Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Listopad 2020. 11:07

laora.

Pozdrav cure! :D
    Polako čitam od početka teme pa ću vas, nadam se, uhvatiti. Uglavnom, ja sam sada trudna 7+5. Termin bi mi trebao biti 21.5. Ovo mi je druga trudnoća. Još nisam bila na pregledu. Živim na otoku i ovdje je jedina ginekologica ofrlja. Kod nje sam naručena sljedeći tjedan, a sljedeći tjedan imam i pregled kod privatnika u Rijeci kod kojega ću ujedino i voditi trudnoću.
    Trenutno trpim velike mučnine koje s prvim nisam niti u pola.
    Sretno svim curama koje danas imaju pregled :)

Ajmee imamo termin na isti dan🙈🙈 jucer mi je ginekologica izracunala 21.5🥰🥰😍😍😍

MareiKate
    07. Listopad 2020. 11:08

Lonmi

Dobro jutro i sretno svima na pregledima 🙃
    Cure kako se nosite s stresom kroz trudnoću, ja sam stalno nervozna s grčem u želucu, a potrebno mi je samo da me netko krivo pogleda već planem, pripisujem to trenutnom sređivanju kuće, majstorima i naravno hormonima. Krenuli smo u renovaciju i stalno nešto ide krivo te sam okružena histeriziranjem što jako loše utječe na mene. Znam da bi se trebala smiriti, ali nije to lako, a užasno me strah za bebicu 😩

Evo ti primjer iz prve ruke, jučer sam pisala što mi se sve događa. Stres svaki dan zbog gradilišta, i još mm, koji je sklon dramatiziranju, mi žene valjda bolje podnosimo stres i te obaveze pa me on dodatno nervira... A i ja njega, on kaže da sam ja precool. Nisam, stresiram se i ja, ali ne dramatiziram, tražim rješenje za problem i ne polemiziram zašto i kako je nastao problem...
    Ugl o trudnoći uopće ne mislim, ne pazim, nosim teške stvari, trčim okolo, nerviram se i loše se hranim. Bila jutros na pregledu - beba je kao zmaj ❤️ kaže doktorica sve super!
    Držite se sve koje ste u radovima, proći će nam i to pa ćemo valjda sa bebačima uživati u neprospavanim noćima u lijepim kućama/stanovima...
    Blossom da iako računaš bit će skuplje, opet bude više nego što si se u najgorem scenariju nadao.
    Ninach jesi odustala od vrtića kad kažeš da ste doma cijeli dan sami?
    Sretno svima koje čekate pregled, najbolje mi je kad odmah ujutro odradim dok se ni ne razbudim, ne stignem se ni stresirat zbog čekanja 😁

laora.
    07. Listopad 2020. 11:27

Lussi

laora.

Pozdrav cure! :D
    Polako čitam od početka teme pa ću vas, nadam se, uhvatiti. Uglavnom, ja sam sada trudna 7+5. Termin bi mi trebao biti 21.5. Ovo mi je druga trudnoća. Još nisam bila na pregledu. Živim na otoku i ovdje je jedina ginekologica ofrlja. Kod nje sam naručena sljedeći tjedan, a sljedeći tjedan imam i pregled kod privatnika u Rijeci kod kojega ću ujedino i voditi trudnoću.
    Trenutno trpim velike mučnine koje s prvim nisam niti u pola.
    Sretno svim curama koje danas imaju pregled :)

Ajmee imamo termin na isti dan🙈🙈 jucer mi je ginekologica izracunala 21.5🥰🥰😍😍😍

Ajme baš mi je drago
    To ti je prva trudnoća?
    Ja jedva čekam taj prvi pregled da mi kaže da je sve ok i da mogu odahnuti :D

Bubica1
    07. Listopad 2020. 11:29

Drage moje cure, evo i mene s pregleda. Kaze dr. sve super, curica lijepo raste i živahna je, srčeko kuca ❤️😊 Jako sam sretna i konačno smirena. Nikako nisam spavala koliko sam bila uzbuđena, u 6 ujutro već pila kavicu. Bitno da je sve OK i neka i dalje tako bude. 😍 Idući pregled 03.11.
    Laora, dobrodošla! 
    Girl1234 i MareiKate, baš mi je drago da je sve u redu i s vašim bebicama, možemo sad lijepo uživati. ☺️
    Hvala svim curama na podršci, divne ste! 😊❤️

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Lonmi
    07. Listopad 2020. 11:40

Pa ja se nekako isto nadam da ta neka normalna količina stresa ne utječe, valjda i taj sam strah i nervoza oko toga koliko okolina utječe na nas radi neku dodatnu vrstu stresa. Ne možemo si pomoći jer su tu vanjski utjecaji, ljudi oko nas, hormoni... Krenuli smo s radovima prije + na testu i čeka nas još puno toga, ali muž radi po cijele dane pa je dosta veliki teret toga na meni uz pomoć mojeg tate koji isto voli histerizirati pa neke situacije budu još gore nego i trebaju biti 😃. Neka bude sve ok i super da uživamo s bebicama u lijepim kućicama 😊❤️

Lonmi
    07. Listopad 2020. 11:57

Bubica1

Drage moje cure, evo i mene s pregleda. Kaze dr. sve super, curica lijepo raste i živahna je, srčeko kuca ❤️😊 Jako sam sretna i konačno smirena. Nikako nisam spavala koliko sam bila uzbuđena, u 6 ujutro već pila kavicu. Bitno da je sve OK i neka i dalje tako bude. 😍 Idući pregled 03.11.
    Laora, dobrodošla!
    Girl1234 i MareiKate, baš mi je drago da je sve u redu i s vašim bebicama, možemo sad lijepo uživati. ☺️
    Hvala svim curama na podršci, divne ste! 😊❤️

I ja imam pregled 3.11. Tko će ga dočekatiiiii 😃❤️

bebolinka
    07. Listopad 2020. 12:02

Cureee ja upravo krećem prema bolnici i toliko sam Uzbuđena da nisam mogla jest i evo trbuh me boli hahahah 🤣 mi žene 
    ..
    MareiKate i kod mene tako stalno neki stres oko kupnje i renoviranja stana 🙄 
    I neznam da li ste skužile ali bas puno nas renovira, seli se, sve nešto oko kuće hahaha bas nas zapalo 😁

bebolinka
    07. Listopad 2020. 12:03

Ponijela sam šaku bombona da pojedem prije nego uđem da počne mrdat da vidim dali je curica ili dečko 🤣🤣🤣

Lonmi
    07. Listopad 2020. 12:13

bebolinka

Ponijela sam šaku bombona da pojedem prije nego uđem da počne mrdat da vidim dali je curica ili dečko 🤣🤣🤣

Sretno i nek se vidi 😃🙃

J3ll3na
    07. Listopad 2020. 12:17

Super za sve danasnje preglede, samo lijepe vijesti 🤗 Ja isto jutros bila, bebica se super razvija, cak je i veca za jedan dan po uzv, mjere sve odg (4cm i 10+5). Dala mi uputnice za kombinirani probir, tak da idem sljedeci tjedan. Kaze dr zdrava trudnoca i sve super, nek se ne sekiram i nek iskoristim libido koji imaju trudnice 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.