Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissGraz
    19. Rujan 2020. 11:58

ElmaM

Cure, ima li koja od vas problem s tugom, ja sam stalno nekako tuzna i samo bih plakala, bas osjecam neku prazninu u prsima, ne znam jel to zbog zabrinutosti od prosle trudnoce koja je zavrsila pobacajem il su hormoni, nemam pojma, vec sam luda i razmisljam da posjetim psihologa, zbunjena sam skroz😩😩

Draga Elma, ja sam se na pocetku borila s tim, u prvom tromjesecju. Pa i sada imam poneki los dan, ali puno manje. Mislim da je to kod mene bilo sve zbog mucnina, niskog tlaka, vrtoglavice... generalno sam se osjecala jako lose u onom sto sam jako zeljela, pa je onda to kod mene izazivalo nekakvu depresiju. Mislim da se o tome jako malo generalno govori i pise, jer se mi zene bojimo rec da se tako osjecamo bas onda kad bi trebale bit najsretnije na svijetu. Takodjer sam razmisljala o psihologu, ali onda su mi podrska bile moje prijateljice koje su mi iskreno rekle da je ok osjecati se tako i da nisam jedina, da su se i one slicno osjecale, neke cak i gore. Najvaznije je imati s kim o tome iskreno popricati. Tako da... drzi se, sve je to normalno i proci ce 🧡 
    Mijenja nam se tijelo, hormoni divljaju, bojimo se za bebu... odjednom nismo bas svoje u svome tijelu. Zato nam je valjda svaki osjecaj dozvoljen i ne trebamo ga se plasiti, nego samo gurati dalje i sve ce to bit ok. 

Miki94
    19. Rujan 2020. 13:21

ElmaM

Cure, ima li koja od vas problem s tugom, ja sam stalno nekako tuzna i samo bih plakala, bas osjecam neku prazninu u prsima, ne znam jel to zbog zabrinutosti od prosle trudnoce koja je zavrsila pobacajem il su hormoni, nemam pojma, vec sam luda i razmisljam da posjetim psihologa, zbunjena sam skroz😩😩

Elma, kao sto kaze MissGraz, i ja sam se isto tako osjecala, vazda nesto tuzna, nekako neispunjena, lako me oneraspolozi sve, obicno sama voljela biti sama u sobi, i tako beze lezati, ili sama sebi pronadjem film i gledam, samo da nisam ni u cijoj blizimi ,u  sustini mnogo stvari mi je smetalo. Onda s muzem krenem pricati neke price sve u negativnom kontekstu, pa me on tjesio da ne budem tako negativna. Sanjala uzasne snove, sve mi se pocelo ispoljavati i kroz san. I onda kad budem bolja, razmisljam kako se lose osjecam u periodu kad treba da budem sretna, da uzivam u tom blagoslovljenom stanju, ali jednostavno nisam mogla uticati na sve to. Navecer sam cak nekada znala leci i zaplakati, iz cista mira. I trajalo je to nekiko vremena. Kad bih znala pretjerano nasekirati se, stomak bi me zabolio, onda sam rekla sebi da ne trebam biti tolika budala i da mogu nastetiti i sebi u djetetu, i tek onda ne bih sebi nikad oprostila, jos kad bih vidjela da se neko susretne sa mnogo gorim problemima, prirodnim, a ja sebi stres sama stvaram i dovodim se u lose stanje. Sada se hvala Bogu ljepse osjecam, ne vodim rasprave ni sa muzem, nekako polako sve ide, i eto. Nadam se da ce do kraja biti lijepo 😊😊 Tako da, ne brini, proci ce to stanje i kod tebe, nekada kad pozelis izadji i sama i prosetaj, bilo sta, samo sto manje misli negativno. Vjerujem da ce uskoro i to proci, hormoni ce malo popustiti 🙃

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Sunflower! 🌻
    19. Rujan 2020. 13:52

Avama, zao mi je zbog stresa koji su ti prouzrocili ali ja isto ne razumijem sto je uvecano u tvom nalazu i zasto je doktorica to rekla?
    Stvarno mislim da razloga za brigu nemas, nuhalni dosta cesto bude uvecan i to na kraju ne mora nista znaciti, i meni je tako bilo u drugoj trudnoci i sad imam zdravog djecaka... a i sam doktor mi je tada kod mjerenja rekao da se nagledao nuhalnih debelo preko granice normalnog i na kraju se rodila zdrava djeca. A uz to, tvoj nuhalni je jednostavno prerano mjeren i to nije mjerodavan nalaz. Sretno i nadam se da ce sve biti u redu, zapravo vjerujem da hoce 😊

Lunica
    19. Rujan 2020. 15:30

Cure, smijem li se ubaciti kod vas 😃jutros imam pozitivan test ali po datumu termina još ce biti u proljeće 🌺

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• avama
    19. Rujan 2020. 16:11

Emmie

Avama, evo i mog nalaza. NT je isto kao NN i mjeri 1.8 mm
    https://ibb.co/StqgNwF

Ima mozda i slicica bebe kako izgleda taj nn?

• ružica
    19. Rujan 2020. 16:19

Lunica dobrodošla!😍
    Cure, ima par dana da sam počela piti prenatal Pre Mama.
    Dakle danas nesnošljivo bolovi u želucui mučnina kakvu nisam imala ni u prvom tromjesečju.
    Može li ta bol biti od prenatala? Ima li koja slično iskustvo?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Emmie
    19. Rujan 2020. 17:28

Avama
    https://ibb.co/n7bCFCK (11+4)
    https://ibb.co/qMTdcrr (12+2)

Beba je bila preaktivna, pa slike nisu baš najbolje, ali svakako se nadam da će pomoći🤷🏻‍♀️

• avama
    19. Rujan 2020. 20:26

Emmie

Avama
    https://ibb.co/n7bCFCK (11+4)
    https://ibb.co/qMTdcrr (12+2)

Beba je bila preaktivna, pa slike nisu baš najbolje, ali svakako se nadam da će pomoći🤷🏻‍♀️

Hvala, vidi se. Slicno je kod mene samo je beba manja.

Lunica
    19. Rujan 2020. 23:15

Ružice hvala na dobrodošlici😃 Sigurno ti smeta prenatal. Ja sam ga u prvoj trudnoći pila i smetalo mi je pa sam prestala. Evo sad šesta trudnoća i nisam nikad nista pila osim folne. Sve zdrave i uredne trudnoće 😃

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

20. Rujan 2020. 09:09

Rita88- napokon sam te pronasla! Drago mi je sto ste uspjeli 🥳🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.