I ja se vučem ko umorna mačka po ovim vrućinama... I mi smo samo jednoj prijateljici rekli, ona nam je pričuvala sina dok sam bila na pregledu... Ostalima nećemo još...
Mene dodatno dufaston ubije navečer nije problem zaspem cim ga popujem ali ovaj ujutro me ubije i prije sam ga pila u trudnoćama nije mi škodio ovako na spavanje ali mi je pojačavao mučninu sada valjda sam starija pa osjetljivija😅
I imam neku žgaravicu nije nesto jaka ali je imam u svakoj trudnoći žgaravica me je izludila u ovoj je bas rano krenula
Hej žene, ja sam jučer bila uvjerena da ću dobit, bio mi je naporan dan, imala sam dosta jake bolove jučer i pomirila sam se s tim da neće dobro završit i evo ništa, danas sve ok... Znam da se normalno mi at bolove na početku, a i kasnije, ali ovo me jučer baš podsjetilo na jedan spontani koji sam imala, ali evo srećom danas ništa 😬
Nisam nikome rekla za trudnoću, samo mužu...
Sad sam si gledala bilješke od prošle trudnoće i u ovo vrijeme su mi počele mučnine, sad još ništa🙈
Ja sinoc imala prvu mucninu, doduse nisam povracala, ali skoro. I glava me bolila uzasno. Ali evo jutros nista. Ne mogu docekati pregled endokrinologa i da dobijem terapiju... gdje god otvorim pise da povisen TSH uzrokuje spontani, bit cu mirnija kad krene terapija. Do sada nikada nisam imala problema s tim, pa me jedino tjesi da je taj povisen TSH zapravo simptom i dokaz da se trudnoca stvarno dogadja. U srijedu ponovo idem vaditi betu. Valjda ce i to biti ok.
MissGraz, TSH se može povisiti uslijed trudnoće, ali najčešće tek kasnije, ne ovako rano...
Ja kad sam imala spontani TSH mi je bio oko 3, ne sjećam se točno ali tada sam bila uvjerena da je spontani došao zbog štitnjače... Sad mi je 2,5 što ne mislim da je neka velika razlika... Tako da bi ja rekla da je moj spontani bio uzrok tko zna čega, aja ne štitnjače, znam i žena s višim TSH koje su bez problema iznijele trudnoću. Da doktor misli da je alarmantno već bi ti signalizirao.
Mučnina! Super, neka je makar i na kratko 😜
Nego, jel vi pijete folnu? Na to sam skroz zaboravila
Ja koristim pre mama vitamine e sada ne znam da li da jos dodam folnu da pojačam vec sam jednom pitala ali nitko mi se nije izjasnio
Sortiraj odgovore
Najstariji