Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deny
    07. Listopad 2020. 12:28

Dobar dan svima 🥰
    Imam jedno pitanje. 7+2tt smo, ali me brine što nemam više nikakve simptome... na početku (po čemu sam i posumnjala da sam t, imala sam užaaasno bolne grudi) i boluckanje u donjen dijelu stomaka, ali sad ništa... na kontrolu idem tek sljedeci tjedan. Jako me strah, prva je trudnoca i haman godinu smo čekali +.. da napomenem da uoće od početka nisam imala mućnine, krvarenja i sl. 

J3ll3na
    07. Listopad 2020. 12:35

Deny, ne mora značiti da nešto nije u redu. Ja u prvoj trudnoći isto nisam imala nikakve simptome osim bolnih grudi i na početku malo boluckanje u trbuhu koje je odmah prestalo. I tako cijelu trudnoću ništa... Nemoj brinuti, sve je ok 

Ines
    07. Listopad 2020. 12:49

Pozdrav zene moje, cestitke na super urednim pregledima i sretno svima koje tek idu 🥰🥰 cestitke svim novim trudnicama i dobro nam dosle 😘
    Stres - naravno da ima perioda kad sam koma kad mi se samo lezi i ne komunicira ni sa kim, medutim vise je onih dana u kojima sam super. Na mene je za sad trudnoca itekako pozitivno razdoblje u zivotu, unatoc koroni, pozaru svekrove kuce koje je usput bilo jakooo stresno i bili smo na rubu ali doslovno. Sve sam to gledala s one strane da ce i to proci i da ce sve biti okej. Mi zivimo sa svekrvom i u potrazi smo za kucom vec neko vrijeme, ali ne zelimo se zaletit pa uzet nesto tek toliko pa onda renovirat godinu-dvije..pogotovo mi se u ovom periodu ne seli nigdje a i nije da nam je sila. Svekrva ce mi dobro doci kao pomoc u pocetku, posto mama mi nije bas nadohvat ruke jer smo 37km udaljeni od mojih, a i ona njeguje mog tatu koji je 100% invalid pa nemam bas koristi od nje, niti bi zenu sad zamarala da mi dolazi 37km i jos razmislja kako ce s njim itd., hvala Bogu imamo dobar odnos sa svekrvom pa nemam kamo zurit. A imamo viziju sto nam je bitno kod kupnje kuce pa za sad ce to jos malo pricekati, taman da se jos koja parica skupi, bebica malo poraste i mozemo u nove pothvate 💪💪 svakako sretno svima vama koje renovirate, selite i sve ostalo treba imati snage za sve to pogotovo sada. 
    Ali pored svega cuvajte se, netko je pisao da nosi teske stvari itd. ja osobno ne bih, ako muzu ne smeta ne smeta ni meni, ja sam takva, jer zene nece vas nitko pazit ako se same ne pazite. A da je vrijedno vaseg i bebinog zdravlja zaista nije. Posao ce cekati i danas i sutra i za 5- 10 dana, a vase vam zdravlje nece nitko vratiti kada se istegnete ili  ne daj Boze nesto gore. Zato cuvajte se, sjecam se tih rijeci bivse sefice kao dan danas, sam se cuvaj i drugi ce te cuvati. U svakom slucaju drzite se i polako, sa sto manje stresa 💪
    Kako ovo kisovito vrijeme utjece na vas? Nije da volim kisu, ali mi ni ne smeta..medutim danas sam posebno sretna i u dobrom moodu sto pada kisa 😁🤔 jesam jedina ili nas ima jos? 

Nea 💗

Ninnach
    07. Listopad 2020. 12:53

MareiKate, nismo odustali od vrtića... Išao 2 tjedna i evo zavr#io s tempersturom i navodno upala uha... Uglavnom, fobio antibiotik pa mu je bolje ali vijeli tjedan će biti doma radi tog. A taman se počeo uhodavati, ma užas sve skupa s tim vrtićem. Hvala ti što pitaš! I jako mi je žao što su ti se sve one ružne stvari dogodile, neka ubuduće sve bude bolje. 🍀🍀😘

Bubica1
    07. Listopad 2020. 13:07

J3ll3na, super za pregled i što je sve u redu! 😊 Kad ti je idući uzv? 
    Danas samo lijepe vijesti, još čekamo Bebolinku! 😊
    Deny, slažem se s J3ll3nom, ne sekiraj se zbog manjka simptoma. Ni ja ih nisam imala, niti sad niti na samom početku trudnoće. Smatraj se sretnicom jer nemaš mučnina i ostalih trudničkih tegoba. 😉 Uživaj i probaj što manje brinuti.
    Ines, ja baš ne volim kišu, ali kako se kaže, ništa mi neće ovi dan pokvarit. 😁 

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

zabica
    07. Listopad 2020. 13:21

Ines i Bubica-kisa i nista mi nece ovi dan pokvarit
    Tocno to... meni je danas isto kisa bas nekako super, onako pozitivno-romanticno raspolozenje i svidja mi se...
    Obozavam jesen i zimu-dolcevite, cizmice, najlonke s uzorcima i marame oko vrata, salove i kape-ja sam taj tip

bebolinka
    07. Listopad 2020. 14:12

Cureeeeee, beba je supeeeeerrrrrr 😍😍😍😍
    I curica jeeeeeeeee 💖💖💖💖💖💖💖 PRESRETNA SAMMMMMMMM!!! 
    ...
    Odmah da vam kažem znaci lažu one spike ako vam se jede slano da je muško jer ja sam samo slano ubijala, i ako je nisko da je muško isto mit jer je meni nisko jako, i da kradu mami ljepotu isto mit nisam imala ni jedan problem s ničim 😁😁

Ines
    07. Listopad 2020. 14:16

bebolinka

Cureeeeee, beba je supeeeeerrrrrr 😍😍😍😍
    I curica jeeeeeeeee 💖💖💖💖💖💖💖 PRESRETNA SAMMMMMMMM!!!

Odmah da vam kažem znaci lažu one spike ako vam se jede slano da je muško jer ja sam samo slano ubijala, i ako je nisko da je muško isto mit jer je meni nisko jako, i da kradu mami ljepotu isto mit nisam imala ni jedan problem s ničim 😁😁

Ajmeee tako mi je drago zbog tebe i cestitam ti od srcaa 💜💜💜 hehe kod mene je isto kao i kod tebe samo sto se meni uopce ne jede slano, ja tamanim samo po slatkom i kiselom..mada mi je rekla prosli puta da je cura, cekamo ponedjeljak da potvrdimo 💪😘

Nea 💗

laora.
    07. Listopad 2020. 14:22

Hvala cure!

zabica i ja sam fan jeseni i zime. I nakon ljeta mi baš pašu ove kiše.
    bebolinka čestitam na curici!!

Bubica1
    07. Listopad 2020. 14:32

Odlično, Bebolinka, još jedna divna vijest, čestitam na curici! 😊❤️ Slažem se s tobom da su sve to mitovi, i ja nosim curicu pa isto nemam nijedan prištić, samo tamanim slatko i kiselo kao i Ines. Svaka je žena drugačija i svaka trudnoća posebna pa su to po meni sve bezvezarije. 😄

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.