Eee pa da Zabica, znam da se nesto mijenjalo, ali nisam bila sigurna sto. Mislila sam da zapravo cijelu godinu primas osnovicu. Ali da, da, u odnosu na prije nije lose svakako!
MissGraz, uopce nije lose, pogotovo curkama kojima je trece ili vise, dijete jer onda to sveukupno porodiljni traje 3 g
Ja sam sa prvim i drugim umjesto svoje place od 8300 kn drugih 6 mj primala samo 2660kn-sramota.
Ovo je vec puno pravednije, sto je, je
Ma da znam po svojim kolegicama da je prije bilo jako malo, uglavnom su se sve vracale na posao nakon 6mj ako su imale gdje s bebom. Uzas. Ajde bar nam sad malo "poticu" natalitet. 🙂
Ja se potajno nadam da cu prekinuti niz sa jednim deckicem 🤗🤗🤗 naravno, bitno da je zivo, zdravo, da sve dobro sutra prodje i spol uopce nije bitan, al ja bas imam neki filing da je decko 🙂
Pa normalno da imaš pravo željeti neki spol. To ne znači da ćeš manje voljeti bebu ako bude spola koji nisi priželjkivala 😁
Ja se besramno nadam curki jer dečka već imam. A želim oba spola i ne želim više djece nakon ovog 😂
A ako bude dečko, voljeti ću ga kao da curku nikad nisam ni poželjela 😊
Hvalaaa curkeee ❤️❤️❤️
…
Sto se tiče komplikacija ja sam primala naknadu mj i po dana i prekinula, duga priča ugl zbog staza. I sad na kraju desetog ću opet otvoriti, i šta onda ću dobivati na porodiljnom koju naknadu? Minimalac?
Koliko si radila (ćeš raditi) između prekida i ponovnog otvaranja?
5.654 kn od travnja ove godine povisena porodiljna naknada nakon prvih 6 mj, za one koji su imali toliku ili vecu placu, toliko ce imati.
Ideš pa ovo je milina, još prije malo više od godine je bilo 3.900 max za roditeljski 😁
Evo cure ja tek SAD ušla na forum
Čestitke na urednim pregledima i na curama 🩰
Ja sam prošle g bila na zimskim i prednjačili su dečki ,ovdje ce možda cure biti u vodstvu☺☺
Ja sam.primjetila kad sam umornija da su mi i jače mučnine...danas sam bas koma..muka muka...uh
Sretno cure sutra🥳
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji