Curke evo i mene, sinoc sam bas rano zaspala i odrundala dobrih 12h u komadu 🤣🙈 ali bome i trebalo mi je. Bas sam se probudila naspavana, odmorna i opet ujutro uzivala 10tak minuta u miru sa svojom bebicom koja mi se i danas javila ❤❤🥰 ja vam ne mogu opisat svoju srecu, ponekad se osjecam kao da jos nisam svjesna da napokon prozivljavam sve ovo.
Nove trudnice dobro nam dosle i cestitam od srca 🤗
Sto se kave tice, ja nisam onaj tipicni kavopija da mora popit kavu cim otvori oci, cak jako rijetko pijem kavu tako rano ujutro nekako mi ne pase. Za vrijeme mucnina ju nikako nisam mogla smislit. Sad i dalje pijem normalno, velika salica poslije rucka, mala oko 5, 6 ako mi se bas bas pije..i nekad pijem tursku nekad nesicu ovisi kakav mi je dan. Medutim ne zamaram se u smislu brojeva koliko sam popila itd, jer ni ne mogu popit vise, a i ne sekiram se oko toga.
Sto se kilaze tice ja sam vam unazad 10tak godina na jednoj te istoj kilazi 58/59 na mojih 174cm, na zadnjem pregledu sa 12tj sam bila 58kg, jucer se vagala kuci 59kg e sad vidjet cemo u srijedu koliko ce biti na pregledu ali ja sam i vise nego zadovoljna 👍💪
Sanjarka88 - tako mi je drago da se sve uspjelo rijesit prirodno i da napkon brzo mozete poceti na bebici br 3, ja vjerujem da ce se brzo primiti i da ces ugledati taj velikii plusic i da ce sve biti u najboljem redu. Puno ti srece zelim i svakako cemo te pratiti na drugim temama na kojima budes bila 😘😘
Nea 💗
Ajmeee ja sam se sad toliko isplakala da nemogu sebi doc🥺🥺 a razlog neznam😥🤷♀️ svašta.
Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
8+4👶
Sanjarka88 super sto se sve prirodno ocistilo. Zelim ti puno srece dalje, vjerujem da ces se brzo javiti s dobrim vijestima ❤
Draga Sanjarka, sretno dalje, drzimo fige 😊
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Drage cure! Što se tiče plakanja - o, tu sam prva! Jučer sam imala svađu s dečkom, sve su to još dobrano začinili i moji svojim komentarima, tako da sam bila isto jako tužna i plačljiva. Naletila sam na youtube-u na neki video sa nekim dječakom koji je plakao od ganutosti, što da kažem, i ja sam mu se pridužila, plakala jer me toliko ganulo koliko on plače za svojim ocem. Nisam se prepoznala u ogledalu, sva natekla u faci, podbuhla. Otišla sam na misu, ispovijedila se (meni to izuzetno pomaže) i jednostavno shvatila da se moram dovesti u red. To plakanje nije dobro za bebu, nije dobro za mene. Danas je super. Naspavala sam se. Radila jutarnju yogu, skuhala fini ručak (napokon nešto na žlicu i toplo nakon par dana krdašenja). Do sad sam čitala na kauču. Sad idem oprat suđe i planiram otići u laganu šetnjicu. Shvatila sam da sama mogu biti najveći saveznik ili najveći neprijatelj ne samo sebi, nego i svojoj maloj maslini (imam na mobu onu what to expect aplikaciju i svaki tjedan kako beba raste, usporede velicinu sa nekim vocem ili povrcem. Tako je prošli tjedan bila malina, a ovaj maslina) šaljem vam svima virtualne zagrljaje, baš smo super ekipa!
Jagodiceee, drago mi je da je danas bolje. Meni je također prvi radni dan prošao super, bas mi je godilo sto nisam u stanu i večeras idem gledati film. Inače, cure koje ste iz zga, ne znam znate li, ali imate na zrinjevcu food film festival, svaku večer neki film, večeras je parazit.. Bude super, na dekicama.. :) I naravno, hrane za pop*****, ja sam neku večer jela fritule s čokoladom 😂
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Sanjarka vjerujem da ćeš nam se ubrzo opet pridružiti, i držim fige da tako bude🤞🏽❤️ Falit ćeš i sretnooooo 😊
Bokic cure👋
Saznala danas da sam trudna pa eto da vam se i ja prikljucim😁 u srijedu sam narucena za prvi pregled pa se nadam da je za sada sve okej😁❤
Pozdrav svima
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Pozdrav cure, i ja sam nova, pa da se prikljucim. Termin mi je pocetkom maja ako Bog da. Da vam malo opisem svoju situaciju, prosle godine nazalost u aprilu sam imala missed ab., i onda ove godine kako sam ugledala dvije crtice na testu, nikako se nisam mogla smiriti, sve su mi se emocije pomjesale, od straha do radosti. Prosle sedmice u srijedu otisla na prvi pregled kad sam po zm trebala biti trudna 8+1, medjutim vidjela se samo GV i ZV, bila narucena opet jucer i na srecu vidjela sam svog malog crvica i cula srce. Danas me nesto malo bolucka, vise kao neki neugodan osjecaj u donjem stomaku, pa sam se sva prepala, da li je to u ovom periodu trudnoce normalno 😊 utjesite me malo jer sad i na hladno pusem 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji