Pozdrav cure, samo da se javim, nova sam ovdje, saznala da sam trudna prije 2 tjedna, prvi pregled 13.07., ovo mi je prva trudnoca tako da sam sva zbunjena ☺ a pregled nikako docekat 🙃
Pozdrav cure, samo da se javim, nova sam ovdje, saznala da sam trudna prije 2 tjedna, prvi pregled 13.07., ovo mi je prva trudnoca tako da sam sva zbunjena ☺ a pregled nikako docekat 🙃
Dobrodosla 🙂
Dobrodosla 🙂
Hvala 😊
Marelice cestitam eto ga sve ide super ja sutra idem ponovo vaditi betu
Marelice cestitam eto ga sve ide super ja sutra idem ponovo vaditi betu
A hvala ti, iako sam ja idalje zabrinuta. Ovo mi se poduplalo nakon 3 dana, a ne 2. Vidjet cu u srijedu kakvo je stanje. Ali definitivno sam odlucila da vise nikad necu vaditi ovu betu i ovako se zivcirati.
Ti si vadila u petak? Je li ti to doktor rekao da vadis ponovno u utorak?
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Pa da rekli smo da se cujemo u pon i da vidimo za utorak danas mi je rekao da odem izvaditi sutra , necu ni ja vise evo sutra da sve bude ok i to je to
Evo cure da se javim. Bila na pregledu kod endokrinologa i ponovila hormone. TSH mi je sad 3,16. Ft3 i Ft4 uredni. UVZ stitnjace super. Tako da mi jr dokt. rekao ukljuciti samo euthyrox 25mg za pocetak, pa kontrola za 4 tj. Rekao da to nije za terapiju inace, ali posto sam trudna preferira se TSH ispof 2, pa ce mi ipak ukljuciti malu terapiju. Eto sad mi je ipak malo lakse.
MissGraz super! Pitam se samo od čega ti se spustio TSH u tjedan dana 😅 Bitno da si sada mirnija i da su stvari pod kontrolom ☺️
Jel ono ti piješ almagea prenatal? Jednu ili dvije dnevno?
Ja definitivno imam slabe mučnine, dakle kad mi je prazan želudac baš mi je slabo, stalno moram nešto jesti 🤭
Super Mareikate , ja sam vadila betu cekam nalaz nadam se da ce biti dobar jer jutros me boli ono ko pred kada cu dobiti ne znam kakva je vama situacija s temperaturom kod mene 36,1 znaci nema povišene
Sortiraj odgovore
Najstariji