko zna sta znaci BPD?

Promjer glave

Ruska1986
    08. Listopad 2020. 12:41

Ok i pise 2,4.. Jel to ok? Mislim, doktor mi je rekao da je sve savrseno, al kad ja moram cackat 🙆‍♀️

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Bubica1
    08. Listopad 2020. 12:42

Ruska1986

Bubica1

Ruska1986

Mislim da je to promjer bebine glavice.

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

zabica
    08. Listopad 2020. 12:56

Ruska1986

Ok i pise 2,4.. Jel to ok? Mislim, doktor mi je rekao da je sve savrseno, al kad ja moram cackat 🙆‍♀️

Meni je tj.bebi sa 14+5 BPD bio 3,4

zabica
    08. Listopad 2020. 13:01

Za 12.tj je 21, a za 13 tj je 25, znaci da je ok

zabica
    08. Listopad 2020. 13:02

U mm, a u cm je 2,1 odn 2,5

Ines
    08. Listopad 2020. 13:07

Pozdrav ekipa evo mene vi o ciscenju, a ja bas zavrsila sa kupaonom. Koristim sve kao i do sad, ne smeta mi nista vise nego inace, ja obicno kad cistim kupaonu otvorim sve porozore u kuci i nisam uopce primjetila da se osjeti kao sto je netko napisao cijela kuca po sredstvima. Rukavice koristim oduvijek i nemas brige. Perem podove, brisem prasinu, perem prozore, usisavam, perem i rasprostirem ves, apsolutno sve..jednio kad su u pitanju nosenje tezih stvari, prebacivanje namjestaja itd. tu naravno cekam muza..a sve ovako ostalo radim normalno kao i do sad. Ljudi moji pa nase mame i bake su isle u polja kopat i sadit svasta pa su nas hvala Bogu rodile zive i zdrave. Ja sam stajalista da se treba pripazit, ali ne i da sad bas sve prepustim da drugi rade umjesto mene, trudna sam nisam bolesna. I da definitivno ima i stetnijih stvari kojima smo okruzene puno vise i duze od tih sredstava za kupaonu. Realno ni voce i povrce nije ful bez otrova pa ga konzumiramo svaki dan. 
    Beba - ja svoju otkako sam prvi puta osjetila, osjetim konstantno. Bilo je perioda kad ju recimo ne bih osjetila preko dana, ali cim bi legla spavat ona se razbudi i jutra su obavezna, budenje je uvijek s njom. Dok su sada vec to itekako udarci i pokreti citav dan cak se i vidi preko trbuha kako se okrece i udara, imam vec dosta snimaka na mobu sto sam ulovila kamerom i to uglavnom izjutra bude ful aktivna. Kad me probudi lezim i igram se s njom bar pola sata, sat 😉🥰 
    Deleted user - meni su tu oko 9-10tj prestali apsolutno svi simptomi, mucnina, grudi, grcevi, glavobolje..osjecala sam se kao da nisam trudna. I tu negdje po izlasku iz 3 mj sam postala skroz energicna, puna elana i dobre vibre koja me i dan danas drzi..naravno da sam imala u par navrata one faze kad te opere neka depra ali kratko bi to trajalo, mozda par sati i vratila bih se na staro..ne znam hvala Bogu nisam imala problema s jakim promjenama raspolozenja pa ti ne mogu nista puno savjetovati. A i ovisi dosta o tebi kakva si inace. Ja sam uvijek bila pozitivac pa me to i sada posebno drzi. U svakom slucaju ne brini proci ce, kad udes u 4 mj uzivat ces 👍😊 

Nea 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.