Aime cure ja sam u ovoj trudnoći da ne kažem šta. Znači mozak mi ne funkcionira uopće, ne mogu ništa zapamtit a kamoli nešto drugo. Razmišljam ja sad malo o datumima i o tome kako ću rodit u proljeće jer ja sam tu s vama na proljetnim bebama i onda gledam ja tako datume i skužim da na moj termin još nije proljeće. Znači neznam odkud meni da je proljeće 8.3 ali dobro ajde nisam bar puno falila 😂😂😂😂
Uglavnom nadam se da je još kome tako da nisam jedina. Sva sreća da više ne radim da sam doma da se ne sramotim 😂😂😂😂 Nadam se da me vi shvaćate i da mi nećete zamjeriti 😂😂😂😂😂😂😂😂
A di je moj od proljeća 🤣🤣🤣 24.2
Haha e cure moje sta bi ja rekla ja sam 19.2. debelo jos u zimi 🤣🙈 al sam tu jer je ova tema punoo aktivnija od zimskih i bolja ekipa naravno 💪👍👍
I ja sam isto tako, vidjela temu Proljetne bebe, a rekoh ovo je za mene, a moj termin 21.februar 😅😅 Ali ajde rekoh, nekad po vremenu i u februaru djeluje kao da je vec stiglo proljece, blizi se uglavnom 😀
I ova tema je mnogo aktivnija, poslije sam vidjela Zimske bebe, i napisala tri, cetiri porukice, i to je bilo sve. One si sve nekako ispred mene bile, pisale o ozbiljnijim temama, a ja jos bila u mucninama 🤣
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Odavno su počeli ludi snovi, ali ovaj san moram podijeliti sa svima vama😆 Sanjam danas kao muž i starija kćerka otišli po bebu u bolnicu ,a mene su ostavili kod kuće. Tu mi ništa nije bilo čudno.
Vratili se oni sa bebom, i sve u redu. Dobro sam je razgledala i čak i nahranila. Beba je imala crnu kosicu, ali plave oči. Jests mi bilo čudno jer nas oboje imamo smeđe, ali svakako ugodno iznenađenje. Pogledam bebi rukicu, a ona ima narukvicu sa nekim tudjim imenom, i tek onda primjetim da je bebi već 4 mjeseca. Kažem mužu ona nije naša, pa svi trčili nazad u bolnici da je vratimo i pokupimo našu (pravu) kćerku.
Pitam tamo babice kakav mi je bio porod jer ja se kao ničeg ne sjećam. I onda pitam za našu bebu, a oni mene pitaju za njeno ime. Ja im kažem pa kakve veze ima njeno ime? I to je to.
Probudih se nekako rastrešena hahahah.
Hahahah, nasmijala si me 😀😀 A fakat niti jedan od snova nije normalan. Ja ih sanjam uveliko, pretezno nekako strasne i ostave utisak na mene.
Prije par veceri je bilo poruka o hematomu, i ja sanjam kako sam isla na pregled i otkrili mi kao taj hematom i doktorica mi kaze kako necu moci iznijeti trudnocu do kraja, a ja vec stigla do 16og tjedna, tu sam se probudila i par minuta razmisljala da li je stvarnost ili samo san😶
Zatim sljedece vece sanjam kako mi dijete nema jedno uho, ma katastrofa, ne smijem ni da zamislim. Kako ce tek biti kada stignemo u trece tromjesecje ako Bog da👻🙉 u znoju cu se buditi 😆🙊
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Pronadjoh sada slikicu koju sam dobila u 12om tjednu, pa rekoh da vam ubacim, obzirom da nisam do sada niti jednom. Tada je duzina iznosila samo 5cm, a ruka dominira, kao da nam mase 😊😊
https://ibb.co/XDYDWwH
.
U 16om tjednu je vec dug 12cm, ali su mi snimci losi, tako da cekamo sljedeci pa valjda ispadnu jasniji 😊
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Previdna slikica Miki94! Ja svoju ne smijem ni staviti, moja beba od 11 tjedana izgleda kao Bože sačuvaj! Možda ona slika od 20 tjedana bude malo bolja😆😆😆😆
I drago mi je da sam te nasmijala što se tiče ludog sna😆😆😆 I sama sam se smijala kad sam malo sebi došla.
Emmie super san, sve obavili bez tebe krivo naravno 😂😂😂
Miki94 super je slikica, pozdravlja nas. 🤗🤗
.
Dobro je cure sad ste me oraspoložile da se i vama to događa, nema veze mi smo što želimo biti, svoje, prave proljetnice ( kad je ovdje zanimljivo i tu smo od početka )😂😂😂😂.
Dobrodošla alehandra nadam se da će biti sve ok i da ćeš se družiti s nama. 🤗
EmEn9 hahahaha da...otišli po bebu bez mene. Trebali su i mene povesti da izaberem koja je prava😆😆😆
Previdna slikica Miki94! Ja svoju ne smijem ni staviti, moja beba od 11 tjedana izgleda kao Bože sačuvaj! Možda ona slika od 20 tjedana bude malo bolja😆😆😆😆
I drago mi je da sam te nasmijala što se tiče ludog sna😆😆😆 I sama sam se smijala kad sam malo sebi došla.
Sigurno ce sa 20 tjedana biti sve mnogo jasnije. I ja cu otprilike u tom periodu ponovo na pregled :) Sada mi je prvi puta pregledala preko stomaka, pa obzirom da je bilo rano, slabo se sta vidjelo, na monitoru sam vidjela pokrete i sve, ali za slikanje nije bio dobar period :) Budimo strpljive, najbitnije da bebice rastu, moja je u 16om tjednu bila 138 grama, malo jace od cokolade
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
EmEn9hahahaha da…otišli po bebu bez mene. Trebali su i mene povesti da izaberem koja je prava😆😆😆
Hahaha, ne daj Boze da se tako stvarno desi. Ja sam kao dijete gledala par filmova i serija gdje dodje do zamjene beba u porodilistu, i sve sam mislila kako je to stvarno cesto moguce, uvijek zabrinuta, da se isto nije desilo pri mom rodjenju, ili kada dodje moje vrijeme da rodim Mama kada bi povisila ton na mene, uvijek bih pomislila, mozda ja nisam njeno pravo dijete cim tako moze uraditi
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Miki94, shvatam te potpuno. Koji užas, nedaj Bože nikome. Možda nam na san dolazi ono čega se bojimo i mozak pokušava da te strahove riješi na neki svoj način.🤷🏻♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji