Prevruce u Zgu, a ja u sakou.. Ravnatelj ne zna da sam trudna 😒

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Girl1234 potpuno te razumijem za sako.
Tako 8 ja kombiniram neke jaknice i majice u vecem broju, za sada nitko nigdje nije nista pitao, ali necu moci jos dugo..
Cure..sinoc je bilo malo smckastog isjedka na papiru i danas malo vise. Danas sam 3+5. Ima li nade da ce sve biti u redu? Prije 2 mj imala sam biokemijsku trudnocu, pocela je rozom kapljicom. 😔

[/ url
Cure..sinoc je bilo malo smckastog isjedka na papiru i danas malo vise. Danas sam 3+5. Ima li nade da ce sve biti u redu? Prije 2 mj imala sam biokemijsku trudnocu, pocela je rozom kapljicom. 😔
Da li mozes nazvati gin i zamolit da te primi danas? Ili da odes na hitnu?

Ertzui, imala sam smedjkasti sluzavi iscjedak cijelo prvo tromjesečje. Imala sam i tamno smedju krv, a jednom čak i svježu crvenu sa urgušcima. Beba je u redu, nikada nisam saznala zašto sam krvarila. Moram isto spomenuti da me nikada ništa nije boljelo za vrijeme smedjarenja i da je sve to prestalo od 13-tog tjedna.
Sretno Ertzui i nadam se da će sve biti u redu. 🌷

Zabice bez brige ima nas jos zaboravnih...bas nekad samu sebe iznenadim koliko mi mozak ne funkcionira 😂

Hvala Emmie, lakse mi je kad cujem pozitivno iskustvo. Da li si morala mirovati?
Bebanomoje zivim u njemackoj. I da nazovem reci ce mi da je prerano da se ista vidi i ono jos gore za cut - da se nema sta napraviti, kako bude bude. Tu pustaju sve svojim tokom u ranoj trudnoci, ne daju duphastone.. Da sam u hr, vjerujem da bi bilo drugacije.

[/ url
Hvala Emmie, lakse mi je kad cujem pozitivno iskustvo. Da li si morala mirovati?
Bebanomoje zivim u njemackoj. I da nazovem reci ce mi da je prerano da se ista vidi i ono jos gore za cut - da se nema sta napraviti, kako bude bude. Tu pustaju sve svojim tokom u ranoj trudnoci, ne daju duphastone.. Da sam u hr, vjerujem da bi bilo drugacije.
Ne znam gdje si tačno u Njemačkoj ja sam u Leverkusenu i kod nas nije tako mene prime za svaku sitnicu s tim da sam i ja krvarila na početku ali meni gin kaže da je to jer pucaju neke sitne žile ili kapilari i da dolazi do krvarenja, tablete ne daju osim ako je baš nešto opasno
Emmie,
Jesi li mirovala?
Pila Duphaston?
Jesu li liječnici dali kakve upute?
Jesu li vidjeli henatom?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Lala ma primila bi ona mozda mene al znam da bi rekla nema sta napraviti i da ce bit kako ce bit. Zadnji put kad je krenulo krvarenje isla sam odma, primila me, pregledala i pitala da jel bio pozitivan test (ocito se nista nije vidjelo jos), da jako krvarim i da nema sta napraviti. Veli tjelo je odbacilo ak nesto nije bilo u redu ili od stresa moze bit-a taj mj sam stvarno bila pod stresom. Da tu su strozi po pitanju duphastona, a i hr ih odma daju. A kad su prehlade, gripe, temperature e tu se antobiotici djele sakom i kapom, dok u hr ne (ovo je islo pedijatre). U hamburgu sam. Lezim od kod sam se vratila iz vrtica i ovaj puta nije bilo nista na papiru. Trudit cu se mirovat koliko mogu kraj sina od 4 god.

[/ url
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji