Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Girl1234
    11. Rujan 2020. 09:13

Prevruce u Zgu, a ja u sakou.. Ravnatelj ne zna da sam trudna 😒

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

zabica
    11. Rujan 2020. 09:18

Girl1234 potpuno te razumijem za sako.
    Tako 8 ja kombiniram neke jaknice i majice u vecem broju, za sada nitko nigdje nije nista pitao, ali necu moci jos dugo..

• ertzui
    11. Rujan 2020. 09:42

Cure..sinoc je bilo malo smckastog isjedka na papiru i danas malo vise. Danas sam 3+5. Ima li nade da ce sve biti u redu? Prije 2 mj imala sam biokemijsku trudnocu, pocela je rozom kapljicom. 😔

[/ url

• Bebanomoje
    11. Rujan 2020. 09:51

ertzui

Cure..sinoc je bilo malo smckastog isjedka na papiru i danas malo vise. Danas sam 3+5. Ima li nade da ce sve biti u redu? Prije 2 mj imala sam biokemijsku trudnocu, pocela je rozom kapljicom. 😔

Da li mozes nazvati gin i zamolit da te primi danas? Ili da odes na hitnu? 

Emmie
    11. Rujan 2020. 09:53

Ertzui, imala sam smedjkasti sluzavi iscjedak cijelo prvo tromjesečje. Imala sam i tamno smedju krv, a jednom čak i svježu crvenu sa urgušcima. Beba je u redu, nikada nisam saznala zašto sam krvarila. Moram isto spomenuti da me nikada ništa nije boljelo za vrijeme smedjarenja i da je sve to prestalo od 13-tog tjedna.

Sretno Ertzui i nadam se da će sve biti u redu. 🌷

Korra
    11. Rujan 2020. 10:03

Zabice bez brige ima nas jos zaboravnih...bas nekad samu sebe iznenadim koliko mi mozak ne funkcionira 😂

• ertzui
    11. Rujan 2020. 10:04

Hvala Emmie, lakse mi je kad cujem pozitivno iskustvo. Da li si morala mirovati? 

Bebanomoje zivim u njemackoj. I da nazovem reci ce mi da je prerano da se ista vidi i ono jos gore za cut - da se nema sta napraviti, kako bude bude. Tu pustaju sve svojim tokom u ranoj trudnoci, ne daju duphastone.. Da sam u hr, vjerujem da bi bilo drugacije. 

[/ url

Lala 🌷
    11. Rujan 2020. 10:07

ertzui

Hvala Emmie, lakse mi je kad cujem pozitivno iskustvo. Da li si morala mirovati?

Bebanomoje zivim u njemackoj. I da nazovem reci ce mi da je prerano da se ista vidi i ono jos gore za cut - da se nema sta napraviti, kako bude bude. Tu pustaju sve svojim tokom u ranoj trudnoci, ne daju duphastone.. Da sam u hr, vjerujem da bi bilo drugacije.

Ne znam gdje si tačno u Njemačkoj ja sam u Leverkusenu i kod nas nije tako mene prime za svaku sitnicu s tim da sam i ja krvarila na početku ali meni gin kaže da je to jer pucaju neke sitne žile ili kapilari i da dolazi do krvarenja, tablete ne daju osim ako je baš nešto opasno

• ružica
    11. Rujan 2020. 10:30

Emmie,
    Jesi li mirovala?
    Pila Duphaston?
    Jesu li liječnici dali kakve upute?
    Jesu li vidjeli henatom?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• ertzui
    11. Rujan 2020. 11:02

Lala ma primila bi ona mozda mene al znam da bi rekla nema sta napraviti i da ce bit kako ce bit. Zadnji put kad je krenulo krvarenje isla sam odma, primila me, pregledala i pitala da jel bio pozitivan test (ocito se nista nije vidjelo jos), da jako krvarim i da nema sta napraviti.  Veli tjelo je odbacilo ak nesto nije bilo u redu ili od stresa moze bit-a taj mj sam stvarno bila pod stresom.  Da tu su strozi po pitanju duphastona, a i hr ih odma daju. A kad su prehlade, gripe, temperature e tu se antobiotici djele sakom i kapom, dok u hr ne (ovo je islo pedijatre). U hamburgu sam. Lezim od kod sam se vratila iz vrtica i ovaj puta nije bilo nista na papiru. Trudit cu se mirovat koliko mogu kraj sina od 4 god.

[/ url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI