Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Girl1234
    08. Listopad 2020. 13:24

Cure da javim, dosli su rezultati kombiniranog, sve u redu 😊

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• EmEn9
    08. Listopad 2020. 13:25

Cure ja isto sve sama čistim, kuham perem, vozim djecu vamo tamo hehehe itd. Meni nitko ne pomaže a i glupo mi je da pitam da mi netko pomaze kad u biti mogu sama samo sta mi se bas ponekad i neda  🤣🤣 uglavnom jedino što mi smeta je kad sam sagnuta imam osjećaj da pritišćem previše trbuh pa mi se počne povraćat ali svejedno ja sve odradim pa ako mi je bas jako lose ispravim se na minut i nastavim. Muž ionako ništa ne vidi njemu je sve uvijek kao čisto i nema pojma šta se sve treba po kući a i da mi pobriše pod ja bi morala za njim hehe a bezveze mi pitat mamu il nekog kad dođe s posla da meni čisti nema smisla.

Bubica1
    08. Listopad 2020. 13:37

Girl1234, odlično, čestitam, sad samo uživaj u svojoj bebici! 
    Što se tiče čišćenja, ja isto radim sve sama, osim usisavanja i nekog većeg ribanja. Ne opterećujem se s tim, počistim koliko treba i sve polako, nekad i rastegnem to na par dana, ne želim se previše opteretiti. Bitno da je bebica OK, a sad dal' se blista ili ne, apsolutno mi je svejedno. Kome smeta, neka čisti.  Moj dragi ionako nema neke velike zahtjeve, njemu je uvijek sve čisto pa se onda ni ja ne zamaram previše.

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

bebolinka
    08. Listopad 2020. 13:43

Girl1234

Cure da javim, dosli su rezultati kombiniranog, sve u redu 😊

Supeeerr 🥰🥰

Petra982
    08. Listopad 2020. 13:52

Veselim se svim lijepim vijestima!

BAJOMA
    08. Listopad 2020. 15:11

Evo da se i ja malo javim jutros zvala citogenski da vidim jesu li FISH nalazi gotovi , kad ono čorak , uglavnom ne mogu nista saznati prije sljedeceg tjedna .
    Inace kad sam ja zvala citogenski pri misec dana oni su mi rekli za tu fish analizu koja bude u 3 dana gotova..
    I sad opet cekanje 

Ruska1986
    08. Listopad 2020. 15:43

zrnodrece

Evo da se i ja malo javim jutros zvala citogenski da vidim jesu li FISH nalazi gotovi , kad ono čorak , uglavnom ne mogu nista saznati prije sljedeceg tjedna .
    Inace kad sam ja zvala citogenski pri misec dana oni su mi rekli za tu fish analizu koja bude u 3 dana gotova..
    I sad opet cekanje

A joooj, bas koma... 🙆‍♀️🙆‍♀️ a vrijeme ti stoji, sigurno....

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• MissGraz
    08. Listopad 2020. 16:27

zabica

MissGraz

Lonmi

MissGraz

bebolinka

MissGraz

Je li se nekome desi da bebu osjeca jedan dan skoro stalno, onda sutra nista??

Meni ne, ja svaki dan osjetim i to uvijek negdje oko 11 ujutro, 5 popodne i onda navečer kad legnem 😀 nekako uvijek u isto vrijeme krene paradirat, al navečer kad počne sa jedne na drugu stranu pa mi se napne trbuh ko planina 🤣

Mene je jucer jako bolio trbuh. Doduse ne dolje di bu trebala bit beba, nego nekako nekakvi grcevi po cijelom trbuhu i ledjima. Znala sam to i ranije osjecati. Ali evo ne osjecam bebu od jucer ujuto, pa me pomalo hvata panika. Ali valjda bude sve ok.

U kojem ste tjednu? Ako vas jako muci nazovite samo ginekologa pa mu recite za bolove i trenutno stanje, ako otiđete na pregled umiriti ćete se, a ja vjerujem da je sve super 😊

Sad sam 18tj. Jucer sam ju fino osjetila ujutro, ali od tada nista. Nemam vise ni bolova. A ni nikakvih sumnjivih iscjedaka nisam nikad imala. Pokusat cu se malo umiriti, pa ako se stvarno ne javi nikako, ipak cu ga nazvati. Cisto da sam mirna.

Ajoj MissGraz, pa valjda spava… ne znam meni se neki dan isto tako ucinilo pa sam malo drmuskala navecer trbuh, ali nije bilo reakcije-znam kako ti je-a eto sutradan opet sve ok.
    Meni recimo odmah odreagira kretanjem ako nesto slatko pojedem-kompot, voce ili malo cokolade pa isprobaj-mozda upali..

Pojela sladoled, javila se, kratko ali dovoljno da se umirim 😇🧡 ne bih panicarila da me jucer nije tako bolio trbuh i ledja. Mada, kazem, to me znalo i ranije boliti, gin kaze da si to beba stvara mjesta. Uh, sad je lakse 

Lonmi
    08. Listopad 2020. 17:09

MissGraz

zabica

MissGraz

Lonmi

MissGraz

bebolinka

MissGraz

Meni ne, ja svaki dan osjetim i to uvijek negdje oko 11 ujutro, 5 popodne i onda navečer kad legnem 😀 nekako uvijek u isto vrijeme krene paradirat, al navečer kad počne sa jedne na drugu stranu pa mi se napne trbuh ko planina 🤣

Mene je jucer jako bolio trbuh. Doduse ne dolje di bu trebala bit beba, nego nekako nekakvi grcevi po cijelom trbuhu i ledjima. Znala sam to i ranije osjecati. Ali evo ne osjecam bebu od jucer ujuto, pa me pomalo hvata panika. Ali valjda bude sve ok.

U kojem ste tjednu? Ako vas jako muci nazovite samo ginekologa pa mu recite za bolove i trenutno stanje, ako otiđete na pregled umiriti ćete se, a ja vjerujem da je sve super 😊

Sad sam 18tj. Jucer sam ju fino osjetila ujutro, ali od tada nista. Nemam vise ni bolova. A ni nikakvih sumnjivih iscjedaka nisam nikad imala. Pokusat cu se malo umiriti, pa ako se stvarno ne javi nikako, ipak cu ga nazvati. Cisto da sam mirna.

Ajoj MissGraz, pa valjda spava… ne znam meni se neki dan isto tako ucinilo pa sam malo drmuskala navecer trbuh, ali nije bilo reakcije-znam kako ti je-a eto sutradan opet sve ok.
    Meni recimo odmah odreagira kretanjem ako nesto slatko pojedem-kompot, voce ili malo cokolade pa isprobaj-mozda upali..

Pojela sladoled, javila se, kratko ali dovoljno da se umirim 😇🧡 ne bih panicarila da me jucer nije tako bolio trbuh i ledja. Mada, kazem, to me znalo i ranije boliti, gin kaze da si to beba stvara mjesta. Uh, sad je lakse

Suuuper, glavno da je sve u redu, imas mirnu bebicu 😊❤️

zabica
    08. Listopad 2020. 17:58

MissGraz

zabica

MissGraz

Lonmi

MissGraz

bebolinka

MissGraz

Bravo-vidis da je sve ok🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.