Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica
    07. Listopad 2020. 17:55

O roditeljskoj naknadi se radi (nakon prvih 6 mj)

• MissGraz
    07. Listopad 2020. 18:07

Eee pa da Zabica, znam da se nesto mijenjalo, ali nisam bila sigurna sto. Mislila sam da zapravo cijelu godinu primas osnovicu. Ali da, da, u odnosu na prije nije lose svakako! 

zabica
    07. Listopad 2020. 18:24

MissGraz, uopce nije lose, pogotovo curkama kojima je trece ili vise, dijete jer onda to sveukupno porodiljni traje 3 g

zabica
    07. Listopad 2020. 18:26

Ja sam sa prvim i drugim umjesto svoje place od 8300 kn drugih 6 mj primala samo 2660kn-sramota.
    Ovo je vec puno pravednije, sto je, je

• MissGraz
    07. Listopad 2020. 18:37

Ma da znam po svojim kolegicama da je prije bilo jako malo, uglavnom su se sve vracale na posao nakon 6mj ako su imale gdje s bebom. Uzas. Ajde bar nam sad malo "poticu" natalitet. 🙂

laora.
    07. Listopad 2020. 19:03

Ruska1986

Ja se potajno nadam da cu prekinuti niz sa jednim deckicem 🤗🤗🤗 naravno, bitno da je zivo, zdravo, da sve dobro sutra prodje i spol uopce nije bitan, al ja bas imam neki filing da je decko 🙂

Pa normalno da imaš pravo željeti neki spol. To ne znači da ćeš manje voljeti bebu ako bude spola koji nisi priželjkivala 😁
    Ja se besramno nadam curki jer dečka već imam. A želim oba spola i ne želim više djece nakon ovog 😂
    A ako bude dečko, voljeti ću ga kao da curku nikad nisam ni poželjela 😊

Emmie
    07. Listopad 2020. 19:24

Čestitam svima! Ajme koliko curica je samo na putu! Divno🌸🌸🌸🌸

MareiKate
    07. Listopad 2020. 19:51

bebolinka

Hvalaaa curkeee ❤️❤️❤️

Sto se tiče komplikacija ja sam primala naknadu mj i po dana i prekinula, duga priča ugl zbog staza. I sad na kraju desetog ću opet otvoriti, i šta onda ću dobivati na porodiljnom koju naknadu? Minimalac?

Koliko si radila (ćeš raditi) između prekida i ponovnog otvaranja? 

MareiKate
    07. Listopad 2020. 19:53

zabica

5.654 kn od travnja ove godine povisena porodiljna naknada nakon prvih 6 mj, za one koji su imali toliku ili vecu placu, toliko ce imati.

Ideš pa ovo je milina, još prije malo više od godine je bilo 3.900 max za roditeljski 😁

Lunica
    07. Listopad 2020. 19:58

Evo cure ja tek SAD ušla na forum
    Čestitke na urednim pregledima i na curama 🩰
    Ja sam prošle g bila na zimskim i prednjačili su dečki ,ovdje ce možda cure biti u vodstvu☺☺
    Ja sam.primjetila kad sam umornija da su mi i jače mučnine...danas sam bas koma..muka muka...uh

Sretno cure sutra🥳

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.