Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miki94
    18. Rujan 2020. 17:09

bebolinka

Curke nisam vam javila jer sam zadnjih dana na 500 strana, ugl već par dana osjećam bebuuuuu 😬 i to bas dosta
    Jučer sam ful osjetila bas me tutnula u ruku jako garant se okrenula bila 😍

Mnogo slatkoo😊🤩🥰 I ja svoju pomalo osjecam, doduse cijeli dan sam u obavezama, tek navece kad legnem, primirim se, onda osjetim tacno kao sto su cure rekle, kao neke leptirice, nesto me zagolica. I otkako sam osjetila prvi puta, jedva cekam svaku narednu noc da legnem i da mi se ponovo javi. Bas je lijep osjecaj, neopisivo lijep😊

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Emmie
    18. Rujan 2020. 19:57

Ines hvala ti 🥰
    Ninnach, najvažnije je da je test uspio, i da je sve u redu. Super za privatni ultrazvuk, sad će to! 
    Moj je tek za mjesec dana. Idem opet sama, mužu nije dozvoljeno.

• avama
    18. Rujan 2020. 20:08

Ej cure kako je tesko  cekati  utorak i novi uzv, da vidimo sta ce biti s nuhalnim naborom. Uzasno me strah, jedva sam dosla do tog plusa i sad ovo. Strah me da cu opet izgubiti bebicu. Nemam vise snage, nakon gubitka prvog andjela s 2 god (leukemija), pa prosle god spontani i sad ovo. Sreca nikako da pokuca na nasa vrata.

• Bebanomoje
    18. Rujan 2020. 21:29

avama

Ej cure kako je tesko cekati utorak i novi uzv, da vidimo sta ce biti s nuhalnim naborom. Uzasno me strah, jedva sam dosla do tog plusa i sad ovo. Strah me da cu opet izgubiti bebicu. Nemam vise snage, nakon gubitka prvog andjela s 2 god (leukemija), pa prosle god spontani i sad ovo. Sreca nikako da pokuca na nasa vrata.

Uzasno mi je zao zbog trenutne situacije, ali sad kad si napisala sta si sve prosla, mogu ti reci da se ja tebi divim. Sigurno je sve to bilo tesko i znam da ti sada  treba dobra vijest da se imas cemu radovati. Samo vjeruj da ce biti sve dobro, sve smo uvjerene da su prerano izmjerili nuhalni, molim te budi optimisticna, tvojoj bebici treba da si ti smirena ☺️ i vjerujem da ti dani sada sporo prolaze, probaj se necim zaokupiti, odi negdje sa dragim, pricajte o bilo cemu da skrenete misli. Drzi se, vjerujem da ce sve biti dobro ❤️

• ružica
    18. Rujan 2020. 22:49

Avama, molim za tebe🙏.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Emmie
    18. Rujan 2020. 23:15

Avama mislimo na tebe i nadamo se najboljem. Vjerujem da nije lako dočekati slijedeći pregled, ali nadam se da će se taj pregled završiti za osmjehom na licu i velikim olakšanjem. 🌷

Miki94
    18. Rujan 2020. 23:18

Avama, takodjer ti se divim, jaka si zena i zasluzujes da te ova sada trudnoca usreci i da tvoja bebica bude dobro. Nadam se da ce sve biti u redu, razmisljaj o lijepim stvarima koliko god mozes, tvoja negativna energija ce itekako ostaviti odraz na tvoj organizam. Molimo za tebe, i nadamo se da ce u 12om tjednu, kada se i treba mjeriti, nuhalni nabor biti bas onakav kakav treba. 😊

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Girl1234
    18. Rujan 2020. 23:38

Avama.. Samo znaj da smo sve uz tebe ❤️

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Ninnach
    19. Rujan 2020. 05:27

bebolinka

Curke nisam vam javila jer sam zadnjih dana na 500 strana, ugl već par dana osjećam bebuuuuu 😬 i to bas dosta
    Jučer sam ful osjetila bas me tutnula u ruku jako garant se okrenula bila 😍

Jako lijepe vijesti... ❤️

• baMAMA
    19. Rujan 2020. 06:21

Cure koje ste na Utrogestanu, jeste li primijetile nekakav neobican zuckasto-smedji iscjedak? Nisam sigurna jeli to do Utrica ili se prazni jedan mali hematom koji je bio prisutan na proslom pregledu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.