Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emmie
    19. Rujan 2020. 06:47

avama

avama

Cure ja sam u soku, dosla s pregleda i bebica je kao 3cm, sve super ima rucice prstice, arce kuca, ali nuhalni nabor je 11.7 mm danas je 10 tjedana. Kao malo je povecan, ja sam uzasno osjecam i kao moram doci za tjedan dana. Pa cemo vidjeti, ako bude i dalje tako onda cu ici na biipsiju korionskih resica. Amniocenteza je kao prekasno.
    Onda sam zvala svog dr kod kojeg inace idem (na godisnjem je danas) pa mi je rekao da to nek zaboravim jer se to ne mjeri u 10tom tj.

Pise mi nn 0,18 cm

Avama, da li je nuhalni nabor kod bebe 11.7 mm ili 0.18 cm (1.8 mm)? 

• avama
    19. Rujan 2020. 08:16

Emmie

avama

avama

Cure ja sam u soku, dosla s pregleda i bebica je kao 3cm, sve super ima rucice prstice, arce kuca, ali nuhalni nabor je 11.7 mm danas je 10 tjedana. Kao malo je povecan, ja sam uzasno osjecam i kao moram doci za tjedan dana. Pa cemo vidjeti, ako bude i dalje tako onda cu ici na biipsiju korionskih resica. Amniocenteza je kao prekasno.
    Onda sam zvala svog dr kod kojeg inace idem (na godisnjem je danas) pa mi je rekao da to nek zaboravim jer se to ne mjeri u 10tom tj.

Pise mi nn 0,18 cm

Na slicici pise 0.18 cm(pa ja mislim da je to 1.8mm). Na nalazu pise 1.8 ali ne pise ni mm ni cm. Uglavnom dr je rekla da je malo povecan. 

Hvala cure na lijepim rijecima! 

• ertzui
    19. Rujan 2020. 08:17

baMama ja stavljam utrice samo po noci ali nemam takav iscjedak. Meni ih je dala za odrzavanje trudnoce, zbog biokemijske. Tako da mozda je kod tebe takav zbog hematoma.

[/ url

zabica
    19. Rujan 2020. 08:33

Dobro jutro curke, kako ste danas?
     Pijem mlijeko umjesto kavice..
    Vidim da su neke vrlo rano ustale, svaka vam cast, ja subotom ipak malo duze-do 7.
    Avama-jako si hrabra i mozes ti to izdrzati, samo polako dan po dan i nadamo se tako do dobrih vijesti..

• baMAMA
    19. Rujan 2020. 08:41

ertzui

baMama ja stavljam utrice samo po noci ali nemam takav iscjedak. Meni ih je dala za odrzavanje trudnoce, zbog biokemijske. Tako da mozda je kod tebe takav zbog hematoma.

I ja isto stavljam samo navecer. Kroz jutro se uglavnom  iscisti i bude bijelo na ulosku.. ali popodne zna nekad mi biti tako neki cudan iscjedak, pa sam mislila da li je to od vaginalete ostalo pa oksidiralo i promijenilo boju ili tako nesto ☺️

Pitat cu dr drugi tjedan na pregledu

Emmie
    19. Rujan 2020. 09:01

Avama, ovo cijelo vrijeme sam krivo shvatila da je NN bio 11.7 mm i nisam imala ništa pametno da kažem, samo sam se nadala najboljem.

Pronašla sam informacije da se nuhalni nabor mjeri od 11-13 tt, te da su vrijednosti do 3.0 (čak i do 3.5mm) normalne. 
    Nigdje, ali nigdje nisam pronašla da se NN mjeri od 10 tjedana trudnoće. Žao mi je što prolaziš kroz ovo bez veze i što su to skroz prerano mjerili. 

Fancy
    19. Rujan 2020. 09:27

avama

Emmie

avama

avama

Pise mi nn 0,18 cm

Na slicici pise 0.18 cm(pa ja mislim da je to 1.8mm). Na nalazu pise 1.8 ali ne pise ni mm ni cm. Uglavnom dr je rekla da je malo povecan.

Hvala cure na lijepim rijecima!

Ali to je ok nalaz, sve do 3 mm je ok. Ne razumijem u cemu je problem 🤔

Not that fensi, ekšli..

Emmie
    19. Rujan 2020. 09:30

Avama, evo i mog nalaza. NT je isto kao NN i mjeri 1.8 mm
    https://ibb.co/StqgNwF

• avama
    19. Rujan 2020. 10:23

Vidjela sam dase ne mjeri takorano. Zasto je doktorica rekla da je to povecano, al kao zna se povuci. Pa ne bi krivo pisalo na slicici 0.18 cm, a da je 11.8 mm. Rekla je i da idem na biopsiju korionskih resica da mi ona prrdlaze. Uzas

• ElmaM
    19. Rujan 2020. 11:24

Cure, ima li koja od vas problem s tugom, ja sam stalno nekako tuzna i samo bih plakala, bas osjecam neku prazninu u prsima, ne znam jel to zbog zabrinutosti od prosle trudnoce koja je zavrsila pobacajem il su hormoni, nemam pojma, vec sam luda i razmisljam da posjetim psihologa, zbunjena sam skroz😩😩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.