Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eri
    07. Listopad 2020. 08:52

Erika33

Znate kaj sam si kupila, onaj baby watcher, za slušanje otkucaja srca bebi. Nemojte me ubit🙈, morala sam zbog psihe. Kad rodim, prodat ću ga. Danas sam slušala srce, odmah sam mirnija.

Imam i ja, posudila ga. Poslusam srceko na par sekundi svaki drugi dan i mirnija sam 😅😁

laora.
    07. Listopad 2020. 09:09

Pozdrav cure! :D
    Polako čitam od početka teme pa ću vas, nadam se, uhvatiti. Uglavnom, ja sam sada trudna 7+5. Termin bi mi trebao biti 21.5. Ovo mi je druga trudnoća. Još nisam bila na pregledu. Živim na otoku i ovdje je jedina ginekologica ofrlja. Kod nje sam naručena sljedeći tjedan, a sljedeći tjedan imam i pregled kod privatnika u Rijeci kod kojega ću ujedino i voditi trudnoću.
    Trenutno trpim velike mučnine koje s prvim nisam niti u pola.
    Sretno svim curama koje danas imaju pregled :)

• Tea2807
    07. Listopad 2020. 09:28

Jutro svima. Nikako docekat pregled, strah me svega s obzirom na ishod prosle trudnoce. U ovoj nemam nikakvih simptoma osim umora, znam da je to kao odlicno, al me ipak brine da mozda nesto nije u redu. U prosloj imala uzasne mucnine i povracanje od 5-11tt. Sad mi se stalno spava i jednu gumeni bomboni 😂
    Sretno svima koji imaju preglede 😁

Ruska1986
    07. Listopad 2020. 09:44

Sretno na pregledima danas!!! 🙏

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Petra982
    07. Listopad 2020. 09:57

Jutro svima! Panorama obavljena, sad se čekaju rezultati. Obzirom na jučerašnji razvoj događaja, moguć lažno pozitivan rezultat zbog odumrlog ploda. Da mi je to rečeno prije vađenja krvi možda bih bila odustala od svega jer ovo nema smisla, prevelik iznos za ništa! Pričekat ću rezultate pa ću biti pametnija.  Mantram pozitivno za sve vas. 

Hedwiga
    07. Listopad 2020. 09:59

Sretno svima na pregledima danas!
    Ja sutra imam pregled i sva sam nervozna. Nisam išla ni ja ni na kakve testove. Imam baby watcher, spašavao me dok ga nisam osjetila, a i sad poslušam malo kad mi se učini nešto mirniji taj dan. Sad sam skužila da dosta mlati i unutra, a ne samo prema van, baš osjetim kako mi se igra s organima  ali sad je i na van toliko jak da ga redovno osjete muž i sin.
    MareiKate- u šoku sam pročitala što ti se sve izdogađalo, nadam se da je konačno mirnije vrijeme pred tobom. Napad na muža i dijete, grozno...
    Petra982- žao mi je zbog gubitka jedne bebe, nek druga samo raste i dalje i nek bude sve u redu.
    Bajo- kako si danas?

Girl1234
    07. Listopad 2020. 10:00

Meni su rezultati kombiniranog gotovi za 10 dana. Na uzvu beba izgleda super, nuhalni dobar, cak je i veca za 3 dana, tako da smo danas 13+2. Okrenula se bocno pa nismo mogli ni nagađati spol 😂

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Emmie
    07. Listopad 2020. 10:01

Sretno svima danas na pregledima! 

blossom
    07. Listopad 2020. 10:22

Dobro jutro cure  ...........vrijeme je idealno za spavanje 
    Miki hvala ti...vitamini su tu i poneka vocka...samo neka beba uzima šta treba i raste
    Uff MareiKate stvarno stresno  bebica je sigurno dobro i nadam se da će tvoja curica brzo zaboraviti nemili događaj <=I=>
    A što se radova tiče uvjerila sam se i sama da troškovi, kad i računaš moglo bi biti skuplje, ispadne dosta skuplje....
    Drago mi je da su se mučnine smanjila, sretno na pregledu i javi se...
    Naravno sretno i drugim curama koje danas imaju pregled 

Lonmi
    07. Listopad 2020. 10:40

Dobro jutro i sretno svima na pregledima 🙃
    Cure kako se nosite s stresom kroz trudnoću, ja sam stalno nervozna s grčem u želucu, a potrebno mi je samo da me netko krivo pogleda već planem, pripisujem to trenutnom sređivanju kuće, majstorima i naravno hormonima. Krenuli smo u renovaciju i stalno nešto ide krivo te sam okružena histeriziranjem što jako loše utječe na mene. Znam da bi se trebala smiriti, ali nije to lako, a užasno me strah za bebicu 😩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.